Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar formalarin hepsi bugün satisa cikti mi ??

yani magzalarda hepsi var mi ...
    Arkadaslar cevab yok muuuuuuu ?????
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• trabzonspor.com.tr de bilgi var yeni formalar çok yakında diye..beklemekten başka çare yok

Yorum

• ben kendi formamı kendim yapıcam ama Afs ustadımdan yardım istiyorum,Şimdi düz sadece nıke logolu Basel,Barcelona modelinde çubuklu forma buldum,internette bir adresten buldum.şimdi soruma geleyim;
        Ablemimiz,ve numaraları nerde yapıştırta bilirim ?
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Aman aman, site güncellemesini de formanın ilk lansmanı gibi yapacaklarsa ben biraz daha beklerim.

Fotoğrafların ve ürünlerin sitede nasıl olması gerektiğini de aylar önce paylaştım.
          Bizim söylememize de gerek yok aslında, avrupadan herhangi bir kulübün satış sitesine girsinler yeter.

Bu taraftar aslında çok şey istemiyor; bizim tarihi metnimizde dediğimiz gibi 'biz sadece bizde olanı istiyoruz'.
          Yapacağınız işin hakkını verin, başta kızsaksak da hakkını veririz doğruların.
          Hadi bakalım,
          Satış sitesindeki sunum ve işin estetiği ile ilgili gerekli hassasiyeti gösterirler umarım.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• alan arkadaslarr formanin arkadan cekilmisinide koysunlar ...tabi rica bu
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• yani mesela arkaasinda kucuk nakis halinde trabzonspor yaziyomu..nikenin avrupa modellerinde var..yakasinda el yazisiyla nakis islenmis...merka ettim valla
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Numara kolay işte amblemi bilemem numarayı her hangi biyere yaptırabilirsin
                Més Que Un Club

Yorum

• Baktım beğenmedim Formaları Kendi Tasarımımı kendim Yapayım dedim
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• çubuklu formalşar 4 ay sorna çıkacakmış kaynak haber61

Yorum

• İlk olarak asikaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çubuklu formalşar 4 ay sorna çıkacakmış kaynak haber61
                      resmi sitemizde zaten 2.yariya cikacak diyor...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• erkan türkiyedemisin
                        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          resmi sitemizde zaten 2.yariya cikacak diyor...
                          doğrudur hocam ben bakmadım direk burda paylaşmak istedim kuzura bakmayın ama keşke şimdi çıkmış oslaydı daha güzel olurdu taraftarın beklediği 2 model var 1. çubuklu 2. hırvatistan tarzı olan forma şu an çıkmış olsa ts clup iptal satış patlaması olurdu yani

Yorum

• Fontlar şöyle olabilir... ( Kendim hazırladım ) :

İndirin , bakın...

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Tühh imzalatamadim formami..song ve yattara 10 dakika önce ayrildilar forum Trabzondan

Yorum

• Arkadaşlar az önce TS club dan geldim, turuncu forma hariç diğerleri çok güzel bence.. turuncu formanın TS amblemini küçük yapmışlar ama diğer formalarda amblem büyük..

ilginçtir herkesde turuncu formayı beğenmiş gibi.. TS club tıklım tıklım, yürümekte bile zorlandım, sakin bir zamanda ayrıntılı bir şekilde bakıcam ürünlere.. birde formaların en pahalısı beyaz forma idi yanlış görmediysem, 85 ytl yazıyodu..
                                En son TURHAN tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 16:51.

Yorum

Çalışıyor...
                                X