Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike amblemi dikme bizim armamız yapıştırma abi
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike amblemi dikme bizim armamız yapıştırma abi
      saol tşk..

Yorum

• istanbul satış noktaları bilen varmı, adres lazım

Beyler istanbul satış noktası adreslerini neden bulabilirim www.trabzonspor.com.tr sayfası çalışmıyor

Yorum

• bence yarın bütün nike mağazalarında olcak bu formalar az sayıdada olsa olucaktır.
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Alper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler istanbul satış noktası adreslerini neden bulabilirim www.trabzonspor.com.tr sayfası çalışmıyor
            Marmara Caddesi No:4/17
            Haznedar İstanbul
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence yarın bütün nike mağazalarında olcak bu formalar az sayıdada olsa olucaktır.
              umarım öyle olur ASton Villa tarzı formanın M bedenini bulamadım onuda bulursam tamamlıyorum bu sezonu Nike mağazalarında M beden villa tarzı gören buraya yazarsa çok sevinirim
              As Roma
              Francesco Totti "10"

Yorum

• Anadolu Yakasında olanlar kadıköyde osmanağa caminin hemen altında ts clup bayiliğini alan yer var bütün ürünler var orda bunlarda kesin gelmişdir gidip bakmak veyahut sormak lazım

Mağazanın ismi manolya spor

Açık Adresi; Söğütlüçeşme caddeesi no:26(osmanağa camii sırası) kadıköy/istanbul

İrtibat için: 0216 348 86 17
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

umarım öyle olur ASton Villa tarzı formanın M bedenini bulamadım onuda bulursam tamamlıyorum bu sezonu Nike mağazalarında M beden villa tarzı gören buraya yazarsa çok sevinirim
                  yeterr ya,biz gurbettekiler ancak foto görürken 4 tane fazla olmuyor mu hemşerim???

Yorum

• trabzonspor.com.tr çalışmıyordu sol.asp hatası veriyordu 4-5 saat sonra anca düzelttiler.
                    En son Nuh61 tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 18:44. Sebep: düzenleme.
                    ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yeterr ya,biz gurbettekiler ancak foto görürken 4 tane fazla olmuyor mu hemşerim???
                      sizin adınıza üzgünüm
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

Nike magazalarındakilerin formanın çıktıgından haberleri yok
                        Agustos ortası gibi belki gelir diyorlar

Yorum

• Ark Lar Benim Merak Ettgim Sey Gs Taraftari Klubune Tepki Gostermemismi Neden Turuncu Forma Yaptilar Diye...yani Turuncuyu Bizim Giydigimizi Herkes Biliyor..yoksa Bu Sene Moda Bordo-mavİ-turuncu Olacagini Bildikleri Icin Modayami Uymak Istediler

Yorum

• nike in lafta yeni forma tasarimi berbatmi Berbat hic begenmedim aston villanin formalarini bize yutduruyorlar begenenler mutlaka olacakdir ama ben hicmi hic begenmedim sanki pazarda satilan tshirtler gibi sade ve renksiz, yok efendim en moderin teknolojilerle tasarlanmis ve ruzgar kesici maddelerle yapilmis sakami yoksa gercekmi!
                            ahh ahh nerde eski formalarimiz hele hele cizgilisi vede Turk Bayraklisi.....

Yorum

• ya hala daha muhalefet nedir ya. beğenmediysen almazsın olur biter. nike 2 aylık süre içinde değil sana kimseye özel tasarım yapmaz. pazarda satılan ondan çok daha güzel t-shirt ler var sen onlardan al. alma hevesinde olanlarında içini karartmayın. alan arkadaşlar memnun. Türk bayraklısı demişsin Türk bayrağının eskilerde neden olduğunu şimdikilerde neden olmadığını bilmiyorsun heralde.
                              nike anlaşmada zaten elimizde olan sizin renginize uygun formalardan göndeririz seneye yeni tasarım yaparız demişti. çubuklu forma için bize gönderebilecekleri bir alternatif yok. çünkü bizim renklerimizde çubuklu formaları sanırım hiç yoktu. oda çıkacak. puma da zamanında çubukluyu hemen çıkartmamıştı. çünkü işçiliği çok zor.

beğenmeyen arkadaşlar işi artık ciddiyetsizlikten çıkartsak ve almayacak olanlar beğenmeyenler alacak olanların düşüncelerine yön vermekten vazgeçsinler. aynen formaları hiç görmeden resimlerden formaların 2. 3. kalite olduğuna karar verenler gibi.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• büyük bir hayal kırıklığına uğradım.sözümüz söz alıcaz iki forma ama harbiden bu ne ya dedim görünce
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Çalışıyor...
                                X