mavi forma ile turuncu formayı hiç giymedik onları da bi görseydik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu kombinasyonun forma kısmını geçen sene giydiğimiz aston villa tarzı formayla tamamlasaydık harika olurdu.
ayrıca parçalı formadaki gibi iğrenç bir yaka hayatımda görmedim.
allah aşkına giymeyin şu formayı ya da yakalarını kesin bi çare bulun.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇizgili formada yakada beyaz . O daha süperİnsan gözü bütünü gördüğü için beyaz ne kadar ağırlıktaysa o kadar iyi geliyor gözümüze. Belki inanmazsınız ama kollardaki ülker reklamının fontu beyaz, yine kolalrdaki süper lig logosu beyaz. Bunlar bütünlük yaratıyor ve göze hoş geliyor
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Bu formanın altına beyaz şort güzel olmuş ama bu beyaz şort asıl beyaz formanın şortu olduğu için bir uyumsuzluk var..-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu beyaz şort tsclupta var mı?internette yok da.şort forma uyumu çok güzel gerçekten.ama şortta ayrı bi güzel.özellikle alttaki mavi şerit çok hoş duruyor.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Amblemde düzelme gördüm sanki son maçta. Formaları elime aldığımda armayı görünce şok olmuştum, çok kötüydü.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle,
gözümüz alıştı diyemi bilmem ama türk telekom yazısı bence avea dan çok daha hoş duruyorGiresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
Yorum