Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni formamız hayırlı olsun. Beyaz versiyonunda koyu kırmızı olan yer gri olur diye tahmin ediyorum. Şort ve tozluklarla futbolcu üzerinde görmek lazım. Milli takım formasındaki kırmızı gerçek bayrak kırmızısı olmuş nihayet. Son giydiğimizde kırmızı biraz koyuydu.

Sade ve şık bir tasarım olmuş, ben beğendim. Baktıkça daha da alışıyor, benimsiyor insan. İçinde bizim futbolcularımızı görünce daha da severiz merak etmeyin.

Milli takım formalarında o ülkenin futbol federasyonunun arması kullanılıyor normalde. Bizim formamızda bayrağımızı bu şekilde kullanıyor olmamız tasarım olarak çok iyi bir uyguluma. Forma arkasında kullanılan yazı karakteri de bize özel olarak hazırlanmıştı.
    Sadelikde bir ayrıntıdır!
    Bence forma güzel
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Milli formayı henüz beğenmedim.Futbolcularda nasıl durur bilmem amaa kırmızı üstüne kırmızı hoş olmamış . . .
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Formamız çok güzel oldu.

En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 24.11.2011, 07:44.
        7

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

forma kumaşı lescon'dan alınmış.

Yorum

• Uzun kollu formalar ne zaman çıkıyor arkadaşlar? Bilen var mı?
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uzun kollu formalar ne zaman çıkıyor arkadaşlar? Bilen var mı?
              Geçen forumdaki mağazadaki görevliye sordum Ocak-Şubat gibi çıkar dedi ama o kadar süreceğini sanmıyorum muhtemelen beni kısa kollu forma almaya yönlendirmek için söylemiştir..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen forumdaki mağazadaki görevliye sordum Ocak-Şubat gibi çıkar dedi ama o kadar süreceğini sanmıyorum muhtemelen beni kısa kollu forma almaya yönlendirmek için söylemiştir..
                Yok Mayıs'ta çıksın uzun kollu forma. Dalga mı geçiyorlar anlamıyorum ya.

Ben kısa kollu forma sevmiyorum ve uzun kollu formayı bekliyorum bu kadarda yapılmaz valla.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 Yıldır Naykın kırmızılı siyahlı eşofman modelinin L bedeni ne Trabzonda neden istanbulda var.Kimse yeni üründen filan bahsetmesin

Bekle bekle, çıkmaz ayın başında çıkacakmış bu ürün

Bu arada Van depreminden sonra kulübümüz tarafından oraya gönderilen yardım malzemeleri içinde tişörtleri görünce inanın utandım. Tişörtler belliki Bursaspor ile oynayıp kupayı kazandığımız finalinden sonra bastırılmış.

Van'da çocukların üzerinde çuval gibi görünce çok utandım. Yahu kardeşim elinizde geçen senenin Ağustos ayından kalma kısa kollu tişörtleri oraya göndermek hangi zekanın ürünü. Çocuklar soğuktan ölüyorlar orada bizimkiler de kısa kollu elde kalmış ''Biz hep süperiz'' tişörtlerini Van'a yardım adı altında gönderdiler. Şimdi bunun adı yardım mı?
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Can sıkıntısı

Puma

-

Adidas

-

7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Can sıkıntısı

Puma

-

Adidas

-

İlginç olmuş
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• milli takım formaları yukardaki gibi olmaycak dün beyaz sov da avcı beyaza yenı formadan hediye etti burdaki formalara benziyor ama ortadaki serit kırmızı degil beyaz olacak...

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          milli takım formaları yukardaki gibi olmaycak dün beyaz sov da avcı beyaza yenı formadan hediye etti burdaki formalara benziyor ama ortadaki serit kırmızı degil beyaz olacak...
                          avcının hediye ettiği forma elemeler boyunca giydiğimiz formaydı.

yeni forma muhabbeti dönmesi kafanızı karıştırdı herhalde.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• neden forma ve antreman kitleri haricinde Nike bize ürün hazırlamıyor ?

bugün bi celtic sweat'ine ulaşmak trabzonspor formasına ulaşmaktan kolay hale geldi ,
                            sanırım bu konularda baya bi gerideyiz !! galatasaray bu sene başladı nike'la çalışmaya , bir çok nike store'de formaları mevcut ; bizim hala bi nike menşeli ürünümüz yok !
                            En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 13:47.
                            pele good , maradona better , george best

Yorum

• Ne milli formasi ya. Arjantininkini alip arkasina Colman 20 yazdiracam. Evet, yapacaum oni!
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• barça maçı bandtanmı yoksa benmi yanlış görüyorum formalar geçen seneki formalar
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

Yükleniyor...
                                X