Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kavga etmeyin arkadaşlar... çubuklu formayı herkes bekliyor.. Ayrıca kimse forma almak zorunda değil alan alır, almayana hiç bir şey diyemezsiniz bunun maddi boyutuda var !
    ben zaten ögrenciyim.elimdeki biriktirmiş oldugum parayla forma alacaktım ama tasarımlarını ve dizaynını begenmedigim bir formaya o kadar para veremem.
    √ OKAN™ 1987

Yorum

• Formalara bakanlar, antrenman formalarının kumaşı nasıl arkadaşlar?

Yorum

• aston villa nın forma kalitesiyle bizimkinde baya bi fark var...
        ---7---

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu kahve rengi ile mavinin shortları yer değişsse daha güzel olmazmı sizcede
          hangisi kahve rengi ? Bordo olmasın ?
          ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak By_HeLL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aston villa nın forma kalitesiyle bizimkinde baya bi fark var...
            nerden anladın?
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nerden anladın?
              Kalite gözlüğü var Remzi bilmiyor musun?

Taraftarımız şak diye anlıyor

Yorum

• İlk olarak By_HeLL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aston villa nın forma kalitesiyle bizimkinde baya bi fark var...
                Nerden Anladin cok kalite Farki oldugunu, Kardes? benim gördügüm kadar bizimkine beziyor, ama kaliteyi göremiyorum resimde, bende mi bir sakatlik var

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

güzel tespit. Gece gece güldürdün beni Allah razı olsun.
                  Cümleten hayırlı geceler.
                  Formalara sallayıp durmayın yeter artık alacak olanlar yorum yapsın beğenmeyenler ne konuşuyorlar hala .
                  ŞANLI TRABZON

Yorum

arkadaş formaların fotoğraflarına bakıyor 2dk da hemen anlayabiliyor...
                    Soroynali29....

Yorum

aston villa takımının forma renkleri daha canlı ve dizaynı daha güzel oldugundan kaliteli gibi gorunuyor.arkadaslarımız o nedenle böyle bir kanıya varıyor bence.ayrıca dün bizim formaları begenmeyen arkadaslar bugun ışıklı vitrinlerde formaları gorunce aaa ne guzel demeye basladı.halbuki formalar aynı formalar.ben halen daha begenmiyorum formaları.isterlerse altın keseye koysunlar o formaları yine gozumdeki begeni dereceleri aynıdır
                      √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben zaten ögrenciyim.elimdeki biriktirmiş oldugum parayla forma alacaktım ama tasarımlarını ve dizaynını begenmedigim bir formaya o kadar para veremem.
                        Bundan daha doğal bir şey olamaz...
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• arkadaşlar fazla söze ne gerek var alacağız formaları 14.09.2008 tarihinde dolduracaz avni akeri beşiktaşa Allah ne verdiyse takacaz gelecez.olay bu kadar.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aklıma sole bi fikir geldi. olursa en kolay boyle olur.
                            kulup acıklama yapacak. bu haftaki macımız işte ne bilim mavi macı olacka.
                            taraftar hep mavi forma ile gelecek. bordo diyecek hep bordo ile.
                            super olmaz mı? herkeste bu renk formalar vardır zaten
                            Gerçekten mükemmel olur. Bir birliğe bile gerek yok bence. Stada gelen herkes lisanslı ürünüyle gelsin o bile mükemmel gösterir.
                            İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• Eyvah beyaz formada logoyla amblem aynı hizada değil! Çok kötü bu formalar hadi saldıralım. Nike nedir zaten ikinci sıradan bir marka!!!
                              İ-NA-NI-YO-RUZ!

Yorum

• ya ıyıde bız ne zaman alacagız balıkesırde. bugun gıttım nıke bayısıne daha bellı degl dedıler. bız ancak herhalde lıgın ılk yarısı bıterken elımıze alırız formaları

Yorum

Çalışıyor...
                                X