Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim rengimiz ve logomuz ile bir başka güzel oluyor sanki

Ne dersiniz?
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne L'si ne XXL'si bildiğin M Bu formaların M bedenleri bildiğiniz M bedenlerden daha büyük. Puma formam L beden bu forma M beden ve üzerime tam oturdu. Tabi göbek dışarı vuruyor. Boy 1.73 kilo 90
      acaba bana nasil olurlar boy 1.85 kilo 100
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim rengimiz ve logomuz ile bir başka güzel oluyor sanki

Ne dersiniz?
        Ali Fuat Bey,

Umarim ajans size aittir....Bu kadar degerli urunler icin benim is yerimde bu kadar emek harcasaydiniz sizi kovardim....
        DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat Bey,

Umarim ajans size aittir....Bu kadar degerli urunler icin benim is yerimde bu kadar emek harcasaydiniz sizi kovardim....
          Allah'tan ajans başkanıyım , şirket benim, merak etmeyin.

Aklımı gıdıklayan başka projeler de var ama, sırada bir sürü başka müşteri ve projelerim var.

'Bir gün bu tür tasarım yapmaya gerek bıraktırmayacak kurumsal bir yapımız olur inşallah' diyeyim.
          Keşke ben hiç bu konularda tasarım yapmasam da, gidip bizi şaşırtan ürünlerimizi keyifle alıp giysek.

Hayat devam ediyor...
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çok güzel ürünler eline sağlık abi
            MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkasi numarali ve isimli formalar satisa ciktimi ? magazalara giden arkadaslar bi cevaplarsa sevinirim .
              Böyle bir soru sormustum ama daha cevap alamadim bilen biri varsa yanitlasin lütfen ..

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün ataköy - beylikdüzü - gaziosmanpasada toplam 4 nike magazasına ugradım formalar geldimi veya ne zaman gelecek diye , magazalara girdim calısanlara sordum Trabzonspor forması ne zaman gelecek dedim bize gelmeyecek dediler şok oldum , bu nasıl cifte standart bjk - gs - fb nin sponsoru olsaydınız suan formalar raflarda olurdu diye cıkıstım bu nasıl sponsorluk anlasması falan dedim birşey söylemediler , bende cıkarken zaten burda formayı bulsamda almayacaktım bizim kapı gibi magazamız var istanbulda ( ts clup ) ...

şimdi arkadaslar ben bu tabloyla karsılasınca inanın umudumu yitirdim ben nike ' ın bizi ciddiye almadıgına inanmaya basladım cıkıp gercek taraftar gibi formamı satın alacagım ama bundan sonra nike ürün mü alacagım ? asla almayacagım trabzonspor formasısıyla yetinsinler ...

Kendi sponsorlarımız bile bize farklı muamele yapıyor , ayrıca bu nike magazalarını şikayet nasıl edecegiz bilen varsa lütfen söylesin
              Ben gecenlerde formalarin bu nike magazalarinda satilma olayini merak etmistim ve kulube bir mail atmistim söylede bir cevap almistim :

tsclub@trabzonspor.org.tr

Merhaba,

İlginiz için teşekkür ederiz.

Şimdilik alınan karara göre sadece TS Club mağazalarında ve www.trabzonspor.com.tr adresinde satışa sunulacak. Nike mağazalarında olabilmesi için bu mağazaların Trabzonspor ürürünü talep etmesine bağlı.
              Tanıtım kokteyli olmayacak yalnız futbolcular Trabzon da bulunan TS Club mağazalarında imza günü yapacaklar.

Saygılarımızla

Yani her nike magazasinda satilicak diye birsey yok öyle bir anlasma yapilmamis demek .
              Sadece formalari talep eden magazalar satiyor ..

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir İnter bir Trabzon

TS Club çoğalıyor
              Bu firma ürettiği ürünlerde genellikle bu dizaynı kullanmıyor. Ve sadece İnter, çubuklu formayı giyiyordu. Şimdi ise Bordo-Mavililer’le bu ikinci kez gerçekleşecek. Ayrıca yönetimin sağlam bir anlaşmaya imza attığı, hem Nike hem de TS Club’larda satılan formalardan ilk günde 80 bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi. Yurt dışındaki taraftarların da internetten ürünleri satın aldığı belirtildi. Oldukça kısıtlı olan TS Club mağazalarının sayısının da İzmir, Ankara ve İstanbul’da artırılacağı açıklandı.

fanatik.com.tr

Internetten nerden aliniyor acaba ?? sitemiz hala bir güncelleme yapmadi .. peki bunlar bu haberi nereye bakarak yapiyor ?

Yorum

• a f s abinin yaptigi ürünler gercekten harika keske o ürünler satisa sunulsa .
                Insallah seneye hepsi olur ..

Yorum

• Internetten nerden aliniyor acaba ?? sitemiz hala bir güncelleme yapmadi .. peki bunlar bu haberi nereye bakarak yapiyor ?

www.trabzonspor.com.tr

Güncelleme olmaması konusuna bende şikayetçiyim
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• BMN farkı ile bursaspor 08-09
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BMN farkı ile bursaspor 08-09
                      Kappa Geçen seneden kalan Verder Bremen formalarını Dayamış bursaya
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bursaspor taraftarı isyanlarda ula iyi ki bir turuncu giydik vakt-i zamanında biz giymesek monoton devam edecekti lig
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          .........

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, İstanbul'da bugün yaptığı toplantıda, 2008-2009 sezonu Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Fortis Türkiye Kupası statülerini onaylayan Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonundan itibaren futbolcuların şortlarına reklam alınmasına da izin verdi.

..........

http://www.tff.org.tr/default.aspx?p...85&ftxtID=4599
                          Reklam mı avea şimdi formanın en geniş yerine amblemini koyar

Yorum

• ya şu göngören mağ.geldimi formalar bilen varmı
                            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Renkdaşlarım , neden yeni forma alan kişiler fotoğraflarını detaylı olarak çekip buraya koymuyorlar . Formaların kumaş kalitesini fazlasıyla merak eden çok kişi var ve ben de bu kişilere dahilim . Yakın çekimle formaların nasıl olduğu görünebiliyor veya formadaki diğer detaylar görünebiliyor . Umarım bu yazımdan sonra bu isteği gerçekleştiren birileri olur .

Yorum

• nike ile çktığımız ilk maçın bulduğum ilk görüntüsü:
                                En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 16:08.
                                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

Çalışıyor...
                                X