Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teşekkürler verdiğiniz bilgiler için zorla yaptıracaz yönetime artık bunları
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İnşallah çubuklu forma modelimiz bu olmaz.Benim pek hoşuma gitmedi

Yorum

• Forma modellerimiz böyle olsun şöyle olsun diyoruz iyi güzelde Hadi bu formalar yapıldı diyelim nereden alacağız ne doğru dürüst bir mağaza ne de doğru dürüst bir sipariş sitemiz var bulacak olan bulur cevabını verebilirsiniz ama Burası İstanbul ve İnternetten haberi olmayan binlerce insan var bence mağazalar açılmadıkça yapılacak her icrraat eski sayısında ilgi görecektir hiç bir zaman formadan ve ürünlerden para kazanamayacağız.Koskoca Bir Klübün forması Butikde ve iç çamaşırı satan dükkanlarda satılmaz.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ya Ali Fuat Abi Bizden Habersiz Taraftar Derneği Kurmuş, Yada tasarımlarını çok beğenip "hadi bu arkadaşlara bir örnek yapalım demişler.
          Burada daha önceden yayınlanan kaçak polarları v.s görünce pek farklı gelmiyordu. Ama bugün Gölcükte bizzat kendim böyle bir olaya şahit olunca bayağı şaşkınlık geçirdim.

Mağaza Sağibiyle Konuşmamız..
          Ben : Abi Şuna Bir Bakabilirmiyim. Nereden buldunuz bunu.
          M.S : Biz Buluruz.
          Ben : Güzel Bişey Bu Afs Yazısı Nereden Geliyor.
          M.S : la Bilmiyonmu yeni taraftar derneği. Yeni Açıldı. Hemen Ürünleri Elimize Geldi.
          Ben : Allah Allah Böyle Bir Taraftar derneği yoktu bildiğim kadarıyla. Taraftar Derneği Nike ile Anlaşmalı Galiba..
          M.S : Evet Anlaşıp Yapmışlar. La yok onlar böyle yapılmasını istemiş.
          Ben : Bu Kaçak Geçiyor Değilmi.
          M.S : (Mağaza Sahibi Bir an duraksar Tedirgin olur.) Kaçakmı. Kaçak Sayılmaz bunlar.
          Ben : Fiyat ne kadar.
          M.S : ... Tl . Bunların Orjinali 129 Lira..
          Ben : Bunların Orjinalidemi var. Neyse Abi bi resmini çekeyim bi arkadaş istedi çok beğenmişti.
          M.S : Tabi Buyur.

Tabi Resimi Çektikten Sonra Adam Uzun Süre Arkamdan Baktı. Anladı Sanırım İhbar Edeceğimi.
          En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 04.04.2009, 20:05.
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Valla burda görünce hevesleniyoz. Adamlar TS Club'tan daha akıllı

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arda mı bu

Yorum

• formanın yakalı ve dar kesim olması hoş ama formadan ziyade tişorte benzemiş fazla sade
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• valla yazı fontları böyle olursa bize özel birşey olmaz..3-4 sene önce nike her takımda bunu kullanıyordu standart gibi birşeydi tıpkı bizim şimdiki fontlar gibi

Yorum

• Gelecek sezona Turuncu bekliyorum ben.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Turuncu olmayacak. Söz konusu değil.
                      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Lacivert olabilir diğer renk aslında.

Yorum

• İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arda mı bu
                          evet 2009-2010 Nike katalgounda tek Türk var oda Arda.. Bir kac sayfada poz vermis Helal olsun cocuga !!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi abartıp Nike'ın yeni sezon için bize önermeyi düşündüğü yazı karakterinin de bu olacağını düşünelim.

Benim şahsi görüşlerimdir, resmi bir duyuru veya bağlayıcı özelliği yoktur.
                            Böyle olursa bu senekinden farki olmayacak. Bu sezonda ayni fontlari kullaniyoruz.

Söyle birsey olsa cok güzel olur:

Birde altin cerceveli olsa müthis olurdu.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Sanki yeni font koymak cok zor bir is, alti üstü yeni bir font secilmesi lazim.
                              Sanki yeni forma tasarimlari cok zor bir is, gri formalar anca 2009 sonuna gelecekmis.
                              Sanki iyi kumas kullanmak cok zor bir is, diger takimlara yapilanlarin herseyini bize affedersiniz kakaliyorlar ama is armaya, kumasa gelince 3.sinif mal kullaniyorlar.

Kurda sormuslar ensen niye bu kadar kalin diye.
                              Oda demis namim var diye.
                              Ne alaka demisler.
                              Kurt demis, namim sag olsun ben hic yorulmadan koyunlar kuzular bana her gün bir kurban getiriyorlar. Tabi hic kosmadan sende bu kadar yesen, seninde ensen bu kadar kalin olur... demis.

Ne alaka?
                              Burda Kurt Nike oluyor...

Hadi Nike gectim, kulübüze mail attim, cevap atan yok. Yani en azindan "bize mesaj yolladiginiz icin tsk ederiz" gibi standart bir mail atsalardi gam yemiyecektim.

Ben ümidimi kestim arkadas, daha ne yapalim, sokaga cikip ciplak mi dolasalim?

Düstügümüz derde bakin yahu, acaba bir dahaki sene armalarimiz nasil olur diye düsünüyoruz. Acaba hangi olan tasarimi bize giydirecekler diye bakiyoruz. Madem tasarim felan olmayacak, neden diger türk takimlari gibi bizde gidip stoktan almadik? Ne fark var suan aramizda?

Seneye artik seneye düzelir diyorum, yahu hic tünelden isik gelmiyor ki.

Su an gercekten cok sinirliyim, hele show tv de var misin yok musunda fenerbahceyi görünce cok ama cok pis imrendim, tabi ki takimlari yüzünden degil, yaptiklari ve yapicaklari yüzünden...

Yorum

• Ürünü bulup alamadıktan sonra çıkmış çıkmamış ne yazar...
                                Hala idman malzemelerimizi (forma , sweatshirt ) arıyorum !
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Yükleniyor...
                                X