Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istanbulda bugün satış var mı? Bilgi sahibi olan yardımcı olsun.
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben bu formaları hiç beğenmedim bana göre ts nin puma formaları daha iyiydi nike herkesi kaliteli forma yaptı bizim takıma ise 2.sınıf oyuncuların üzerinde emanet gibi görünüyorlar.
      kardesım artık bırakalım begenmedım modlarını. bak herkes ıyı bırseyler yazmaya basladı. o uzden sende keyıf alamaya bak. ve hangısını alcagına karar ver.

Yorum

• Nike mağazalarında satış başladı mı arkadaşlar?

Yorum

• Hakikaten çok farklı görünüyor diğer futbolcuların üzerinde ...

Ama çok sade ve standart oldukları konusunda hala aynı fikirdeyim ki bunun nedenini abilerimiz açıkça belirttiler ...

Çok gayret sarfetmeme rağmen yine de kırdığım üzdüğüm insanlar varsa bana hakkını helal etmelerini rica ediyorum zira ben herkese ediyorum

Saygılar
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakikaten çok farklı görünüyor diğer futbolcuların üzerinde ...

Ama çok sade ve standart oldukları konusunda hala aynı fikirdeyim ki bunun nedenini abilerimiz açıkça belirttiler ...

Çok gayret sarfetmeme rağmen yine de kırdığım üzdüğüm insanlar varsa bana hakkını helal etmelerini rica ediyorum zira ben herkese ediyorum

Saygılar
            Formalar fena degil gördügün gibi 2.yari cubuklu formada olacak yani kisa sürede bi anlasma icin iyi bence zaten yönetim özür diledi cubuklu forma konusunda...

Asil formalar seneye
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben bu formaları hiç beğenmedim bana göre ts nin puma formaları daha iyiydi nike herkesi kaliteli forma yaptı bizim takıma ise 2.sınıf oyuncuların üzerinde emanet gibi görünüyorlar.
              Renkdaş formalara gösterdiğin saygının birazını da futbolculara göstersen fena olmazdı.
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• sıradanlık konusunda bende aynı fıkırdeyım. ama unutmamak lazım kı bu sene nıke ıle ılk yılımız. umarım seneye bıze ozel forma yapacaklar. o yuzden sabır arkdaslar.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi Trabzon'dan kardeşimden aldığım yeni bilgiyi paylaşayım:

Formalara logo ve sponsorların basıldığı yere gitmiş.
                  Kappa'dan beri bu işi yapan insanın yorumu:
                  "Kappa kumaş olarak çok güzeldi, bir sürü forma gördüm, fakat bunların işçiliği,detaylardaki özenine ve kalitesine hayran kaldım"

İlk satışa çıkanlar, taraftar formaları, o yüzden asıl futbolcuların giyeceği orijinal formaları görünce şaşıracaksınız.

Gelişmeler az sonra...
                  Ali Fuat hocam biraz aydınlatabilirsen çok memnun olurum valla Bunların hepsi taraftar forması daha sonra da bunların orjinalleri mi çıkacak. Çünkü niyetim orjinallerini almak. Boşu boşuna beklemeyeyim
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Heyacanlandırıyorsun bizi Ali Fuat abi
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Arkadaslar formalarin hepsi bugün satisa cikti mi ??

yani magzalarda hepsi var mi ...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak extremer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formaların tasarımından çok lansman kısmında hata yapılmıştır

--manken olarak ''Serkan Balcı'' yı kim seçti?
                        --o arkadaki pembe fon hangi ileri zekalı arkadaşın ürünüdür
                        -- logo-amblem oranı basbas hatalı bağıran bir ürünü neden kullanıyosun bu ürünün reklamında
                        -- Hadi bi hata yapıp serkan balcıyı seçtin giydirecek kramponun yok muydu da mahmutpaşadan alınmış gibi duran spor ayakkabılarla çekiyosun o fotoğrafları''
                        -- o fotoğrafları nokia cep telefonuyla mı çektiniz (n95 daha iyidir çünkü)
                        -- klubun reklam pazarlama departmanında bir tanemi photoshop bilen adam yok o resimlere ışık grafik hdr uygulasın?
                        -- sonra habere kötü yorum verilince ''bu olmadı hacı'' diye değiştirip onun yerine plastik mankenleri giydirdiniz

yönetimimizin tabiiki arkasındayız yaptıklarını ayakta alkışlıyoruz kimi arkadaşlar yönetim bıraksın bu işi gibilerinden saçmalamış ama yapılan yanlışlara tepki göstermezsek nerde kaldı taraftarlığımız?
                        arkadas dogru demis[.]yönetimden sonra senide ayakta alkislarim ben

formalari burda gördüm icim biraz rahatladi hehe
                        pek özelligi yok ama okadarda kötü degil
                        Songun üzerindeki hosuma gitti kuzeni ikna edebilirsem kargolan yollatacam hehe
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ya ıyıde arkadasım neden hala tsclup sıtesı guncellenmedı. anlamıyorum kı ben.

Yorum

• Trabzonspor lisanslı forma, eşofman takımı ve diğer tüm ürünleri TS Club mağazalarında ve internet sitemizde bulabilirsiniz

Burayı hala güncellememişler.En az bir haftalarını alır.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya ıyıde arkadasım neden hala tsclup sıtesı guncellenmedı. anlamıyorum kı ben.
                              Trabzonspor.org.tr ve trabzonspor.com dünyada ki en yavaş güncellenen siteler arasında, bunun için..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Formalar bence gayet güzel. Ben çok beğendim. Ben düz mavi formayı çok beğendim. Mavinin tonajı mükemmel. Keşke turuncu şort ve tozlukta olsa.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X