Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni antreman malzemelerini yarınki antremanda kullanacaklarını söylüyorlar bu doğrumu?

Yorum

• İlk olarak fdts2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bıde bu parcalı formalar ıgrenc gs ozentısı gıbı olmus
      Bence parçalılar güzel. Ama GS özentiliğiyle alakası yok, geçen sezon BJK'nin de parçalı forması vardı o zaman onlar da GS'dan özendi.. Pumanın kendi dizaynı bu.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence parçalılar güzel. Ama GS özentiliğiyle alakası yok, geçen sezon BJK'nin de parçalı forması vardı o zaman onlar da GS'dan özendi.. Pumanın kendi dizaynı bu.
        ben her nekadar beyenmesemde parcalı formaları beyenen bırılerı olduguna sevındım gs ozentısı dememın nedenı hıc bı ayrıtısı bı detay gusellıgı olmadıgı ıcın gs klasık parcalı formasının aynısı olmus ayrıca umbro bjk ıcın urettıgı parcalı formalar bızımden cok daha guseldı bence bıde kım nederse desın ben bu formaları sevımıcem bu mavısınden dolayı artık beyaz alırım bu sene bıde orjınal mac formaları bıle cok kalıtesız durmuyomu

Yorum

• bence parçalı formalar daha güzeldi bunları beğenmedim
          parola ŞAMPİYONLUK

Yorum

• Yani parçalı Trabzonspor formalarında yıllardır olmayan bir dizayndı, o yüzden güzel olmuş bence.. Evet haklısın mavi konusu tartışılmaz zaten: Tek kelimeyle rezalet. Herkes isyanda Formayı elime almadan birşey diyemem ancak dediğin gibi pek kaliteli görünmediğini söyleyebilirim, ondan önce en önemli şey tabi ki renkler.. Lacivert forma istemiyoruz. Bu birşeye benzetemediğimiz formaların geçici olduğu söyleniyor ama satışa çıkacak olan formalar da bunlarmış sanırım. Umarım bunlar değildir Ne zamandır bekliyorduk ama sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu..
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Birseyler yapalim... Gec midir?...

anasini satim ben boyle isin

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formayı elime almadan birşey diyemem ancak dediğin gibi pek kaliteli görünmediğini söyleyebilirim,..
                ben yakından inceledim.inanmayacaksınız ama geçen seneki pumalar daha kaliteli.kumaşı naylonumsu bir kumaş.

çubuklunun daha sonra geleceğini söylediler.10.haftayı bulur yine.

bu formalkar geçici olsa ts clublarda satışa başlanmazdı.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ya anlamiyom bizde bordo hakim forma nasil uretilmez. Gecen seneki bordo forma ustunde altin yaldizli isim ve no superdi aslinda
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çoraplar geçen senenin orası kesin zaten. Şortlar da gecen sezonunki gibi geldi bana. Bakınız numara rengine. Bir de formadaki renge bakın farklı.

bence formalar geçici. Geçen sene hazırlık macı formalarımız gibi. Ben geçen sene acele ettiğim için bu sene açıkçası forma alma konusunda aceleci davranmıyorum

Gecen seneki formaların yakalarını ikinci yarı başlarken düzeltebildiler. ne kadar düzeldiyse
                    Umarım öyledir,bariz bi renk farkı var çünkü....Ayrıca dikkatinizi bi noktaya daha çekmek istiyorum,formaların ter absorbesi çok kolay yani çok çabuk ıslak görünüyolar ki bu durum renk tonajınıda etkiliyo...
                    ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buda PES6 daki görüntüleri. En azından bi fikir verir

evet usta senin tahminler tuttu.çubuklunun tasarımıda çok hoş olmuş.şidi herkes çubukluyu bekleyecek.en erken 10.haftaya yetiştirilen formayıda herlade 80 liraya satmaya çalışırlar.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Valla elimde parçalı formanın PES6 resimleride vardı Misina fakat onu çıkarmazlar diye koymamıştım Tahmin tuttu tutmasına da dizaynler fena değil hatta yakalar çok hoşuma gitti fakat mavinin tonu biraz can sıkıcı. Hele hele amblemimizin bordo-laciverti
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Parçalı parçalaı dedik. onu yaptılar renk gitti.

eskiden renkli tvnın Türkiyedeki ilk zamanları. antenle uğraşırdık.az sağa çevirdin mi renk gelirdi ses giderdi az yukarı aha renk gitti ses geldi. biraz sola ses geldi görüntü gitti.az sağa hem ses hem görüntü gitti.

Yahu bizim ne zaman modern çizgilerde ve klasik renklerimizde formalarımız aynı zamanda vaktinde de çıkacak bizde paşa paşa gidip alacaz.

Yorum

• bende gece maç özetini seyrediyorum beyaz rekli formaları bizimkileri zannediyorum çünkü değişik bi mavi rek veya mavi değilde başka bir renk formalı takım bizimkilerin olabileceği vallaha aklıma gelmezdi baktımki durum vahim meğerse o takım benim takımım Trabzonspormuş.
                            yani kısaca hayret ki hayret bu formalardan bir tane örnek gösterilmiyormu bu yönetime veya yetkili kimse yok gösteriliyorsa adam hiçmi takımın mavisinden haberi yok.ne yazacağımı bilemiyorum komedi mi dram mı belli değil.inşallah yanlıştan dönülür çok itici,çok garip ve çok ayıp.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pumanın tek icraati çubuklu forması... 40. yıl formamız çok uygun fiyat olarak da görünüş olarak ta.
                              Ula Halit neresi uygun geçen gün özellikle sordum üzerine basa basa 69 ytl dedi tsclup yetkilisi yada sahibi yada herneyiyse işte . 40. yıl forması 40 ytl pehh bırak 40 yılı tsclup çubuklu foraması için bile 59 ytl dedi . Yahu bu formalar geçen sene 25 ytl değilmiydi ? benmi yanlış hatırlıyorum .
                              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ula Halit neresi uygun geçen gün özellikle sordum üzerine basa basa 69 ytl dedi tsclup yetkilisi yada sahibi yada herneyiyse işte . 40. yıl forması 40 ytl pehh bırak 40 yılı tsclup çubuklu foraması için bile 59 ytl dedi . Yahu bu formalar geçen sene 25 ytl değilmiydi ? benmi yanlış hatırlıyorum .
                                Sinan abi 70 ytl olan çubuklu ile 40 ytl olan çubuklu forma tamamen aynı. Yani 40. yıl olduğu için fiyatları düşürdüler. Kumaş kalitesi dizayn aynı sadece fiyatı indirdiler. Ama dediğin gibi Gebzede Trabzonspor ürünleri satan mağazada eski kappa formalar 75 ytl. Kimse almaz yani ama hala orada duruyor.

Komik bi olay ise aynı çubuklu forma birinin etiketinde 70 ytl yazarken diğerinde 40 ytl yazıyor Karışık bir durum var yani ortada

Yorum

Çalışıyor...
                                X