Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lisanslı ürün bilincinin biranda tüm taraftarlara yerleşmesi zor. Klübün bunun için bir şeyler yapması lazım, korsan ürünle savaşmak zor oluyor olabilir kanuni boşluklar veya üzerine çok düşmemek vs. klüp her ekonomik düzeyde taraftarı düşünmeli. herkes 70-80 lira verip orjinal forma alamayabilir. taraftarın illaki klima özellikli forma giymesine gerek yok yazın terletmeyen kışın üşütmeyen maleme ihtiyacı yok , sen yap 20 liraya forma koy bunu her maç stad cevresıne o zaman almayan olursa dersin dha ne yapayım. yukrıda dendiği gibi 40 liralık tısortu sen taraftara 75 lıraya satmaya kalkarsan daha çok korsan ürün satan kovalarsın.

Yorum

• Allah aşkına bugüne kadar korsan ürün satan veya üreten kime dava açmışlar kimin üstüne gitmişler....

Ben cevabı biliyorumda yinede soruyorum..!!
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• U11 takımımız İzmir'de düzenlenen 1. Uluslararası BucaGenç Futbol Akademi Turnuvası'nın ikinci ve son gününde oynadığı 5 müsabakadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Takımımızın oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor: 2-0 Kuzey Kıbrıs Kaptan Erbay
        Trabzonspor: 2-1 Duisburg
        Trabzonspor: 5-0 Berlin Türkiyemspor
        Trabzonspor: 1-0 Ankaraspor
        Trabzonspor: 2-0 Bayer Leverkusen

U11 Takımı Teknik Direktörü Zafer Hızarcı yararlı bir turnuvayı tamamladıklarını belirterek, ?Öncelikle bu kampı düzenleyen BucaGanç Futbol Akademesi Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve çalışanlarına teşekkür etmek istiyoruz. Turnuva, oyuncularımızın hem fiziksel, hem zihinsel ve hem de sosyal açıdan gelişmelerine katkı sağladı. Oyuncularımız futbol adına birçok doğruyu sahada gösterip herkes tarafından beğeni topladı. Bu bizim için onur verici? dedi.

Miniklerimiz turnuva sonunda kolbastı oynayarak büyük beğeni topladılar.

Bu sezon yaşanan güzelliklere eklemek lazım.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 06.04.2009, 11:29.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aferin çocuklara, Trabzonsporlu çocuklara
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yeni sezon klasik formamız bu şekilde oluyor:

Kollardaki renkler yakaya kadar devam ediyor, kollarda iki çizgi var tahminimce.
            Fotoğrafları çekerken o modelin özelliğini ortaya çıkaracak pozlar seçiliyor.

Aynı yere bakıyoruz ben farklı şeyler görüyorum o kadar.

Tüm başlıklarda olduğu gibi sadece son sayfaya bakmayın, arka sayfalarda yeni ürünler var ve o ürünlerin geleceğini de öğrenmiş oldum TS Clubtan

Yorum

• Fazla iyimserlik biliyorum fakat, gelecek sezon bayan futbol takımımız ve bayan taraftarlarımız için bayanlara özel yapılmış formalardan ve ürünlerden yapılır inşallah diye buraya not düşüyorum temennilerimi.

Yorum

• Formalar umarım biraz daha dar kesim olur, bedene daha iyi yakışır.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Dar kesim gibi durmuyor resimlerde
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• fenerli cocuklarda kolbasti oynamis bu arada

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fenerli cocuklarda kolbasti oynamis bu arada
                      Dortmund'lu kara cocuk bile oynuyor.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni sezon klasik formamız bu şekilde oluyor:

Forma mükemmel, eger uzun kollusu cikarsa hic düsünmem alirim.

Forma aslinda dar kesim ama kol altlari biraz bol oldugu icin bol gözüküyor.

Yorum

• Dar kesim forma gerçekten çok güzel duruyor bedende. Neden klüp bizim isteklerimiz değilde, tam zıttı yönünde hareket ediyor.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• afs abi,

Nakisli arma konusun'da size oyuncularimiz istemiyor, kasinti yapiyormus demisler okudugum kadariyla.

Simdi soruyorum.

Bizim oyuncularimiz C. Ronaldo, Messi, Rooney yada Eto'o mu? Onlar nakisli giyor basarili oluyor kasiniyorum felan filan demiyor, bizimkiler basimiza Maradona kesildi. Onlar taraftarlarlari icin nakisli giyorsa bizimkiler neden gigmiyor?

Yorum

• Bana da çok saçma gelmişti o açıklama. Futbolculara istediğinizi yapın, taraftar armasını nakış istiyor demiştim cevaben.

Nakışı geçtim ( illa yapıştırma istiyorlar diyelim ) armanın malzemesi kesin değiştirilmeli. Dünya üzerinde bu kadar kötü bir uygulama yoktur heralde.

Bu şikayetlerimizi birbirimize dert yanmamız bir ie yaramıyor maalesef, bu konuda yönetime mail atmaya devam edelim.

TS Club ve formalar konusunda yetkili yöneticimiz Mehmet Tunç m.tunc@trabzonspor.org.tr adresine uzun kollu formalar ve armaların değiştirilmesi konusundaki isteklerimizi iletmeye devam edelim lütfen.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana da çok saçma gelmişti o açıklama. Futbolculara istediğinizi yapın, taraftar armasını nakış istiyor demiştim cevaben.

Nakışı geçtim ( illa yapıştırma istiyorlar diyelim ) armanın malzemesi kesin değiştirilmeli. Dünya üzerinde bu kadar kötü bir uygulama yoktur heralde.

Bu şikayetlerimizi birbirimize dert yanmamız bir ie yaramıyor maalesef, bu konuda yönetime mail atmaya devam edelim.

TS Club ve formalar konusunda yetkili yöneticimiz Mehmet Tunç m.tunc@trabzonspor.org.tr adresine uzun kollu formalar ve armaların değiştirilmesi konusundaki isteklerimizi iletmeye devam edelim lütfen.
                                Şimdi bir tane yolladım. Ama bu şekilde değilde bi kampanya başlatsak veya tek bir mesaj hazırlansa tüm taraftarlar aynı mesajı yollasa en azından mesaj aynı olduğu için tek tek okumazlar şikayeti anlarlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X