Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrıca süper kupa finalinede dev bir çubuklu forma şeklinde bayrak hazırlatsın...

Bizleri ayar etmesin...!
    Abi belkide onlarca kez bunu söyledin.Hala söylerken yapılacağına inanıyormusun.Nikenin deposunda başka kulüpler için yaptığı ancak kullanılmayan bu şekilde bir bayrak varsa belki göndeririler yoksa beklenti içine gitmek hayalcilik olur.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• afs abi yeri değil ama o pes oyununundaki formalara nasıl ulaşabilirim?..
      Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• afs abi bu konuyla ilgilimi bilmem ama... Şu formalarımı soruyorsun?

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          PES FIFA gibi oyunlarda Trabzonsporumuzu oynamak ayrı bir zevk olacak şimdi.

Görüntüler transfer başlığında My'dan.

Eskişehirspor da yeni sezonda Nike giyiyor bu arada, şimdiden haberiniz olsun.
          hangi oyun bu? pes Trabzonspor olacak mı
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Hakkatten hangi oyun bu yama olduğu açık fakat... FIFA gibi görünüyor sanki PES'te olabilir gerçi
            t @Selim_Turan

Yorum

• ben özel cubuklu forma buna derim iste,,,,,

nike yaptimi yapiyor iste....

En son 61_ts tarafından düzenlendi; 12.07.2010, 20:09.

Yorum

• oyun çok hoşuma gitti ya,çok istiyordum trabzonumuz oyunlarda olmasını..
                sanırım ben takıma destek olmak için ve kupadan önce türk bayraklı forma olursa alacağım dediğim için bir forma alacağım fakat rengini seçemedim bir türlü...

Yorum

• bugün yenisahra ts club'a gittim taraftarımız sağolsun gri formaları bitirmişler.bende diğer formalara bakayım dedim.özellikle armaları inceliyodum.malasef gene hayal kırıklığına uğradım.daha satışta olan formaların armasında kopmalar var.bana kızan olacak ama resmen bizi enayi yerine koyuyolar.diyelim ordaki bordo formayı aldım arması çıktı.kim ona trabzon forması der.artık şu armaları allah rızası için dikişli yapın.birde dikkatimi çeken birşey vardı.ts club'ın yaptığı çubuklu formalardaki armalar dikişli.peki neden dikişli armaları nike formalara uygulamıyorlar?
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• Trabzonspor kulübü forma işini sağlıklı bir şekilde yürütemiyor. geçen sezon forma almadım bu senede almayacağım. bu kadar basit ve vurdumduymaz bir iş nasıl yapılıyor aklım almıyor. formadaki armaların depoda baskı makinesiyle basıldığı başka hangi avrupa kulübünde görülmüştür. formadaki armaların nike firmasıyla hiç ilgisi yok, armaları nike firması formaya işlemiyor. kulüp Ts Club eşofmanlarını (beyaz olan) dışardan bir firmaya yaptırdı, armalarıda dikişli.. yeni çıkan bir formanın arması koptuğuna göre her şey ortada zaten.. armanın ve bayrağın yamuk olması bazı şahısları hiç rahatsız etmiyor.

Ama taraftara; ''forma alın, kombine alın'' demesini iyi biliyorlar. şimdi gitsin kendileri alsın..

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 3sezon bekledik 2 sezon daha bekleyelim biraz sabredelim güzel formalar çıkacaktır...

Yorum

• vaaay Sevillam bu sene ilk kez mavi bir forma giyecek
                          Beyaz ve Kirmizi her sene oldugu gibi yine...
                          Harika
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• su arma konusunu gercekten anlamakta güclük cekiyorum. Idman ürünlerideki armalar dikisli. Formalardaki armalar yapistirma.
                            Neymis efendim Macta dikisli armalar futbolcularda kasintiya yol aciyormus.(Ki Mac esnasinda böyle ufak seyler futbolcu tarafindan fark edilemez).
                            E peki idmanda neden kasinti yapmiyor dikisli armalar?

Eger yanlis bilgim varsa düzeltin beni

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                su arma konusunu gercekten anlamakta güclük cekiyorum. Idman ürünlerideki armalar dikisli. Formalardaki armalar yapistirma.
                                Neymis efendim Macta dikisli armalar futbolcularda kasintiya yol aciyormus.(Ki Mac esnasinda böyle ufak seyler futbolcu tarafindan fark edilemez).
                                E peki idmanda neden kasinti yapmiyor dikisli armalar?

Eger yanlis bilgim varsa düzeltin beni
                                Var forma üzerindeki dikiş içeri batar ıslanmayla beraber iyice vücuda yapışır ve terle beraber değdiği yere tahriiş eder hatta yara yapar.Hele ki hava da sıcaksa orayı yırtıyorlarmış hissine kapılır insan çok çektim biliyorum
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X