Yukarıdaki formalar efsane yalnız. O tarz bir set yapılırsa çok güzel olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron'a gecis ile berbat formalara hazir olabiliriz.
Italyanin Lescon'u
Populer bir marka olma yolunda ilerleyen macron bizimle Turkiye'de taninirligini arttirmayi planliyor ve oyle de olacak.
Napoli & Monaco gibi liglerinde zirveye oynayan takimlarinin yakin gecmiste giydigi, Lazio gibi futbol ile ilgilenen herkesin tanidigi bir kulubun sponsoru bir markadan bahsediyoruz.
Lescon kendisinin macron'a benzetildigini duysa bunu gururla slogona cevirirEn son ESER tarafından düzenlendi; 29.12.2017, 12:22.
Yorum
-
yalnız BMN yeni Slogan ile Macronun Slogan neredeyse aynıbordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
Nike'den sonra macron gibi bilinirliği az olan bir markaya geçiyor olmak tabii ki Trabzonspor'un geldiği nokta açısından üzücü. Nike maceramızda 3-4 forma dışında tüm formalar gerçekten kötüydü. Elit statüde olmadıktan sonra bütün markalarda sonuç aynı olur. Macron için söylenecek en gerçekçi eleştiri şudur ki Trabzonspor taraftarı formanın bir yanında duran koskoca macron yazılı formaları asla beğenmez. Macron markası Trabzonspor'dan büyük müdür ki forma üzerinde Trabzonspor logosu küçücük, macron yazısı kocaman olsun? Logo kullanmak yerine markanın yazıldığı formalar her zaman iğreti durur ve markanın elit bir marka olmadığın en önemli kanıtıdır. Kataloga bakınca da ne tür eleştirilerin geleceğini tahmin etmek çok da zor değil. Lescon markasının italyancası tercih edilmiş kısaca. Tahminimce macron maceramız kısa sürer. Hele ki 50581410 no'lu fantazilere kalkışılırsa çok daha kısa sürer. Puma ve Nike'yi zar zor beğenen Trabzonspor taraftarı bu macronlara pek itibar etmez.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 29.12.2017, 14:37.
Yorum
-
Nike giyip amedspor ile aynı kategoride olacağımıza Macron bizim için çok iyi tercih.Hiçbir sezon yeni çıkan formaların hepsini almadım ama seneye bütün seti+antrenman ürünlerini de alacağım.Cahil,bilgisiz tabiri caizse ‘Minzi Kafalı’ kişiler 5 sezonda bir forma alır bilgisizce eleştiri yapar.Girin bir Paok store’a bakın neler neler var.Paok takımı iki sene önce Nike katalog ürünleri giyiyordu.Bizden de düşük seviyedeydiler.Macron’un taraftarı en çok olan kulübü olacağız,neler neler yaparlar bize.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron gördüğüm kadarıyla dar formalar yapıyor. Sanırım alacağımız formalara sadece bakacağız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMac formalari ve taraftar formalari herzaman kalite ve kesim olarak birbirinden farkli olur. Gorsellerdeki formalar genellikle mac formalari. Formalari tutup cekmek zor olsun diye futbolcunun uzerine yapisacak sekilde yapiliyor. Assagidaki fotografta gordugun gibi Ingilizler de Turklerle gobek konusunda yarisir ve gorundugu uzere Ingiliz dayi icin bir sorun olmamis.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Nike'ın en iyi formaları diye lanse edilen 14-15 formları bile en fazla PSV ayarındaydı.
Güzel miydiler? Güzeldiler. Özel miydiler? HAYIR!
50. yılda bu yönetim ki bu konulara az çok önem veren bir yönetim bu Nike ile anlaşıp forma yaptıramamışsa, yapılacağını beklemek zaten artık enayilik olur.
Macron bence 10 numara bir tercih.
Şimdi renk şöyleydi, şuydu buydu falan geçtim ben...
OFSPOR'UN İKİ YIL ÖNCEKİ ARTIKLARINI GİYMEYECEĞİZ
yeter...
Yorum
-
Nıke, adidas logosunu bulundurmayan formaya genel çoğunluk biraz ağız burun eğicek ben dahil, macron forma alırmıyım bilemiyorum, dayatılanı kabul etmek zorunda hissedip taraftarlık görevimi forma almak olarak görmüyorum, macron gerçekten farklı bişey yapmadığı sürece biraz zor forma satması, fikrim nıke ile devam edilmesiydi afs abinin dediği gibi üç tane özel forma yaptıramayan bu kafalar macrona köy derneklerinin yaptırdığı pazar formalarından başka bişey yaptıramaz, en azından nıke'nin bi kalıbı vardı en nihayetinde logonun bi ağırlığı albenisi vardı inşallah hayal kırıklığı olmazz
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Sınıf forma yapacaklarmış ve bize özel tasarımları varmış. Ayrıca kulüp daha fazla para kazanacakmış.
Yorum
Yorum