Nike amblemi dikme bizim armamız yapıştırma abi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike amblemi dikme bizim armamız yapıştırma abi
Yorum
-
istanbul satış noktaları bilen varmı, adres lazım
Beyler istanbul satış noktası adreslerini neden bulabilirim www.trabzonspor.com.tr sayfası çalışmıyor
Yorum
-
İlk olarak Alper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler istanbul satış noktası adreslerini neden bulabilirim www.trabzonspor.com.tr sayfası çalışmıyor
Haznedar İstanbulTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence yarın bütün nike mağazalarında olcak bu formalar az sayıdada olsa olucaktır.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Anadolu Yakasında olanlar kadıköyde osmanağa caminin hemen altında ts clup bayiliğini alan yer var bütün ürünler var orda bunlarda kesin gelmişdir gidip bakmak veyahut sormak lazım
Mağazanın ismi manolya spor
Açık Adresi; Söğütlüçeşme caddeesi no:26(osmanağa camii sırası) kadıköy/istanbul
İrtibat için: 0216 348 86 17Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım öyle olur ASton Villa tarzı formanın M bedenini bulamadım onuda bulursam tamamlıyorum bu sezonu Nike mağazalarında M beden villa tarzı gören buraya yazarsa çok sevinirim
Yorum
-
İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeterr ya,biz gurbettekiler ancak foto görürken 4 tane fazla olmuyor mu hemşerim???Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım öyle olur ASton Villa tarzı formanın M bedenini bulamadım onuda bulursam tamamlıyorum bu sezonu Nike mağazalarında M beden villa tarzı gören buraya yazarsa çok sevinirim
Agustos ortası gibi belki gelir diyorlar
Yorum
-
nike in lafta yeni forma tasarimi berbatmi Berbat hic begenmedim aston villanin formalarini bize yutduruyorlar begenenler mutlaka olacakdir ama ben hicmi hic begenmedim sanki pazarda satilan tshirtler gibi sade ve renksiz, yok efendim en moderin teknolojilerle tasarlanmis ve ruzgar kesici maddelerle yapilmis sakami yoksa gercekmi!
ahh ahh nerde eski formalarimiz hele hele cizgilisi vede Turk Bayraklisi.....
Yorum
-
ya hala daha muhalefet nedir ya. beğenmediysen almazsın olur biter. nike 2 aylık süre içinde değil sana kimseye özel tasarım yapmaz. pazarda satılan ondan çok daha güzel t-shirt ler var sen onlardan al. alma hevesinde olanlarında içini karartmayın. alan arkadaşlar memnun. Türk bayraklısı demişsin Türk bayrağının eskilerde neden olduğunu şimdikilerde neden olmadığını bilmiyorsun heralde.
nike anlaşmada zaten elimizde olan sizin renginize uygun formalardan göndeririz seneye yeni tasarım yaparız demişti. çubuklu forma için bize gönderebilecekleri bir alternatif yok. çünkü bizim renklerimizde çubuklu formaları sanırım hiç yoktu. oda çıkacak. puma da zamanında çubukluyu hemen çıkartmamıştı. çünkü işçiliği çok zor.
beğenmeyen arkadaşlar işi artık ciddiyetsizlikten çıkartsak ve almayacak olanlar beğenmeyenler alacak olanların düşüncelerine yön vermekten vazgeçsinler. aynen formaları hiç görmeden resimlerden formaların 2. 3. kalite olduğuna karar verenler gibi.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
Yorum