Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formadan pahalı yapmamaları gerek ama basit bir t-shirt bile 75 tl.

çıkan formalarımızdan çok daha kaliteliler ama. geçen sezona ait antrenman t shirtü mevcut bende gerçekten formalarımızdan kat kat üstün
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Vayy serefsiz nike, bizim gecen seneki beyaz forma modelini brezilya milli takımına giydirmis bu yaz.

Yorum

• Formalarımızın resmi satış sitemizde olmayışının nedeni barkod progmandaki bir yazılım hatası. Programdaki hata forma bedenlerinin karışmasına neden olmuş. Taraftarımızın sipariş sırasında mağduriyet yaşamaması için çubuklu forma geçici olarak satıştan kaldırılmış. Sistemden dolayı stokta yok uyarısıyla görünmesinin nedeni bu.

Kimse L beden siparişi verip karşısına S beden bir forma gelmesini istemez. Hata düzeltilip tekrar satışa konulacak. Endişe edilecek bir durum yok anlayacağımız.

Çubuklu forma büyük ihtimalle yarından itibaren tekrar satışta olacak.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yok bizim beyaz formanın modelinin ismi bile brezilya modeli olarak geçiyor.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              armamizi gördükce sinir oluyorum, resmen korsan

Yorum

• Formaları 40 derecede ve ters çevirmeden yıkatırsanız orataya çıkan sonuç bu olacaktır.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Formalarımı elde yıkarım. Kopmasın dökülmesin diye de çok büyük bi hassasiyet gösteririm

En beğendiğim armamız buydu

Benim hayalimdeki arma stili puma arması gibi tamamı nakışolan.

Yorum

• Geçmiş olsun Kazım

Yorum

• Emirhan61 bu arma bizim armamız değil. TsClub'ın yapmış olduğu arma aslına en uygun olan arma idi...
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Armamızla nike işaretini ayıran çizgi olmasa daha güzel olurdu

Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                        Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İşleniş usulü olarak bu usul en iyi armamızdı demek istemiştim. Bi de kappa zamanının armaları var ama onlar biçim ve renk olarak bu arma kadar iyi değildiler.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalarımızın resmi satış sitemizde olmayışının nedeni barkod progmandaki bir yazılım hatası. Programdaki hata forma bedenlerinin karışmasına neden olmuş. Taraftarımızın sipariş sırasında mağduriyet yaşamaması için çubuklu forma geçici olarak satıştan kaldırılmış. Sistemden dolayı stokta yok uyarısıyla görünmesinin nedeni bu.

Kimse L beden siparişi verip karşısına S beden bir forma gelmesini istemez. Hata düzeltilip tekrar satışa konulacak. Endişe edilecek bir durum yok anlayacağımız.

Çubuklu forma büyük ihtimalle yarından itibaren tekrar satışta olacak.
                            Arkada kalmasın, işin aslını bilmeyenler, araştırma yapma gereği duymayanlar gereksiz yere sinirlerini bozmasın, ortada bilgi kirliliği olmasın diye tekrar paylaşayım istedim.

Gerçi böyle yazıyorum fakat yine bu mesajı ve BMN haberlerini okumayanlardan formaya -veya belki de hayata bakışları böyledir herşeye- kızmak için bahane arayanlar yine kızacak bir şey bulur.

Ben yine de iyi niyetliler için hatırlatmada bulunayım istedim.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Geçen sezonun beyaz formasından almış bir arkadaşımız ve en son gördüğümde formanın üzerinde amblemimiz yoktu. Sanırım, yapıştırılan amblem uzun ömürlü değilmiş ve kopmuş, sökülmüş. Ben de de aynı formadan var ve amblem heran kopacak diye içim gidiyor, lakin işleme olmadığı için her an kopabilir. Amblemi kopmuş forma da ancak yatarken giyilir. Nike'a selamlarımı sunuyor, amblemi daha sağlam 'yapıştırmaları' gerektiğini hatırlatıyorum.
                              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• En güzel armamız buydu . Hem şekil olarak uygundu hem de nakışlıydı .

Yorum

Yükleniyor...
                                X