İlk olarak By_HeLL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
-
Şu bir gerçek arkadaşlar. Beyaz forma diğerlerine nazaran daha kaliteli ki zaten fiyatlara da yansımış. Ben taraftar forması almayacağım. Colman'ın formasını alacağımForma alıp isim yazdırmayı düşünmüyorum. Hazır yazılmışı varken o formayı alacağım. Forma alacak olursam beyaz formayı tercih ederim.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak psikolaz85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallahi onu bunu bılmem cubuklu cıkana kadar forma falan almamİlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubuklu forma cıkmadan forma almam.kararlıyım bu konudaHer zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...
Yorum
-
Ne yapalım Atakan20 numara verilmiş adama.
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman 20Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi günler arkadaşlar, ben birşey soracaktım. Birazdan Cevahir TS Clup'a gitmeyi düşünüyorumda. TS Cluplarda forma satışlarında taksitlendirme var mı yoksa tek çekim üzerinden mi yapılıyor? Bir bilgi verirseniz sevinirim yoksa duruma göre gideceğim. Şimdiden teşekkürler.facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbuldaki arkadaşlar bugün haznedardaki Caka Ts Clubta forma satışı başlamıştır az önce bizzat aradımfacebook.com/bizeheryertrabzon
Yorum
-
8 numara giyecek Selçuk İnan.
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk kaç aldı?
bende colmanın formasını alcamTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevahir'de Tsclub kapanmadı mı???
Yorum
-
İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende öyle biliyordum, bana tekrar açıldığını söylediler. En son ne zaman gittin sen oraya? Kapalı olduğunu gördüğün zaman yani. Cevahirde dükkanı olan arkadaşım varda, o açık dedi. Ayrıca taksitlendirme hakkında bilgi verirsenizde sevinirim.açılmışsa süper ya.Çok saol bu bilgi için
facebook.com/bizeheryertrabzon
Yorum
Yorum