Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike'tan gördükleri muameleyi paylaşmak istedim. Bize de yapılmıştı aynısı kaldırabilirim isterseniz

Yorum

• Burada formaları tartışıyoruz o takımın burda ne işi var bu takım burda ne işi var gibi insanları gerecek açıklama yapmayın.

Bu başlıkta o takımların ürünlerinin paylaşılmasının sebebi rakiplerimizle kendimizi karşılaştırmak doğruları bulmak.

Bu başlığa insanları germek için girmeyin. Nasıl transfer başlığında GS şunu aldı FB bunu aldı biz daha oturuyoruz yorumları dönüyor bu iş de böyle.

Yorum

• bu yılki en şık formamız.
        tozluklar bordo olsa daha da iyi olurdu bence
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Dü$ündüm de Barca'nin bu formasi bizde olsaydi acaba hangi iki renk kullanilirdi...dü$ünce cok güzel...ama bordodan maviye veya maviden bordoya geci$ler uyar miydi...
          Aramizda bunu yapabilecek arkada$larimiz var mi ? cidden cok merak ettim...
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dü$ündüm de Barca'nin bu formasi bizde olsaydi acaba hangi iki renk kullanilirdi...dü$ünce cok güzel...ama bordodan maviye veya maviden bordoya geci$ler uyar miydi...
            Aramizda bunu yapabilecek arkada$larimiz var mi ? cidden cok merak ettim...
            Deniz Mavisi > Koyu Mavi
            Bordo > Açık Bordo ne renk oluyorsa
            Gri > Beyaz

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Deniz Mavisi > Koyu Mavi
              Bordo > Açık Bordo ne renk oluyorsa
              Gri > Beyaz
              Yigit senin yöneticilik rütbene ne oldu?
              Yoksa ben mi kari$tiriyorum...
              Deniz Mavisi > Koyu Mavi manyak dururdu...

Yorum

• Abartısız , Bordo formamız ve ekipmanları ligin açık ara en güzel formasıdır
                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Yigit senin yöneticilik rütbene ne oldu?
                  Yoksa ben mi kari$tiriyorum...
                  Deniz Mavisi > Koyu Mavi manyak dururdu...
                  Karıştırıyorsun. Yiğit Gayretli'ydi yöneticimiz sanırsam

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karıştırıyorsun. Yiğit Gayretli'ydi yöneticimiz sanırsam
                    He dogru eleydi...kusura bakma...

Yorum

He dogru eleydi...kusura bakma...
                      Niye kusura bakayım renktaş bir kusur işlemedin

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buz mavisi önerimi hatırlıyor musunuz?

Seneye de şunu yapsalar,peynir ekmek gibi satar.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abartısız , Bordo formamız ve ekipmanları ligin açık ara en güzel formasıdır
                          Aynen,kesim olarak da çok iyi duruyor.En klas formalarımızdan birisi.TS CLUB giydiğimiz sezonda bordo formamız çok iyiydi ama bu seneki bir başka güzel.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu yılki en şık formamız.
                            şort ve konçlar beyaz olmalı. bordo formanın altına beyaz şort-konç kombinasyonu daha iyi gidiyor. turkuaz şort bize hiç mi hi yakışmıyor bence. bizim rengimiz deniz mavisi, turkuaz değil.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu yılki en şık formamız.
                              Bordo formanın altına beyaz şort gider ve çok yakışıyor derdim ama bu kombinasyon da harika olmuş,gerçekten müthiş bir görüntü var,hiç bir değişikliğe gerek yok bunu kullanalım.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Annem beyaz forma almış bana sağolsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X