Nike'tan gördükleri muameleyi paylaşmak istedim. Bize de yapılmıştı aynısı kaldırabilirim isterseniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
Daraltma
-
Burada formaları tartışıyoruz o takımın burda ne işi var bu takım burda ne işi var gibi insanları gerecek açıklama yapmayın.
Bu başlıkta o takımların ürünlerinin paylaşılmasının sebebi rakiplerimizle kendimizi karşılaştırmak doğruları bulmak.
Bu başlığa insanları germek için girmeyin. Nasıl transfer başlığında GS şunu aldı FB bunu aldı biz daha oturuyoruz yorumları dönüyor bu iş de böyle.
Yorum
-
bu yılki en şık formamız.
tozluklar bordo olsa daha da iyi olurdu bence3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dü$ündüm de Barca'nin bu formasi bizde olsaydi acaba hangi iki renk kullanilirdi...dü$ünce cok güzel...ama bordodan maviye veya maviden bordoya geci$ler uyar miydi...
Aramizda bunu yapabilecek arkada$larimiz var mi ? cidden cok merak ettim...
Bordo > Açık Bordo ne renk oluyorsa
Gri > Beyaz
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniz Mavisi > Koyu Mavi
Bordo > Açık Bordo ne renk oluyorsa
Gri > Beyaz
Yoksa ben mi kari$tiriyorum...
Deniz Mavisi > Koyu Mavi manyak dururdu...
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYigit senin yöneticilik rütbene ne oldu?
Yoksa ben mi kari$tiriyorum...
Deniz Mavisi > Koyu Mavi manyak dururdu...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarıştırıyorsun. Yiğit Gayretli'ydi yöneticimiz sanırsam
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe dogru eleydi...kusura bakma...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuz mavisi önerimi hatırlıyor musunuz?
FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartısız , Bordo formamız ve ekipmanları ligin açık ara en güzel formasıdırFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tozluklar bordo olsa daha da iyi olurdu bence
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tozluklar bordo olsa daha da iyi olurdu benceŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum