Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mavi forma ile turuncu formayı hiç giymedik onları da bi görseydik
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu kombinasyonun forma kısmını geçen sene giydiğimiz aston villa tarzı formayla tamamlasaydık harika olurdu.

ayrıca parçalı formadaki gibi iğrenç bir yaka hayatımda görmedim.
      allah aşkına giymeyin şu formayı ya da yakalarını kesin bi çare bulun.
      Bende yakalarını sevmiyorum. Hayatta almazdım ama Fiyatı düştü diye alayım dedim. Ancak beden denerken bir kez daha beğenmediğim aklıma geldi. Almadım...
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çizgili formada yakada beyaz . O daha süper
        Valla iyi gidiyor beyaz şort İnsan gözü bütünü gördüğü için beyaz ne kadar ağırlıktaysa o kadar iyi geliyor gözümüze. Belki inanmazsınız ama kollardaki ülker reklamının fontu beyaz, yine kolalrdaki süper lig logosu beyaz. Bunlar bütünlük yaratıyor ve göze hoş geliyor
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• güzel güzel
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İBB maçında kalpazanlar çakma nike formayı 50 tlye satıyorlardı
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• Forma kombinasyonumuz çok ama çok hoşuma gitti. O kadar hoşuma gitti ki parçalı formamızı pek beğenmesem de gözüme çok güzel gözüktü
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Bu formanın altına beyaz şort güzel olmuş ama bu beyaz şort asıl beyaz formanın şortu olduğu için bir uyumsuzluk var..
                -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                disruption it would bring with it
                -

Yorum

• Arkadaşlar bu beyaz şort tsclupta var mı?internette yok da.şort forma uyumu çok güzel gerçekten.ama şortta ayrı bi güzel.özellikle alttaki mavi şerit çok hoş duruyor.
                  # BMN #

Yorum

• Nike ın en güzel şeyi eşofmanları... Nasıl bir sistem kurmuslarsa bunaltmıyor ve üşütmüyor..

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bu beyaz şort tsclupta var mı?internette yok da.şort forma uyumu çok güzel gerçekten.ama şortta ayrı bi güzel.özellikle alttaki mavi şerit çok hoş duruyor.
                      ts clublarda mevcut beyaz sortlar
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• Amblemde düzelme gördüm sanki son maçta. Formaları elime aldığımda armayı görünce şok olmuştum, çok kötüydü.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ,
                          gözümüz alıştı diyemi bilmem ama türk telekom yazısı bence avea dan çok daha hoş duruyor
                          Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ,
                            gözümüz alıştı diyemi bilmem ama türk telekom yazısı bence avea dan çok daha hoş duruyor
                            bence doğru söylüyorsun..
                            Giresunlu Trabzonsporlular
                            Osman Ağa Torunu!
                            Mês que un clup!
                            25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• bence ne yazdığından çok nasıl yazıldığı önemli ikisi de göze hoş geliyor

Yorum

• şu formada beyaz hiçbir unsur olmamasına rağmen nike logosu beyaz çok kötü duruyor turuncu formada da aynı şey geçerli hatta o daha kötü nike logosu siyah çok çirkin

Yorum

Yükleniyor...
                                X