bu sene 55 bin fena bir rakam değil ama önümüzdeki sene en az 150bin forma satışı hedef olmalı, şöyle ki Kırklarelinde maçları tv'den ortalama 30-40 kişi izliyor ama sadece 2 kişide forma var ...demek oluyor ki taraftarımız henüz çok bilinçsiz ve onlara ulaşılamıyor...ben kendime en az 5 kişiye daha forma giydirme hedefi koydum...kulübün de böyle düşünüp agresif hedefler koyduğunu hayalş ediyorum....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ay beklemene gerek kalmayacak Cengiz.
Geçen sezon forma satışlarımız 55 bini geçmiş durumda.
Barcelona'nın yeni sezon formaları için, kulübün satacağı formalarla ilgili Nike'a parasını peşin verip, verdiği sipariş adedi ise 2 Milyon.
Gelecek sezon forma satışlarımızın çok daha artacağına eminim.
2 milyon!..
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Forma satışlarını artırmanın pek çok yolu var.
Yetkililer taraftarın beklentilerini karşılayacak çözümler üzerinde çalışıyor.
Fakat bir Fatih Tekke'nin gelmesi forma satışlarına pozitif katkı sağlayacağı muhakkak.
Yıldızları pazarlamak yeni yıldızlar çıkarmak lazım. Forma kültürü yerleştikçe satışlarımız artacaktır. Armalar yüzünden forma almayı erteleyenler yeni formaları çok sevecektir eminim.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi yildiz dedinde, Barisin fomasindaki yildiz nereye kaybolmus?
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi yildiz dedinde, Barisin fomasindaki yildiz nereye kaybolmus?
Yorum
-
Avea yazısına bak nasıl parlıyor ya deliriyorum gördükçe bunlar 10 sene önce galatasarayın önünde vardı marshall yazıyordu ben hazmedemiyorum bizim gibi bir klübün formasında böyle yapışkanlı reklam olmasına çok mu zor çok mu imkansız formanın kendisinde reklam olması sakızdan çıkan yapışkanlar gibi yapıştırmışlar biz bunları hak etmiyoruz gerçekten haketmiyoruz.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Fatih Tekke'nin forma satışlarına çok fazla etki edeceğine ben de inanıyorum.İnşallah alırızda forma satışları artar.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi yıldız zaten. Seneye bu tür sorunlar olmayacak.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
adam gıbı bı forma yapsınlar artık valla su usttekı resımdekı avea yazısına bak şu yakaya bak delırecem yaa lan gıdın verın bı bıt pazarına yapsın valla 10 numara olur cakma nıke dan ne farkı var.. yazık valla yazıkkkk ınsanın şu formaya para veresı gelmıyou will need justice at the end..
Yorum
Yorum