Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şort Şort Şort
    6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Nike ile ticari anlaşmayı biz yapmışız gibi konuşuyoruz bazen.
      Sözleşmenin şartlarını bilen var mı? Daha önce forma sponsorluk sözleşmesi yapan var mı?

"Bize Barcelona gibi muamele edilmesini bekliyoruz, fakat Barcelona gibi kurumsal davranmıyoruz" cümlesinden ne anlıyorsunuz?

Sponsorluk iki taraflı gerçekleşen bir olay. Kulübümüzün bu konulardaki performansını biliyoruz. İyiye doğru bir gelişim olduğunu da gözlemliyoruz. Bu gerçekle bazı şeylerin zaman alması gayet doğal. Bu gerçekleri dile getirmek suç mu?

Porto, Barça Türkiye'de ve dünyada kendi ürününü bir marka halinde herkese satabilirken, marka olma yolunda bizim atacağımız adımlar var. Bu yolun neresinde olduğumuz ve ne hızla ilerlediğimiz belli değil.

Bbütün bu sistemleri yürütenlerin bu işin hakkını verebilecek insanlarla olabileceğini biliyoruz. Biliyoruz fakat sanki bütün bu kurumsal yapılar, anlayışlar yıllardır düzenli çalışıyordu da şimdi çalışmıyor gibi davranmaya devam ediyoruz.

İşin estetik yönü bir tarafa ekonomik boyutu da var. Kulüp ürünlerini avrupadaki emsallerine göre daha ucuz satıp, daha çok para kazanabilme derdinde.

Taraftarın ekonomik ve estetik beklentilerinin ne kadar karşılanıp karşılanmadığı ortada. Eskiyi unutup, emek vermeden, herşeyin olmasını, ama hemen olmasını bekliyoruz. En iyi istemek hakkımızdır, fakat kendi gerçeklerimizi ıskaladığımızda hayal kırıklıkları yaşamak kaçınılmaz oluyor.

Forma konusunda resmi ağız, işin sorumlusu, yetkilisi, bazılarının dediği gibi Nike'ın avukatı falan değilim; kulüp üyesi sade bir taraftar olarak, -naçizane- bu konudaki kendi bakış açımı ve görüşlerimi paylaşıyorum, o kadar. Katılırsınız, katılmasınız, seversiniz, kızarsınız bu sizin en doğal hakkınız. Tıpkı bu forumda kendi fikrimi demokratik biçimde ifade özgürlüğüm olduğu gibi.

Hani armalar konusunda rahatsız olan, çözüm için adım atan bir tek ben miyim? Hani neden bu konuda hiç fikir yok, yorum yok?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aberdeen takımının formaları güzel .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben anladım ve sen yerden göğe kadar haklısın
          Keşke herkes anlayabilse Biz kumaş kalitesi diyoruz "marka" anlaşılıyor.

Neyse şunun şurasında yeni sezon formalarımızı görmeye ne kaldı. Geçen senekiler kadar kötü olmayacaktır en azından diyerek içimizi ferah tutuyoruz
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ya nike giyiyoruz yine beğenmiyoruz..biz barça manu arsenal juve..vs muamlesi görmek istiyoruzda arkadaşlar adamların 350 milyon euro felan bütçeleri var kupaları saymıyorum yani biraz gerçekçi olalım kendimiz için en güzelini isteyelim yeter abi o pumalar neydi ya nike en kötüsü olsun boşverin..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi, kesin formaları ne zaman göreceğiz. Artık tahmini birşeyler istemiyorum !!!

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali Fuat abi, kesin formaları ne zaman göreceğiz. Artık tahmini birşeyler istemiyorum !!!
                  Resmi ağız olmadığımı söyledim. TS Club yetkilerinden benim duyduğum 1 Haziran 2009 tarihinda bütün modellerin satışta olacağı.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Resmi ağız olmadığımı söyledim. TS Club yetkilerinden benim duyduğum 1 Haziran 2009 tarihinda bütün modellerin satışta olacağı.
                    inşallah doğrudur bu haber erkenden gider alırız formalarımızı
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• 1 Hazirana çok az kaldı heycanla bekliyorum yeni formalarımızı...
                      Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Öncelikle 1 Haziranda çıkacağını sanmıyorum Ama Ali Fuat abi aldıysa bir duyum doğrudur.

Çünkü böyle durumda fotoğrafları bizim elimize geliyordu Trabzondan gönderiyorlardı fotoğrafları ama olabilir çıkabilirde.

Yeni formalarla ilgili tek temennim Armanın dikişli avea yazısının formanın kendisinde yazılı olması yapıştırma olmaması.

Bu 2 seçenekden başka hiç birşey istemiyorum isterlerse siyah zemin üzerine arma diksinler umrumda değil formayı berbat eden 2 seçenek bu rezillik resmen rezillikdir o avea yazısı düzeleceğini sanmıyorum ama bakacağız.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bahse girerim formalar pazartesi günü piyasada olamayacaktır ....yönetime hiç güvenmiyorum ...ama inşallah yanılırım...

Yorum

• Ali Fuat abi şimdi sen bu Barça'nın ManU'nun Villa'nın formaları tanıtıyorsun ya böle güzel çalışmalar eşliğinde Nıke bizim formalarıda böyle mi tanıtıcaktır ne dersin?
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali Fuat abi şimdi sen bu Barça'nın ManU'nun Villa'nın formaları tanıtıyorsun ya böle güzel çalışmalar eşliğinde Nıke bizim formalarıda böyle mi tanıtıcaktır ne dersin?
                              Toplantıda oldukları için görüşemedim. Beni arayacaklar, gelişmeleri paylaşırım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Toplantıda oldukları için görüşemedim. Beni arayacaklar, gelişmeleri paylaşırım.
                                Bekliyoruz Ağabey
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Çalışıyor...
                                X