Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Spartak Moskova

inşallah bu abimiz aktif futbolcu felan değildir,göbeği salı vermişte,
    serkanla forma çekimi yapanlara kızmıştık,demekki daha beterleri varmış
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      korsan ürününe sonuna kadar karşıyım ama adamlar yine düzgün yazmış bunu düzgün yazamayanlarda var
      Bende ayni bu ürünün orjinali var, ve arkasinda bordo yazili tek sirada 'BIZE HER YER TRABZON' yaziyor. 2 cesitmi var yoksa?
      En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 09.09.2009, 11:30.
      .

Yorum

• Bildiğim kadarıyla bu ürünün orjinal hali tek. Ve yukarıda ki gibi, arkasında mavi renkte ve heryer birleşik şekilde yazıyor.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bildiğim kadarıyla bu ürünün orjinal hali tek. Ve yukarıda ki gibi, arkasında mavi renkte ve heryer birleşik şekilde yazıyor.
          Olamaz yani Bana hediye olarak geldi, ve hicde korsana benzemiyor. Tipatip aynisi, hatta TS Club etiketleri felan, hepsi var...
          .

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ümit milli takımımızın formalarına feerasyon arması basılmış
            Zannedersem Bjk ile yapılan hazırlık maçında giyilmiş.Logo olmasının sebebi bir milli takımla maç yapmıyor olmalarından dolayı...2002 Düya kupası hazırlık maçında Hong Kong lig karması karşılaştığımız zaman yine tff logolu forma giymişti milli takımımız.Çünkü Bu gibi maçlar milli maç sayılmıyor oyuncuların milli olma sayılarını etkilemiyor.
            En son Murat' tarafından düzenlendi; 09.09.2009, 11:43.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olamaz yani Bana hediye olarak geldi, ve hicde korsana benzemiyor. Tipatip aynisi, hatta TS Club etiketleri felan, hepsi var...
              Sen bir de Trabzon'da ki korsan ürünleri gör. Gerçeğinden daha gerçekçi.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kemal,
                aynısından bende aldım malesef Kazım'ın dediği gibi.Sahte olanda sorun yok,orjinal olanda imla hatası var.Yani şanslımısın değilmi sen karar ver
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şu iki model olsaydı eminim iyi bir satış rakamı tuttururdu.

En son a f s tarafından düzenlendi; 09.09.2009, 14:03.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• selam tekrar.. bende fazla var o formadan merak etmeyin sizin için uygunsa haber verin, hiç kullanılmadı o forma.. koleksiyon için duruyordu. bedeni L dir.

Yorum

• Aston Villa'nın ürünlerine bayılıyorum.

Çok zengin ürünler mevcut.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Aston Villa gercekten cok güzel Ürünler isletiyor...Ayrica cocuklar da cok seker, ay yerim onlari
                          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Ali Fuat abi , çubuklu formamız ilk dönemde çokça eleştirildi ama 2 aydır bulunduğum Kadıköy'de sokaklarda yollarda sıkça çubuklu formamızı giyen renkdaşlara rastlıyorum. Geçen yıl 55.000 civarında satış olmuştu , bu sezona ait hiç kabaca bi satış rakamı varmı? Bana kalırsa eleştirilere rağmen hiçde fena olmayan bi rakam oldu yine.
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bence de çubuklu forma bu sezon mükemmel satıldı.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok Kötü Olmuş İnşallah A Millilerede Yapmazlar.
                                bence güzel olmuş ne o öle formada bayrak.. her ülkenin bayrağı var herkes bayrağını koysun o zaman ama daha güzel basılabilirdi o ayrı

Yorum

Yükleniyor...
                                X