Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 haziran yalan oldu yani
    Resmi bir ağızdan veya resmi sitede 1 Haziran sözü duyan olmadı ki.
    Az daha sabredin, açıklayacaklar diyorum.

Az kaldı. Korkmayın Temmuz değil mesela. Ama ne olduğunu şimdilik söyleyemiyorum.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Resmi bir ağızdan veya resmi sitede 1 Haziran sözü duyan olmadı ki.
      Az daha sabredin, açıklayacaklar diyorum.

Az kaldı. Korkmayın Temmuz değil mesela. Ama ne olduğunu şimdilik söyleyemiyorum.
      İnşallah öyle olur abi ama bu sene söylenen şeylerin zamanında yapılanı yok o yüzden İnşallah Temmuzu geçmez dediğin gibi

örneğin: interdizayn üye olmuş 1 hafta sonra açılacak dedi 1 ayı geçti ts club sitesi açılmadı hâlâ

örnek veriyim bir tane daha : devre arası çizgili formalar gelecekti rezil parçalı formalar geldi formanın yakası varmı yokmu belli değil

Yorum

• resmi sitede taraftar kart tanıtımı yapılırken hüseyinle yattranın giydiği tshirtler ilginç bunlar nerde satılıo nerden geldi acaba... bilgisi olan...
        En son ali+61+26 tarafından düzenlendi; 29.05.2009, 18:43. Sebep: ..
        TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
          abi imageshack dan ekle resimleri gözükmüyor

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            resmi sitede taraftar kart tanıtımı yapılırken hüseyinle yattranın giydiği tshirtler ilginç bunlar nerde satılıo nerden geldi acaba... bilgisi olan...
            ts club ve ürün önerileri bölümünde 85.sayfa diğer t-shirtlerde var abi lisanslı ürün bunlar ama bir ts club sitemiz olmadığı için haberdar değiliz bu yeniliklerden

Yorum

• Ali Fuat abi merakte bırakma bizi ne olur....

Yorum

• Azda olsa bişeyler söyle Ali Fuat Abi

Yorum

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ts club ve ürün önerileri bölümünde 85.sayfa diğer t-shirtlerde var abi lisanslı ürün bunlar ama bir ts club sitemiz olmadığı için haberdar değiliz bu yeniliklerden
                  doğru önceden bakmıştım bn oresimlere unuttum... tekrr görünce heyecanlandım)
                  TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yetkilerle konuştum. Merak ettiğimiz soruları da sordum.
                    Ama cevaplarını şimdilik paylaşamayacağım. Şu kısmını söyleyim sevineceğiniz gelişmeler var.

Tarih konusunu da çok yakında kendileri açıklayacak zaten.
                    yalan oldu yalan oldu bu formalar yalan oldu eğer avrupa kupası maçlarına yeni formalarımızla çıkamazsak yuh olsun bize başkada birşey demem bir sezondur bekliyoruz inşallah hayal kırıklıgına ugramayız.
                    Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• geç olsun güç olmasın. düşündüğümüz derecede düzgün olur inş..
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• fener maçına trabzonsporumuz yeni formalar ile çıkabilirrr??? nike genelikle ligin son maçında lansmanını yapıyor formalrın gelcek sezon içççinnn

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yalan oldu yalan oldu bu formalar yalan oldu eğer avrupa kupası maçlarına yeni formalarımızla çıkamazsak yuh olsun bize başkada birşey demem bir sezondur bekliyoruz inşallah hayal kırıklıgına ugramayız.
                          avrupa kupalarina yeni formalarimizla katılmayacağımızı kim söyledi renktaş ? Kendin mi uydurdun ? Ben böyle bir post göremedim. Formalarınızın da yetkililerin belirttiği tarihte yetişeceğine inanıyorum. 1 sezon istediklerimiz olmadı diye yerden yere vurmamız ne kadar doğru onu da bilemiyorum.

Yorum

• arkadaşlar bugün bize her yer trabzon tişörtümüzü aldım. ve çıkarken orda ki arkadaşa formalar 1 haziranda çıkıyor değil mi diye bir soru sordum.aldığım cevap ben öyel bir şey demedim.bilmiyorum..ama haziranda çıkar diyorum dedi. bende, yok yani bu 1 haziran muhabbeti sizlerin tarafından çıkartıldı dedim.forumlarda dolaşıyo dedim. bilmiyorum ben 1 haziranda çıkacak diye bir şeey demedim diyor..anlıcanız gene bekliyecez gene bekliyecez.temmuzu bulur

Yorum

• yeni 2009-2010

nasil olur boyle

Yorum

• Bende bugun "forum"daydım ... forumun girişinde ki ts club standında
                                bulunan satıs elemanlarına sordum ...yeni formalar ne zaman satısa cıkar diye
                                -bildiğim kadarıyla haziran sonunda cıkacak dedi... bekleyelim bakalım
                                en azından temmuz değil

Yorum

Çalışıyor...
                                X