Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=a f s;2870917]

bu fotoda gördğümüz gibi arsenal takımı forma altına tek tip bogazlı body giymiş ve görüntü kirliliğinin önüne geçmiş. bizim takım gibi siyah , kırmızı vb renkler giyerek alabaşlık yapmamış
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Bu arada Arsenal'da iki sene üst üste aynı formayı giyme alışkanlığı var.Aynı bizimkiler gibi.

Yorum

• Arsenal takım oyununu en iyi oynayan kulüplerden biri her anlamda.

Yukarıdaki fotoğraftaki maçta da tekrar yapmış olabilirler, bir Arsenal maçını izlerken çok etkilenmiştim; bütün takım sahaya uzun kollu formalarla çıkmıştı. İstistisnasız herkes aynı tip giyinince saha içinde müthiş görünüyorlardı.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aynı takımların sezon içinde aynı formalarla sürekli bu başlıkta yer almasına anlam veremiyorum!
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• Alin size Gri Forma... birde yapilirken parlak kumas ile pul kullanilabilir... ben pulsuzunu denedim... =)

En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 14:01.
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Renklerde biraz degisik olabilir vallahi ilk defa yaptim yani... daha iyisini ve gri yerine siyahini afs abiden bekliyoruz artik... ustadan =)
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ali Fuat abi kulüp yetkilileri ile görüşmen olacaktı.Ne oldu o iş ?

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat abi kulüp yetkilileri ile görüşmen olacaktı.Ne oldu o iş ?
                    "Kesin uğrayacağım, programımdasın, sana sormak, danışmak istediğim konular var" diyenler uğramadı maalesef. Anlamadım bende. İşi gücü, sorumlulukları olan insanlarız. Kulübümüze dışardan bir katkımız olur, taraftarın isteklerini, beklentilerini iletiriz diye düşünmüştüm.

Adamlar gelecek diye, ajans olarak müşterimize yapmam gereken sunumu bile erteletmiştim halbuki.

Telefon ve mail olarak diyaloğumuz sürüyor. Yeni gelişmeler için çalışıyoruz diyorlar bekliyoruz bakalım.

Yorum

• Gerçekten de çok yazık.

Bu konuda neden bu kadar geride olduğumuz belli oluyor.

Yorum

• Bekle bekle nereye kadar?

Bazen soruyorum kendi kendime böyle şeyleri diğer takımlar da yaşıyor mu?

İnsanlara söz verip sözünü tutmamak ne demek oluyor? Bu kadar kolay mı yani insanlar ile dalga geçmek? Ürünlerimizin neden bu kadar kötü olduğunu şimdi anladım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Kesin uğrayacağım, programımdasın, sana sormak, danışmak istediğim konular var" diyenler uğramadı maalesef.
                          becerip yardım bile alamıyorlar Allah aşkına siz neyi becerirsiniz ey mübarekler

Yorum

"Kesin uğrayacağım, programımdasın, sana sormak, danışmak istediğim konular var" diyenler uğramadı maalesef. Anlamadım bende. İşi gücü, sorumlulukları olan insanlarız. Kulübümüze dışardan bir katkımız olur, taraftarın isteklerini, beklentilerini iletiriz diye düşünmüştüm.

Adamlar gelecek diye, ajans olarak müşterimize yapmam gereken sunumu bile erteletmiştim halbuki.

Telefon ve mail olarak diyaloğumuz sürüyor. Yeni gelişmeler için çalışıyoruz diyorlar bekliyoruz bakalım.
                            Bende bunu söylemeye çalışıyorum.

Şurda konuşulanlara ve en önemlisi de yapılan işlere bakılınca Trabzonspor ürünlerinden sorumlu kişiler işlerine özen göstermediği belli oluyor. Birkaç konuda eksikler olsa kabul edilebilir ama o kadar çok konuda yetersizlerki tolere edilicek gibi değil. Birşeylerin değişmesi lazım ama böyle olmaz. Burda iğneyle kuyu kazmaya çalışan bir taraftar topluluğu var sanki. İşi gerçek profesyonellere teslim etmek, kulüp için de, taraftar için de, Ts Club'lar için de çok hayırlı olucaktır.
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Hem bu isi beceremiyorlar hemde yardim almak yerine verilen eli geri itiyorlar, anlamis degilim.
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Yeni transferlerimizin forma numaraları henüz belli değil galiba.

Yorum

Çalışıyor...
                                X