Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bızım formaların amblemsız ve reklamsız halı fıyatıda 14 euro
    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• yarını sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraftan çok hoş görünmüyor sanki omuz çizgisi varmış gibi geldi bana. tabii yarın gerçeğini göreceğimiz için yorum yapmak istemiyorum. umarım omuz çizgisi yoktur. ayrıca mavi formamın boğazında kırmızı halka keşke olmasaydı biraz çocuksa göstermiş. en çok beklediğim de açıkcası mavi formaydı
      "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• Ne yazıkki bazı şeyleri ya biz anlatamıyoruz yada siz ısrarla istediğiniz gibi algılıyorsunuz. Evet bu sene nıke çuval yapsa alacağım dedim. Peki nıke cuval mı üretti? Benim için herşeyden önemlisi takıma destek olmak, tribünde ise 12. adam olmak. Gerisi teferruat.

Bugün görücüye çıkan adidasın fenerbahce koleksiyonuna bakmanı öneririm.

Nıke'yle anlaşalı 2 ay olmadı. Tabiki doğal olarak adamlar kendi forma koleksiyonundan bize uygun olanları üreteceklerdi. Aksini beklemiyorduk zaten. Seneye çıkacak formalar ise tamamen Trabzonspor için tasarlanmış olacak. Ee peki biz neyi tartışıyoruz o zaman.

Aylardır Ali Fuat abim ve günlerdir Hakan Kulaçoğlu abim bize anlatmaya çalışıyor bunları.

Ayrıca herkesin düşüncesi de kendine
        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 20:07.
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• formalarımızı anadolu yakasında maltepede ki zeynep giyim de ve tuzla da ki taraftar club dan alabiliriz ist anadolu yakasında oturanlar için

Yorum

• şu bir gerçek formalar bizim istediğimiz gibi olmadı ama bize düşen görev 1 tane forma alıp olimpiyat stadını full doldurmaktır 16 ağustosu sabırsızlıkla bekliyorum

Yorum

• Formalar o kadarda kötü değil ben inanıyorum ki zamanla hoşumuza gidecek bu formalar.almamak için bi bahane göremiyorum.ben bordo mavi bide beyaz formadan alcam.herkesin biraz daha sakin olması lazım..sonuçta her şey Trabzonspor için...

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yazıkki bazı şeyleri ya biz anlatamıyoruz yada siz ısrarla istediğiniz gibi algılıyorsunuz. Evet bu sene nıke çuval yapsa alacağım dedim. Peki nıke cuval mı üretti? Benim için herşeyden önemlisi takıma destek olmak, tribünde ise 12. adam olmak. Gerisi teferruat.

Bugün görücüye çıkan adidasın fenerbahce koleksiyonuna bakmanı öneririm.

Nıke'yle anlaşalı 2 ay olmadı. Tabiki doğal olarak adamlar kendi forma koleksiyonundan bize uygun olanları üreteceklerdi. Aksini beklemiyorduk zaten. Seneye çıkacak formalar ise tamamen Trabzonspor için tasarlanmış olacak. Ee peki biz neyi tartışıyoruz o zaman.

Aylardır Ali Fuat abim ve günlerdir Hakan Kulaçoğlu abim bize anlatmaya çalışıyor bunları.

Ayrıca herkesin düşüncesi de kendine
                'Ben anlamaz merkez anlar'cılara istediğiniz kadar bunları hatırlatın, anlatın, iza edin nafile. Bana kalırsa biraz zamana bırakmak lazım. Puma'yı sahiplenenler var bu forumda Puma rezaletini sahiplenenler Nike'ı hayli hayli kabullenir. Bunda tabii ki kulübümüzün kabahati büyük. Öyle bir laubali bir şekilde formaları sundular ki şimdi de eleştirileri kabullenmek zorundalar. Kabullenmek ve bunlardan ders çıkarmak zorundalar. Uzun lafın kısası kurumsallaşmak zorundayız yoksa nal toplarız rakiplerimiz karşısında
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• ezikbahçede çıkardı formaları şimdi buraya koymak istemiyorum bakında nasıl özenilirmiş görün..

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bızım formaların amblemsız ve reklamsız halı fıyatıda 14 euro
                    Bizim forma bu örnekle aynı değil. Yaka rengimize dikkat.

Yanlış bilgi üstüne yanlış yorum yapmayalım sonra. Yanılıyor muyum?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yönetim bu lansman işini ne yapacak merak ediyorum şimdi ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ezikbahçede çıkardı formaları şimdi buraya koymak istemiyorum bakında nasıl özenilirmiş görün..
                        İyi de Adidas adamların kaç senelik sponsoru. Ayrıca zaten bize özel tasarımlarının olamayacağını, yetişemeyeceğini, bizim Nike'tan isteğimiz doğrultusunda ellerindeki koleksiyonlardan yararlanacığımızı biliyorduk. Şimdi neden şaşırıyoruz arkadaşlar
                        En son My tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 20:26.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          babacım resmı sıtede yayınlanan formalardan bahsedıyorsun degımı? yoksa sehır sehır baska bır forma mı cıkarıyor trabzonspor. anlamıyorum kı ben ya. bu formaların neresı super arkadaslar. bızım sıtemızde daha guzel formalar cızılmıstı.
                          insanlar hem kendi beğenmiyorlar hem de beğenenlere laf atıyorlar hayret birşey ya
                          .

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetim bu lansman işini ne yapacak merak ediyorum şimdi ...
                            Fatih kardeşim, yönetim de eminim bu işlerden rahatsız. Ben yönetimimizin transferlerden sonra ciddi bir şekilde kurumsallaşmaya yöneleceğini biliyorum. Biraz yeni yönetime zaman tanımak lazım. Herşeyi bir anda değiştirmelerine imkan yok.
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ezikbahçede çıkardı formaları şimdi buraya koymak istemiyorum bakında nasıl özenilirmiş görün..
                              hakikaten takdir etmek lazım. Neyse inşallah zamanla bizimkiler de profesyonelleşecek.

Yorum

• yazacak birşey yok

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nefes alın biraz.

Nıke'ın yapabileceği olası tasarımları Afs hocamız koymuştu, "hocamız" diyorum çünkü bu işin Türkiye'de ki okulunu birincilikle bitirimiş hali hazırda aynı işi yapan insandan bahsediyorum. Bilmeyenler için bu hatırlatmayı yaptıktan sonra konumuza dönelim.

Elimize formaları aldık mı ? şöyle dünya gözü ile gördük mü ? 20 yıl boyunca Beğendiğim sevdiğim Trabzonspor forma sayısı en fazla 2'dir. Ama aldığım forma sayısı yüzlercedir. Formaları değiştirme şansımız var mı arkadaşlar ? Nike gibi bir firma Trabzonspor'a özel forma yapmaz arkadaşlar. Bu kesin ve nettir. Nike var olan tasarımları üzerinden renkleri değiştirerek bize uyarlar. Bu seneki Nike'ın çizgileri tasarımları belli. Bunların içerisinde öyle alacalı bulacalı formalarda yok.

Formalar %100 istediğimiz gibi değil olmazdı da zaten "e o zaman eleştirmeyelim mi ?" eleştirelim tabi ki ama okuyarak, anlayarak, bilerek, kırmadan dökmeden lafın nereye gideceğini bilerek. Burdaki arkadaşlarınızla yarın öbür gün karşılaştığınızda yüzüne bakarak söyleyecek sözünüz olsun. Bir arkadaşınızın bir mesajını alıntılarken o insan tıpkı karşınızdaymış gibi davranın ve aynı o şekilde yazın. Bunlara dikkat edelim ki birbirimizi kırmayalım.

Selamlar sevgiler.
                                söyleyecek birşey yok

Zirve bizim işimizdir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X