Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi bir tane yolladım. Ama bu şekilde değilde bi kampanya başlatsak veya tek bir mesaj hazırlansa tüm taraftarlar aynı mesajı yollasa en azından mesaj aynı olduğu için tek tek okumazlar şikayeti anlarlar.
    Birisi bi Mail metni hazirlasa ve Mail bombardimanina tutsak

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      afs abi,

Nakisli arma konusun'da size oyuncularimiz istemiyor, kasinti yapiyormus demisler okudugum kadariyla.

Simdi soruyorum.

Bizim oyuncularimiz C. Ronaldo, Messi, Rooney yada Eto'o mu? Onlar nakisli giyor basarili oluyor kasiniyorum felan filan demiyor, bizimkiler basimiza Maradona kesildi. Onlar taraftarlarlari icin nakisli giyorsa bizimkiler neden gigmiyor?
      Mehmet bence bizim futbolcuların başka kaşıntıları var onlar formadan zannediyorlar.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni sezon klasik formamız bu şekilde oluyor:

yinemi sahbit kolleksiyondan bize forma verecekler
        bukadar olmaz ya
        trabzonspor formasi TEK trabzonda olsun
        tek onu istiyorum

Yorum

• Şu yukardaki forma mükemmel
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• forma güzel olmasına güzel ama bize özel şeyler olacak mı mesela yakasında trabzonspor bize heryer trabzon yada karadebniz fırtınası yazacak mı...armalar dikişli olacak mı reklamlar bu yıl ki gibi yapışma mı olacak asıl önemli olan bu detaylar yoksa formada bi sorun yok bize özel forma yapacak hali yoktu zaten nike ın...belli modelleri var adamların o çizgiden devam ediyorlar...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              forma güzel olmasına güzel ama bize özel şeyler olacak mı mesela yakasında trabzonspor bize heryer trabzon yada karadebniz fırtınası yazacak mı...armalar dikişli olacak mı reklamlar bu yıl ki gibi yapışma mı olacak asıl önemli olan bu detaylar yoksa formada bi sorun yok bize özel forma yapacak hali yoktu zaten nike ın...belli modelleri var adamların o çizgiden devam ediyorlar...

avea veya ttnet hangisi olursa olsun reklam şekli böyle olmalı bence..
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ben mesajımı attım..

Nike ın Trabzonspor a hazırladığı formalarda bu sene çok büyük eksikliklerin olduğunu biliyoruz, görüyoruz. Bundan sonraki seneler adına beklentilerimiz büyük. Bu senenin geçiş süreci olduğunun farkındaydık. En önemli konulardan biri Formadaki armanın yapıştırma olmuş olması. Ve armanın inanılmaz kalitesiz olması. Her ne kadar Nike bize ilk sene olduğu için gerekli önemi verememiş olsa bile kendi elimizde olan şeylerin en iyisi yapmak hepimizin görevi. Ben de bir çok taraftar gibi seneye de bu seneki baştan sağma formalar olursa ilk kez forma almamayı size taahhüt ediyorum. Hepimiz kulübümüze katkı sağlamak isteyen taraftarlarız ama lütfen siz de bu potansiyeli iyi kullanın. Teşekkür ediyorum.

not: forma almama kısmına takılmayın göz korkutma amaçlı yazdım

Yorum

• Ali Fuat abi ne ettin ya

Korsancılar yarından itibaren yeni sezon formalarını piyasaya sürmeye başlayacak
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• sırtında karadeniz fırtınası yazacak mı?
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Nike şu formaları ne olur bize her haliyle hazır yollasın...Yok arama yapıştırmaymış yok reklam baskısı imiş...Biz bunları beceremiyoruz işte...

Yorum

• Böylece TTNET logosunun Nike logosuna olan benzerliğinin oluşturacağı tuhaf durumu aşmış oluruz ne dersiniz?

Nike'ın Trabzonspor'un potansiyelini doğru değerlendiremeyip karşılayamaması sonucu bu sene epey sıkıntı yaşadık.
                        Gelecek sene ile ilgili ümitli olacağımız nokta seçilen model ve ürünlerin hazır değil, bizim istediğimiz sayılarda bize özel üretilecek olması.

Gelecek sene için seçilen ürün modellerinden:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana da çok saçma gelmişti o açıklama. Futbolculara istediğinizi yapın, taraftar armasını nakış istiyor demiştim cevaben.

Nakışı geçtim ( illa yapıştırma istiyorlar diyelim ) armanın malzemesi kesin değiştirilmeli. Dünya üzerinde bu kadar kötü bir uygulama yoktur heralde.

Bu şikayetlerimizi birbirimize dert yanmamız bir ie yaramıyor maalesef, bu konuda yönetime mail atmaya devam edelim.

TS Club ve formalar konusunda yetkili yöneticimiz Mehmet Tunç m.tunc@trabzonspor.org.tr adresine uzun kollu formalar ve armaların değiştirilmesi konusundaki isteklerimizi iletmeye devam edelim lütfen.
                          verdiginiz adresse taraftarin istekleri bunlar diye sizin hazirladiginiz su listeyi gönderdim :

- Armaların nakış olması

- Nakış olmayacaksa malzemesinin mutlaka değişmesi ( Doğru renk, doğru uygulama ve daha kaliteli bir malzeme ile )

- İdman ürünleri dahil daha çok çeşitli ürünün olması

- Zaman diyeceğim formaların bu sezon zamanında yetişeceğini öğrendim

- Modellerden en az birinin taraftar tarafından seçilmesi.

- Fontların da yeni sezonda değişeceğini öğrendim

- Bütün modellerin uzun kollu versiyonlarının da mutlaka aynı anda satışta olması

- Çubuklu formamız yakalı olmayacak ( V yaka gibi olacakmış )

- Taksitle satış seçenekleri yeni internet sitemiz ile birlikte seçenekler arasında olacak diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Taksitle satış seçenekleri yeni internet sitemiz ile birlikte seçenekler arasında olacak diye biliyorum.
                            Yeni internet sitesi. İşte bu güzel

Yorum

• afs abi bu gerçekten güzel olmuş herşeyiyle.

Yorum

• devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Yükleniyor...
                                X