Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya bizim de bole bi kale arkamız olur di mi arkadaslar?
    yeni formalarımız ve barkalarımızla. turkiyede deil dunyada bile pek yok bole kale arkası.
    ilk olacaz. ne var bunu yapmakta. herkes formalı ve byraklı olacak.
    bu kadar basit.
    aklıma sole bi fikir geldi. olursa en kolay boyle olur.
    kulup acıklama yapacak. bu haftaki macımız işte ne bilim mavi macı olacka.
    taraftar hep mavi forma ile gelecek. bordo diyecek hep bordo ile.
    super olmaz mı? herkeste bu renk formalar vardır zaten
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• vallahi onu bunu bılmem cubuklu cıkana kadar forma falan almam

Yorum

• bu almam diyenler eminim ki yolda yürürken birinin üstünde bu formalardan görürse kesinlikle mağazalara koşacaktır aha buraya yazdım...
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• uzun kollular çıktı mı şu an? ben uzun kollu almak istiyorum

Yorum

• Formalrimizz bnce güzel olmus güzel olmasada bordo ve mavi renkler için almamiz lazimdi.Ben beyaz-turuncu ve parçali formayi alicam iknci yarida çubbukluyu.
            iMpEriAl TRABZONSPOR!!!

Deniz kokulu kentimi düşünüyorum; Orhan Veli'nin İstanbul'una inat...

Yorum

• cubuklu forma cıkmadan forma almam.kararlıyım bu konuda
              √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serkan'a hiç yakışmamış formalar, onun üzerinde kötü durmuş.. Şuraya bakın hele alınmaz mı bu formalar

şu kahve rengi ile mavinin shortları yer değişsse daha güzel olmazmı sizcede
                Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Forma dahil polar eşofman türü ürünlerin acaba taraftar için reklamsız olanları üretilemezmi?
                  Yada el altından reklamsız ürünleri satışa sunsalar Reklam panosu gibi dolanmak hiçte hoş bir görüntü oluşturmuyor.
                  En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 01:00.

Yorum

• Onurkul yukardaki resim bir nıke mağazasından mı yoksa ts clup mı?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yukardaki resim bir nıke mağazasından mı yoksa ts clup mı?

orası forum trabzondaki nıke magazası
                      √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        orası forum trabzondaki nıke magazası
                        yani bu Türkiyede ki tüm nıke mağazalarında satılacak mı demek acaba
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cubuklu forma cıkmadan forma almam.kararlıyım bu konuda

Aman sakIn alma ... fenerin yeni formalari cikmis onlara bak sen ..

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aman sakIn alma ... fenerin yeni formalari cikmis onlara bak sen ..
                            kimin formasını alayım diye sormadım sana.yorum yapma
                            √ OKAN™ 1987

Yorum

• kavga etmeyin arkadaşlar... çubuklu formayı herkes bekliyor.. Ayrıca kimse forma almak zorunda değil alan alır, almayana hiç bir şey diyemezsiniz bunun maddi boyutuda var !
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu kahve rengi ile mavinin shortları yer değişsse daha güzel olmazmı sizcede
                                Katılıyorum, şort seçimleri dikkatli olmalı , turuncuya beyaz, bordoya bordo, beyaza beyaz, bor mavili formayaya bordo ... bu şekilde ...
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X