istanbulda bugün satış var mı? Bilgi sahibi olan yardımcı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu formaları hiç beğenmedim bana göre ts nin puma formaları daha iyiydi nike herkesi kaliteli forma yaptı bizim takıma ise 2.sınıf oyuncuların üzerinde emanet gibi görünüyorlar.
Yorum
-
Hakikaten çok farklı görünüyor diğer futbolcuların üzerinde ...
Ama çok sade ve standart oldukları konusunda hala aynı fikirdeyim ki bunun nedenini abilerimiz açıkça belirttiler ...
Çok gayret sarfetmeme rağmen yine de kırdığım üzdüğüm insanlar varsa bana hakkını helal etmelerini rica ediyorum zira ben herkese ediyorum
SaygılarRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakikaten çok farklı görünüyor diğer futbolcuların üzerinde ...
Ama çok sade ve standart oldukları konusunda hala aynı fikirdeyim ki bunun nedenini abilerimiz açıkça belirttiler ...
Çok gayret sarfetmeme rağmen yine de kırdığım üzdüğüm insanlar varsa bana hakkını helal etmelerini rica ediyorum zira ben herkese ediyorum
Saygılar...
Asil formalar seneye...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu formaları hiç beğenmedim bana göre ts nin puma formaları daha iyiydi nike herkesi kaliteli forma yaptı bizim takıma ise 2.sınıf oyuncuların üzerinde emanet gibi görünüyorlar.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi Trabzon'dan kardeşimden aldığım yeni bilgiyi paylaşayım:
Formalara logo ve sponsorların basıldığı yere gitmiş.
Kappa'dan beri bu işi yapan insanın yorumu:
"Kappa kumaş olarak çok güzeldi, bir sürü forma gördüm, fakat bunların işçiliği,detaylardaki özenine ve kalitesine hayran kaldım"
İlk satışa çıkanlar, taraftar formaları, o yüzden asıl futbolcuların giyeceği orijinal formaları görünce şaşıracaksınız.
Gelişmeler az sonra...Bunların hepsi taraftar forması daha sonra da bunların orjinalleri mi çıkacak. Çünkü niyetim orjinallerini almak. Boşu boşuna beklemeyeyim
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak extremer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaların tasarımından çok lansman kısmında hata yapılmıştır
--manken olarak ''Serkan Balcı'' yı kim seçti?
--o arkadaki pembe fon hangi ileri zekalı arkadaşın ürünüdür
-- logo-amblem oranı basbas hatalı bağıran bir ürünü neden kullanıyosun bu ürünün reklamında
-- Hadi bi hata yapıp serkan balcıyı seçtin giydirecek kramponun yok muydu da mahmutpaşadan alınmış gibi duran spor ayakkabılarla çekiyosun o fotoğrafları''
-- o fotoğrafları nokia cep telefonuyla mı çektiniz (n95 daha iyidir çünkü)
-- klubun reklam pazarlama departmanında bir tanemi photoshop bilen adam yok o resimlere ışık grafik hdr uygulasın?
-- sonra habere kötü yorum verilince ''bu olmadı hacı'' diye değiştirip onun yerine plastik mankenleri giydirdiniz
yönetimimizin tabiiki arkasındayız yaptıklarını ayakta alkışlıyoruz kimi arkadaşlar yönetim bıraksın bu işi gibilerinden saçmalamış ama yapılan yanlışlara tepki göstermezsek nerde kaldı taraftarlığımız?
formalari burda gördüm icim biraz rahatladi hehe
pek özelligi yok ama okadarda kötü degil
Songun üzerindeki hosuma gitti kuzeni ikna edebilirsem kargolan yollatacam heheMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ıyıde arkadasım neden hala tsclup sıtesı guncellenmedı. anlamıyorum kı ben.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
Yorum