İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Aberdeen Football Club ( Diğer bilinen adlarıyla The Dons, The Dandies veya The Dandy Dons ) İskoç ligi takımı 2009 / 2010 sezonu formaları:
Daha formaları görmeden hemen karamsarlığa kapılmayalım derim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarca, ManU formaları 99 TL'den satılıyor.
Bu fiyatı kısas alırsak bizim formaların fiyatı 20 TL olması gerekirdi.
Kalite farkı, İlhan'ın da dediği gibi, çok fazla çünkü.
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize bunu layık kendi taraftarımız layık gödükten sonra onlar hayli hayli. Bu sayfalarda biz kimiz bizim hakkımız budur diyenler çoğunlukta.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha formaları görmeden hemen karamsarlığa kapılmayalım derim.
sezon başındaki hayal kırıklığını tekrar yaşamayalım. Tek korkumuz buYanlış hatırlamıyorsam seni de çok yanıltmıştı geçtiğimiz sezon formaları.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFORMALAR 1 HAZİRAN'DA ÇIKIYOR AMA BEN ŞİMDİDEN MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN EKLEYEYİM BURAYA.
NOT:GÖĞÜS REKLAMI FARKLI OLACAK GALİBA BİRDE ÜLKER LOGOLARINI BEN FORMALARA GÖRE AYARLADIM FARKLI OLABİLİR.
1-)TURUNCU FORMA
2-)PARÇALI FORMA BU SENEKİNİN AYNISI
3-)MAVİ FORMA
4-)ÇİZGİLİ(BEN BU SENE ÇİZGİLİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM)
5-)BEYAZ BU SENEKİNİN AYNISI
6-)GRİ NASIL OLACAĞINI BİLMİYORUM
SAYGILAR
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAberdeen Football Club ( Diğer bilinen adlarıyla The Dons, The Dandies veya The Dandy Dons ) İskoç ligi takımı 2009 / 2010 sezonu formaları:
Daha formaları görmeden hemen karamsarlığa kapılmayalım derim.
Yorum
-
Yahu şu fil kulağı kadar yakaları olan parçalı formalar gibi olmasınlarda.Ne formalardı onlar be...Çok zaman forma yakalarından biz futbolcularımızın yüzünü göremiyorduk onlarda topun.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum yine 404 yapıştırıcı ile kağıt armaları yapıştrıp dağıtacaklar dün armam sökülmüş utandım böyle bir yönetim anlayışının olmasından dikişsiz arma nerde kaldı ya pazar forması mı bu ama bize bunu layik görüyorlar demek ki.inşallah seneye herşey daha iyi olacak...
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene olur formaya hamsi koymasın palamut kefal gibi bişi olsun bari illa balık koymak istiyorsalarkoysunlar hamsimizi ne olmuş..
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum
-
Yine formaları görmeden yorum yapmaya devam ediyoruz.
Formalar çıksın hele, gözümüzle görelim, elimizle dokunalım yapacaksak yorumu bu bilgiler ışığında yapalım. Bana TS Club çalışanının verdiği bilgilere göre Nike kataloğundan örneklerini paylaşıyorum, sayfayı baştan beri takip etmeyenler bir photoshop görüntüsü veya bilgi kirliliğinin üzerine yorum yapıyorlar.
Satış sitesini hazırlayanlar formalarla ilgili futbolcularla özel çekimler yaptıklarını sonucun herkesi tatmin edecek seviyede olduğunu söylüyor. Bekleyelim bakalım karşımıza ne çıkacak.
Tamam tezcanlıyız ama kendi gerçeklerimizi hesaba katmadan olaya yaklaşırken önümüze altın tepsi ile sunsalar beğenmeyecek gibi davranıyoruz bazen. Hepimizin istediği özen ve olaya daha profesyonelce yaklaşılması. Bunun için ne kadar çaba sarfettiğimi bu başlığı takip edenler gayet iyi biliyor.
Bir tarafta kalite isteği bir tarafta ekonomik gerçekler. Beklentileri dengeli karşılamak zor. Forma çeşitliliği zevk ve ekonomik olarak seçenek sunuyor aslında taraftara. Nike parçalı formam var kumaş kalitesi gayet güzel ( Nike FIT ) bir forma için daha fazlası ne olabilir bilmiyorum.
Kimse hayal kırıklığı yaşamak istemiyor elbette, fakat durup dururken matem rüzgarları estirmenin de bize faydası yok.
Halimize şükredelim, bu işi doğru dürüst yapmayanlara kızalım, isteklerimizi iletelim, doğruları gösterelim ama ortada daha fol yok yumurta yokken bozup küsmeyelim lütfen.
Yanılıyor da olabilirim ama formaları görünce düşüncelerinizin değişeceğini düşünüyorum.
Yorum
-
Aynı temennilerle yeni formalarımızı bekliyoruz. Dizimiz elimizin altında her zaman olduğu gibi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum