Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonuç olarak beğensekte beğenmesekte bu formalardan alacağız..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende tam seni bekliyordum...
      benimi bekliyordun geldim simdi, ben sahsen sade beyaz formayi alicam bide antramandaki giydikleri seyi

Yorum

• turuncuyla ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum sanki diğer formalar şahane olmuş da turuncu forma niye yapıldı diyorsunuz.Her takımın üçüncü bir renk forması vardır bu beyaz da olur siyahda olur turuncuda olur.

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          formalar şöyle böyle mazereti diye birşey olamaz.bordo mavi çuval bulsanız alacaksınız eğer başkalarına bakıp iç geçirmek istemiyorsanız.zorla konuşturmayalım birbirimizi anlaması gerekenler anlasın lütfen.bize düşen ne olursa olsun bu formaları almaktır.
          Alacağız elbette ...

Sadece bu formaların Trabzonspor'a yakışmadığını söylüyoruz ...

Bordo-Mavi çuvalı sen giyersin ben giyerim daha kaç kişiye giydireceksin ...

Gerçekçi olalım biraz ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• bence en güzel formayı kappa yapmıştı estetik olarak. kappa nın turuncusu ile nike nin turuncusu arasında bu kadar fark varsa o renkten değil dizayndan. bu zevktir belki ama, kappa zamanında insanlar formaları güncel hayatlarında kullanıyordu. yahu bu formayla kim çıkar taksime gezmeye? şahsen ben çıkmam..

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence en güzel formayı kappa yapmıştı estetik olarak. kappa nın turuncusu ile nike nin turuncusu arasında bu kadar fark varsa o renkten değil dizayndan. bu zevktir belki ama, kappa zamanında insanlar formaları güncel hayatlarında kullanıyordu. yahu bu formayla kim çıkar taksime gezmeye? şahsen ben çıkmam..
              en önemlisi bence o kappa formalarini trabzonsporlu olmiyanlarda begeniyordu ve aliyordu niye güzel diye üstüne bakmiyordu trabzonspor formasi diye güzel diye aliyordu, ins seneye daha güzel olur

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                en önemlisi bence o kappa formalarini trabzonsporlu olmiyanlarda begeniyordu ve aliyordu niye güzel diye üstüne bakmiyordu trabzonspor formasi diye güzel diye aliyordu, ins seneye daha güzel olur
                Desene kaldık yine başka bahara ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• formalar iğrenç almam ben bunlardan
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    formalar iğrenç almam ben bunlardan
                    Almayın zaten niye alıyorsunuzki...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      formalar iğrenç almam ben bunlardan
                      Yapma be battı şimdi kulüp..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bana ne machester'dan barcelona'dan beni Trabzonspor ilgilendirir ve yorumu mu Trabzonspor'a göre yaptım
                        ozaman sen trabzonsporun formasini niye barcelona kalitesinden istemiyorsun
                        eger seni sirf trabzonspor ilgilendiryorsa TRABZONSPORUN icin en iyisini isticeksin

Yorum

• Bordo, kollari mavi -> Beyaz sort -> Mavi tozluk -> Altin yazi

Bordo -> Bordo sort -> Bordo tozluk -> Altin yazi

Mavi -> Bordo sort -> Bordo tozluk -> Bordo yazi

Turuncu -> Bordo sort -> Bordo tozluk -> Bordo yazi

Beyaz -> Mavi sort -> Mavi Tozluk -> Bordo yazi
                          .

Yorum

• İlk olarak maxell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkindi güneşinin bordosundan ve denizin mavisinden aldılar diyor.neyin peşindesin anlamadım gitti.
                            Bilirsinizki Trabzonspor amatörde halen faaliyet gösteren İdmanocağı ve İdmangücü külüplerini birleşmesiyle oluşmuştur.

Anlaşma sağlanıp renklerin belirlenme konusu görüşüleceği gün bi kulüp bordo demiş diğeri mavi demiş ve renkler bu şekilde ortaya çıkmıştır.

Kaynak:Trabzonpsor dergisi(sayıyı hatırlamıyorum arşive bakmam lazım )
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Rezil olduk LigTv yakalamış haberi ....

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ozaman sen trabzonsporun formasini niye barcelona kalitesinden istemiyorsun
                                eger seni sirf trabzonspor ilgilendiryorsa TRABZONSPORUN icin en iyisini isticeksin
                                evet en iyisini istiyorum ama bu bir tek benim isteğimle olmaz
                                herkes isterse tüm herkes görür gücümüzü

Yorum

Çalışıyor...
                                X