Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Toplantıda oldukları için görüşemedim. Beni arayacaklar, gelişmeleri paylaşırım.
    Tamam abi merak ediyorum, teşekkürler.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni formalarla ilgili tek temennim Armanın dikişli avea yazısının formanın kendisinde yazılı olması yapıştırma olmaması.
      göğüs sponsoru türk telekom olacak seneye ve gelen bilgiler ışığında armalar da dikişli olcakmış

Yorum

• İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        göğüs sponsoru türk telekom olacak seneye ve gelen bilgiler ışığında armalar da dikişli olcakmış
        Peki Türk telekom yazısı yine naylonla mı yapıştırılacak formaya ?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir Takımdan Daha Fazlası
          21 Mayıs 2009

Tişörtün arması her şeyi anlatıyor: "Bir takımdan daha fazlası".
          FC Barcelona'nın yeni 2009/10 iç saha ve deplasman formaları takımın canlılığı tutkusu ve Katalan gururunu yayması ile ünlü futbol tarzını aşılamak için tasarlandı.

İç saha forması takımın ünlü renklerini taşır, Atlantik mavisi üzerinde sarı ile sınırlandırılan kırmızı derin dikey çizgiler. Katalan bayrağı Senyera, tişörtün yakasının arkasına işlenmiştir ve çorapların baldır kısımlarına "Barça" işlenmiştir.

Deplasman forması parıldayan Akdeniz'i yansıtmak için tasarlanmıştır. Tişört parlak Mango, şortlar yine parlak mavidir. Dünyanın en göz kamaştırıcı futbolcularını ile sahaya çıkan takım için yapılmışlardır.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arsenal'in sıralaması kıtasal olabilir ama takımın damarlarında Londra tarzı akar. Kumaşa işlenen çizgi ile tişört takımın temsil ettiği her şeyi yansıtır: saygınlık, stil, klas. Olması gerektiği gibi futbol."Gece mavisi tişörtte daha hafif bir çizgi vardır. Polo yaka Arsenal'in 1930'larda kazanan takımın giydiği formalara göndermedir. Takımı anlatan sözleri taşıyan armada , "Victoria Concordia Crescit," ¬" Zafer uyumla gelir" sözleri yer almaktadır. Ve bel kısmına takımın kartı olan Arsenal topu basılmıştır.
            Çizgi iş demektir. Saygı ister. Ve takımı cesaretle yeni sezona taşır.

Kullanılan metinlere ve formalar tasarlanırken dikkat edilen temel düşünceleri göstermek için paylaştım.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.

Bu tür sonuçlar elde etmek için olaya doğru ve profesyonel yaklaşımlarla yaklaşmak gerekiyor.

Yorum

• Ali Fuat Abi, Arsenalin formaları kalıp olarak İngiltere milli takım formalarına benzemiyor mu ? sanki bu moda tutacak gibi ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat Abi, Arsenalin formaları kalıp olarak İngiltere milli takım formalarına benzemiyor mu ? sanki bu moda tutacak gibi ...
                Aston Villa Milli Takımla ilgi bir konsept forma çalışması yaptı, hatta bu formasına özel site bile açtı.

Eski mesajlarımda bu konu ile ilgili bolca görüntü ve haber var.

Yukarıdaki mesajları paylaşırken söylemek istediğim: Nike'tan forma isterken '"bize hamsili bi forma yapın"ın ötesinde kullanacağımız her türlü rengi formu tasarlanırken veya seçilirken belli bir kurumsal estetik kriterlerimiz olmalı ve belli bir hedef ve düşünce içerisinde yapılmalı.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki Türk telekom yazısı yine naylonla mı yapıştırılacak formaya ?
                  o kadarını bilemiyorum ama pek ümitlenmeni önermem

Yorum

• Barcelona gibi bekleyen yok ki

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aberdeen Football Club ( Diğer bilinen adlarıyla The Dons, The Dandies veya The Dandy Dons ) İskoç ligi takımı 2009 / 2010 sezonu formaları:

Daha formaları görmeden hemen karamsarlığa kapılmayalım derim.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike ile ticari anlaşmayı biz yapmışız gibi konuşuyoruz bazen.
                    Sözleşmenin şartlarını bilen var mı? Daha önce forma sponsorluk sözleşmesi yapan var mı?

"Bize Barcelona gibi muamele edilmesini bekliyoruz, fakat Barcelona gibi kurumsal davranmıyoruz" cümlesinden ne anlıyorsunuz?

Sponsorluk iki taraflı gerçekleşen bir olay. Kulübümüzün bu konulardaki performansını biliyoruz. İyiye doğru bir gelişim olduğunu da gözlemliyoruz. Bu gerçekle bazı şeylerin zaman alması gayet doğal. Bu gerçekleri dile getirmek suç mu?

Porto, Barça Türkiye'de ve dünyada kendi ürününü bir marka halinde herkese satabilirken, marka olma yolunda bizim atacağımız adımlar var. Bu yolun neresinde olduğumuz ve ne hızla ilerlediğimiz belli değil.

Bbütün bu sistemleri yürütenlerin bu işin hakkını verebilecek insanlarla olabileceğini biliyoruz. Biliyoruz fakat sanki bütün bu kurumsal yapılar, anlayışlar yıllardır düzenli çalışıyordu da şimdi çalışmıyor gibi davranmaya devam ediyoruz.

İşin estetik yönü bir tarafa ekonomik boyutu da var. Kulüp ürünlerini avrupadaki emsallerine göre daha ucuz satıp, daha çok para kazanabilme derdinde.

Taraftarın ekonomik ve estetik beklentilerinin ne kadar karşılanıp karşılanmadığı ortada. Eskiyi unutup, emek vermeden, herşeyin olmasını, ama hemen olmasını bekliyoruz. En iyi istemek hakkımızdır, fakat kendi gerçeklerimizi ıskaladığımızda hayal kırıklıkları yaşamak kaçınılmaz oluyor.

Forma konusunda resmi ağız, işin sorumlusu, yetkilisi, bazılarının dediği gibi Nike'ın avukatı falan değilim; kulüp üyesi sade bir taraftar olarak, -naçizane- bu konudaki kendi bakış açımı ve görüşlerimi paylaşıyorum, o kadar. Katılırsınız, katılmasınız, seversiniz, kızarsınız bu sizin en doğal hakkınız. Tıpkı bu forumda kendi fikrimi demokratik biçimde ifade özgürlüğüm olduğu gibi.

Hani armalar konusunda rahatsız olan, çözüm için adım atan bir tek ben miyim? Hani neden bu konuda hiç fikir yok, yorum yok?

Arkadaşlar anlatmak istediğim şu, elbette Barcelona veya Manchester değiliz fakat hakettiğimiz kadarını da elde edemiyoruz. Barcelona'nınki kadar klas forma yapmayacaklardır elbette ama formalarımızdan biri yukarıdaki Aberdeen formalarının bordosu veya mavisi olarak çıksa kimse büyük hayal kırıklığı yaşamaz hatta bence çoğunluk sevecektir. Yani Barcelona ile Antalyaspor arasında şeyler de var. Barcelona ile aynı olmayı bende beklemiyorum zaten. Arada bu kadar uçurum olmamalı demiştim.

Bazı şeyleri konuşmak için sözleşmenin şartlarını okumaya gerek yok. Sadece şunu diyorum Trabzonspor bundan daha iyi formaları hakediyor ve bu sene de yeni anlaştık vs. gibi şeyleri şahsen kabul etmiyorum. O geçen seneydi. Forma konusunda beklentilerimize ulaşmak için yıllarca beklemeyi olumlu bir gelişme olarak görmüyorum. Farklı düşündüğümüz noktalardan biri bu. Ya ben sabırsızım ya da siz çok sabırlısınız.

Maddi konuya gelirsek, daha kaliteli forma elbette daha pahalı olucaktır ama o formalara o kadar para veren bence gerçekten güzel duran bir Nike forma için (yukarıdaki Abeerden mesela) napar eder biriktirir ama 20 lira fazla verir bence. Formaları beğenmediği için almayanları da hesaba katalım, onlar da forma alıcaktır. Bu konuda bir önerim var. Çıkacak formalarımızdan bir tanesi daha iyi bir katalogdan seçilsin en çok satan formamız o olacaktır, buna inanıyorum cidden(geçen sene de formaları resmi siteden taraftar seçsin diye ısrar etmiştik ancak ciddiye alınmamıştı). Yani denesinler diyorum.

Afs abi söylediklerinin bir kısmını üzerime alındım, belki bana yazmamışsındır öyleyse kusura bakma. Benim kimseyi suçlamak ya da eleştirmek için yazmıyorum sadece kendi düşüncelerimi ifade etmek istiyorum. Zaten öyle olsa çok anlamsız olurdu buradaki kimse yapılan hataların sorumlusu değilki. Farklı fikirde olduğum için veya belkide sabırsız olduğum için öyle gözüküyor olabilirim. Yaptıklarınızı emeğini takdir ediyorum, saygılar...
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Bu başlık herkesin keyifle ve merakla izlediği, kendini en rahat biçimde ifade edebildiği belki en önemlisi de bunu yaparken birbirimizi kırıp dökmeden yapabildiğimiz bir başlık.

Bir görüş veya soruya karşılık yorum yapınca zaten o kişinin mesajından alıntı yapıyorum, onun dışındakiler kendi genel düşüncelerim.

Forma gibi görünse de forma bahanesiyle hayatı ve Trabzonspor'u yorumluyoruz bu başlıkta. Formadan çok onun taşıdığı ruhtan kaynaklanıyor ilgimiz - sevgimiz. Ve ona toz kondurmak istemiyoruz.

Birbirimizi anlama ve birbirimizden öğrenme gayretimiz olduğu müddetçe aynı renk etrafında buluşan insanlar arasında bir sorun olamaz.

Hepimizin ortak zevkleri, ortak hayalleri, faslı müştereklerimiz var. Derdim bu değerlerin kalıcı olması.

Armalarla ilgili çözüm önerimi yetkililere gönderdim, neden bu konuda kimse bir yorumda bulunmuyor merak ediyorum.

Şikayet etmeye başlayınca herkes önce armalardan başlıyor ama, biraz da "bu durumu nasıl çözeriz"i konuşmamız gerekmez mi?

Bakın ısrarlarımızla armaları değiştirebildik. Kopan eski armalarla ilgili de bir çözüm bulabiliriz, ama önce böyle bir talep olmalı. Çözüm önerilerim neler miydi? Galiba arka sayfada kaldı. Ve kimseden bu konu ile ilgili tek ses çıkmadı.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 29.05.2009, 17:33.

Yorum

• Valla ben bu durumu çözmek için bu zamana kadar formayı ters çevirip makinaya attım ama bu kadar dayandı
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen seneki armalarımızın malzemesinin kötü olduğu, formunun yanlış kullanıldığı, renginin kötü olduğu, bize yakışmadığı herkesin ortak düşüncesi. Sezon bitmeden formalarını sık kullananların çoğunun arması sökülmüş vaziyette.

Israrlarımız sonucu armalarımız değişti ve yeni formalarda nakış oluyor.

Eski formalarımızdaki armalarımız için yakınmayı bırakıp, neden bir çözüm üretmeyi düşünmüyoruz? Kulüp resmi ürün alan taraftarının bu mağduriyetini gidermek zorunda. Şimdiye kadar bu konuda adım atılmadığını biliyoruz.

Hadi onlar düşünmedi diyelim biz neden bu konuyla ilgili çözüm üretmiyoruz?

Çözüm olarak ilk alkıma gelenler:
                          - TS Club armaları sökülen formaların armalarını yenilesin ( zor )
                          - TS Club armaları sökülen formaların armalarını belli bir ücret karşılığında yenilesin ( olabilir )
                          - Yeni sezon forması alanlara, armaları sökülen formaların armalarını yenilesiner ( olabilir )
                          - Taraftar Kart alanlara, yeni ürün almak şartı ile armaları sökülen formaların armalarını yenilesinler ( olabilir )
                          - TS Club'tan belli miktarda alışveriş yapanların, armaları sökülen formalarının armalarını yenilesin ( olabilir )

Olabilir veya olmayabilir.

Fakat bunları birbirimize dert yanmanın ne sürece ne de bir faydası yok.
                          Bu önerileri veya sizin aklınıza gelen yeni çözüm önerilerini neden yetkililere iletmiyoruz?

Bu kadar kombine, taraftar kart, forma kampanyası yapıyoruz. Bizim bu haklı ve masum isteğimizi dikkate almaları için önce böyle bir talebimiz olmalı.

Ben mailleri göndermeye başlıyorum.
                          Çözümden kastım buydu. Başlıkların son sayfasının son mesajını okuduğumuz için, ne konuşulmuş, ne denmiş merak etmiyoruz. Ve hiç araştırma yapmıyoruz.

Bazen bir ben mi dert ediyorum bu konuları demekten kendimi alamıyorum. Neredesiniz sessiz çoğunluk?

Yorum

• Formalar kesin olarak 1. Haziranda cikiyormu? Ama 1 Haziran Pazar'a denk geliyor. Bence gine atmislar. 1. Temmuz olabilir.

Pardon yanlislik bende

Pazartesi günü 1 Haizran
                            En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 29.05.2009, 17:51.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yetkilerle konuştum. Merak ettiğimiz soruları da sordum.
                              Ama cevaplarını şimdilik paylaşamayacağım. Şu kısmını söyleyim sevineceğiniz gelişmeler var.

Tarih konusunu da çok yakında kendileri açıklayacak zaten.

Yorum

• 1 haziran yalan oldu yani

Yorum

Çalışıyor...
                                X