İlk olarak Atalay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
Daraltma
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePES FIFA gibi oyunlarda Trabzonsporumuzu oynamak ayrı bir zevk olacak şimdi.
Görüntüler transfer başlığında My'dan.
Eskişehirspor da yeni sezonda Nike giyiyor bu arada, şimdiden haberiniz olsun.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
ben özel cubuklu forma buna derim iste,,,,,
nike yaptimi yapiyor iste....
En son 61_ts tarafından düzenlendi; 12.07.2010, 20:09.
Yorum
-
bugün yenisahra ts club'a gittim taraftarımız sağolsun gri formaları bitirmişler.bende diğer formalara bakayım dedim.özellikle armaları inceliyodum.malasef gene hayal kırıklığına uğradım.daha satışta olan formaların armasında kopmalar var.bana kızan olacak ama resmen bizi enayi yerine koyuyolar.diyelim ordaki bordo formayı aldım arması çıktı.kim ona trabzon forması der.artık şu armaları allah rızası için dikişli yapın.birde dikkatimi çeken birşey vardı.ts club'ın yaptığı çubuklu formalardaki armalar dikişli.peki neden dikişli armaları nike formalara uygulamıyorlar?''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
Trabzonspor kulübü forma işini sağlıklı bir şekilde yürütemiyor. geçen sezon forma almadım bu senede almayacağım. bu kadar basit ve vurdumduymaz bir iş nasıl yapılıyor aklım almıyor. formadaki armaların depoda baskı makinesiyle basıldığı başka hangi avrupa kulübünde görülmüştür. formadaki armaların nike firmasıyla hiç ilgisi yok, armaları nike firması formaya işlemiyor. kulüp Ts Club eşofmanlarını (beyaz olan) dışardan bir firmaya yaptırdı, armalarıda dikişli.. yeni çıkan bir formanın arması koptuğuna göre her şey ortada zaten.. armanın ve bayrağın yamuk olması bazı şahısları hiç rahatsız etmiyor.
Ama taraftara; ''forma alın, kombine alın'' demesini iyi biliyorlar. şimdi gitsin kendileri alsın..
Yorum
-
su arma konusunu gercekten anlamakta güclük cekiyorum. Idman ürünlerideki armalar dikisli. Formalardaki armalar yapistirma.
Neymis efendim Macta dikisli armalar futbolcularda kasintiya yol aciyormus.(Ki Mac esnasinda böyle ufak seyler futbolcu tarafindan fark edilemez).
E peki idmanda neden kasinti yapmiyor dikisli armalar?
Eger yanlis bilgim varsa düzeltin beni
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu arma konusunu gercekten anlamakta güclük cekiyorum. Idman ürünlerideki armalar dikisli. Formalardaki armalar yapistirma.
Neymis efendim Macta dikisli armalar futbolcularda kasintiya yol aciyormus.(Ki Mac esnasinda böyle ufak seyler futbolcu tarafindan fark edilemez).
E peki idmanda neden kasinti yapmiyor dikisli armalar?
Eger yanlis bilgim varsa düzeltin beniForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum