Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene 55 bin fena bir rakam değil ama önümüzdeki sene en az 150bin forma satışı hedef olmalı, şöyle ki Kırklarelinde maçları tv'den ortalama 30-40 kişi izliyor ama sadece 2 kişide forma var ...demek oluyor ki taraftarımız henüz çok bilinçsiz ve onlara ulaşılamıyor...ben kendime en az 5 kişiye daha forma giydirme hedefi koydum...kulübün de böyle düşünüp agresif hedefler koyduğunu hayalş ediyorum....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir ay beklemene gerek kalmayacak Cengiz.

Geçen sezon forma satışlarımız 55 bini geçmiş durumda.
      Barcelona'nın yeni sezon formaları için, kulübün satacağı formalarla ilgili Nike'a parasını peşin verip, verdiği sipariş adedi ise 2 Milyon.
      Gelecek sezon forma satışlarımızın çok daha artacağına eminim.
      Nokta ve ünlem...

2 milyon!..

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• 2 milyon için 2 milyon vakfıkebir ekmeği yememiz lazım
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 55 bin lisanlı allah bilir kaç taneside korsan alınmıştır...maddi imkanlar doğrultusunda elde edilen satış miktarı genede iyi.tabii korsana verilecek para çok olduğundan,lisanlı ürünlerde çok fazla artış göreceğimizi sanmıyorum.
          Football İs My Life

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Forma satışlarını artırmanın pek çok yolu var.
              Yetkililer taraftarın beklentilerini karşılayacak çözümler üzerinde çalışıyor.

Fakat bir Fatih Tekke'nin gelmesi forma satışlarına pozitif katkı sağlayacağı muhakkak.

Yıldızları pazarlamak yeni yıldızlar çıkarmak lazım. Forma kültürü yerleştikçe satışlarımız artacaktır. Armalar yüzünden forma almayı erteleyenler yeni formaları çok sevecektir eminim.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi yildiz dedinde, Barisin fomasindaki yildiz nereye kaybolmus?

.

Yorum

• 55000 bu şimdilik iyi .yeni sezonda 100000 i geçersek her sene katlarız..

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat abi yildiz dedinde, Barisin fomasindaki yildiz nereye kaybolmus?

Kendisi yıldız zaten. Seneye bu tür sorunlar olmayacak.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat abi yildiz dedinde, Barisin fomasindaki yildiz nereye kaybolmus?

Arma var ya ona da şükür

Yorum

• Avea yazısına bak nasıl parlıyor ya deliriyorum gördükçe bunlar 10 sene önce galatasarayın önünde vardı marshall yazıyordu ben hazmedemiyorum bizim gibi bir klübün formasında böyle yapışkanlı reklam olmasına çok mu zor çok mu imkansız formanın kendisinde reklam olması sakızdan çıkan yapışkanlar gibi yapıştırmışlar biz bunları hak etmiyoruz gerçekten haketmiyoruz.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fatih Tekke'nin forma satışlarına çok fazla etki edeceğine ben de inanıyorum. İnşallah alırızda forma satışları artar.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendisi yıldız zaten. Seneye bu tür sorunlar olmayacak.
                            Hocam bu yıldız muhabbeti geçtide aklıma geldi.Dünyaca tanınan ama belirli bir yaşa kemale ermiş bir arkadaşı bu takıma sırf bu amaçla katabiliriz.Meela Carlos olayı aklıma geldi.Adamlar carlos un parasını onu aldıkları için satılan ürün kazançlarından çıkarmıştılar.Bir ara Figo gündemimizdeydi mesela.Alınabilirdi?
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• adam gıbı bı forma yapsınlar artık valla su usttekı resımdekı avea yazısına bak şu yakaya bak delırecem yaa lan gıdın verın bı bıt pazarına yapsın valla 10 numara olur cakma nıke dan ne farkı var.. yazık valla yazıkkkk ınsanın şu formaya para veresı gelmıyo
                              u will need justice at the end..

Yorum

• yonetıme tesekur edıyoruz artık cıksında alalım.o formanın ıcıne bı de kalıte adam gelırse daha tesvık edıcı olur sayın baskanım.......
                                TSelcuk61 ====

Yorum

Çalışıyor...
                                X