Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak By_HeLL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aston villa nın forma kalitesiyle bizimkinde baya bi fark var...
    ya bi deli etmeyin adamı. yaşına bakıyorumda büyük olsan diyecem tamam yıllardır bu tekstil işindesin. gerçi yine fark etmez. ilk resimler koyulduğunda resimler için 4-5 . kalite bile diyenler vardı. şimdi ciddi ciddi bana bunu anlayanlar formaların kalitesinin iyi olmadığını söyleyenler bizim forma ile bu forma arasındaki farkı yazsınlar. yok yazamıyorlarsa o zaman çıkıpta bir daha kalite konusunda bizim formalar geri kaldı söylemesinler
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ula uşaklar internette nerden bulcam forma ben..??

Yorum

• Şu bir gerçek arkadaşlar. Beyaz forma diğerlerine nazaran daha kaliteli ki zaten fiyatlara da yansımış. Ben taraftar forması almayacağım. Colman'ın formasını alacağım Forma alıp isim yazdırmayı düşünmüyorum. Hazır yazılmışı varken o formayı alacağım. Forma alacak olursam beyaz formayı tercih ederim.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak psikolaz85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vallahi onu bunu bılmem cubuklu cıkana kadar forma falan almam
          İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cubuklu forma cıkmadan forma almam.kararlıyım bu konuda
          Aman almayın. Kulübün sizin gibi taraftarların parasına ihtiyacı yok. Sizden de taraftar olursa yazık...
          Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• colman 20
            Més Que Un Club

Yorum

• İyi günler arkadaşlar, ben birşey soracaktım. Birazdan Cevahir TS Clup'a gitmeyi düşünüyorumda. TS Cluplarda forma satışlarında taksitlendirme var mı yoksa tek çekim üzerinden mi yapılıyor? Bir bilgi verirseniz sevinirim yoksa duruma göre gideceğim. Şimdiden teşekkürler.

Yorum

• İstanbuldaki arkadaşlar bugün haznedardaki Caka Ts Clubta forma satışı başlamıştır az önce bizzat aradım
                Bordomavi.net

Yorum

• Ne yapalım Atakan 20 numara verilmiş adama.

İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  colman 20

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi günler arkadaşlar, ben birşey soracaktım. Birazdan Cevahir TS Clup'a gitmeyi düşünüyorumda. TS Cluplarda forma satışlarında taksitlendirme var mı yoksa tek çekim üzerinden mi yapılıyor? Bir bilgi verirseniz sevinirim yoksa duruma göre gideceğim. Şimdiden teşekkürler.
                    Cevahir'de Tsclub kapanmadı mı???
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• selçuk kaç aldı?

bende colmanın formasını alcam

8 almış
                      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İstanbuldaki arkadaşlar bugün haznedardaki Caka Ts Clubta forma satışı başlamıştır az önce bizzat aradım
                        Güzel haber.Nike mağazalarınada gelmişmidir acaba...

Yorum

• 8 numara giyecek Selçuk İnan.

İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selçuk kaç aldı?

bende colmanın formasını alcam

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cevahir'de Tsclub kapanmadı mı???
                            Bende öyle biliyordum, bana tekrar açıldığını söylediler. En son ne zaman gittin sen oraya? Kapalı olduğunu gördüğün zaman yani. Cevahirde dükkanı olan arkadaşım varda, o açık dedi. Ayrıca taksitlendirme hakkında bilgi verirsenizde sevinirim.

Yorum

• İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende öyle biliyordum, bana tekrar açıldığını söylediler. En son ne zaman gittin sen oraya? Kapalı olduğunu gördüğün zaman yani. Cevahirde dükkanı olan arkadaşım varda, o açık dedi. Ayrıca taksitlendirme hakkında bilgi verirsenizde sevinirim.
                              tam hatırlamıyorum ama oldu 3 ay kadar belki dahada açılmışsa süper ya.Çok saol bu bilgi için

Yorum

• cevahirdeki Ts club kapandı arkadaşlar boşuna zahmet etmeyin
                                Bordomavi.net

Yorum

Çalışıyor...
                                X