İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ben kendi formamı kendim yapıcam ama Afs ustadımdan yardım istiyorum,Şimdi düz sadece nıke logolu Basel,Barcelona modelinde çubuklu forma buldum,internette bir adresten buldum.şimdi soruma geleyim;
Ablemimiz,ve numaraları nerde yapıştırta bilirim ?ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Aman aman, site güncellemesini de formanın ilk lansmanı gibi yapacaklarsa ben biraz daha beklerim.
Fotoğrafların ve ürünlerin sitede nasıl olması gerektiğini de aylar önce paylaştım.
Bizim söylememize de gerek yok aslında, avrupadan herhangi bir kulübün satış sitesine girsinler yeter.
Bu taraftar aslında çok şey istemiyor; bizim tarihi metnimizde dediğimiz gibi 'biz sadece bizde olanı istiyoruz'.
Yapacağınız işin hakkını verin, başta kızsaksak da hakkını veririz doğruların.
Hadi bakalım,
Satış sitesindeki sunum ve işin estetiği ile ilgili gerekli hassasiyeti gösterirler umarım.
Yorum
-
alan arkadaslarr formanin arkadan cekilmisinide koysunlar ...tabi rica butut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
yani mesela arkaasinda kucuk nakis halinde trabzonspor yaziyomu..nikenin avrupa modellerinde var..yakasinda el yazisiyla nakis islenmis...merka ettim vallatut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak asikaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu formalşar 4 ay sorna çıkacakmış kaynak haber61...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitemizde zaten 2.yariya cikacak diyor...
satış patlaması olurdu yani
Yorum
-
Fontlar şöyle olabilir... ( Kendim hazırladım ) :
İndirin , bakın...
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Arkadaşlar az önce TS club dan geldim, turuncu forma hariç diğerleri çok güzel bence.. turuncu formanın TS amblemini küçük yapmışlar ama diğer formalarda amblem büyük..
ilginçtir herkesde turuncu formayı beğenmiş gibi.. TS club tıklım tıklım, yürümekte bile zorlandım, sakin bir zamanda ayrıntılı bir şekilde bakıcam ürünlere.. birde formaların en pahalısı beyaz forma idi yanlış görmediysem, 85 ytl yazıyodu..En son TURHAN tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 16:51.
Yorum
Yorum