Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler logolar tam hizzada yahu sizin gözünüzmü bozuk herşeyin altında bişi arıyonuz
    Més Que Un Club

Yorum

• vallahi su futbolcularin üstünde en güzel forma beyazi bence cok sahane klas duruyor
      gerisini begenmedim pek beyazini alacagim ben

Yorum

• İlk olarak hayykolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni formalarımızdan toplu resim
        he ya. bu sımdı oldu be. abıcım formalar ıyıdır. ben utandım o kadar lafımdan. hakıkaten boyle boylu postlu adamlar gıynce guzel durdu be. bosver. baksanıza huseyın bıle hos olmus formaların ıcınde hahahah neyse gercekten guzeller en azından bekledıgım kadar kotu durmuyorlar.
        En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 13:50.

Yorum

• Beyaz ile turuncu mükemmel görünüyorTuruncu formam var bu sene beyaz alacağım inş
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İşte herkes dediğimize geldi formalar süper dememişmiydik, satışa çıksın eline alanbayılacak dememişmiydik, şampiyonun formaları bunlarrr, şimdi şu beş formada alınmazmı, elinizi vicdanınıza koyun söyleyin bu kadar güzel formamız oldumu, Hadi belki kappanın formaları biraz yanaşır.

O zaman şarkı söylemek lazım avaz avazzzzz
            bORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON
            BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON
            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• tanıtım böle olur.beyaz çok şık mavi rengi çok hoş

Yorum

• Beyazla bordo-mavi parçalı arasında kararsız kaldım ama birini mutlaka alırım çubukluyuda çıkınca alıcam artık.....

Yorum

• ne oldu dün asıp kesenler nerde .

a f s abinin onca iyi niyetli uyarısına rağmen habire sallayıp durdular. Şimdi kimse kalmadı piyasada.

Formalar çok güzel. Bizim uşaklar gözü alışana kadar hiç birşeyi beğenmez zaten.
                  ŞANLI TRABZON

Yorum

• Turuncu forma fena değil.

Yorum

• Düz bordo olan forma,bordo-mavi olan formadan daha güzel olmuş bence.Fiyatlar çok yüksek değil.2 tane alacağım.Beyaz da fena değil. Hangisini alacağımızı şaşırdık şimdi de.Hep Serkan Balcı karıştırdı bu işleri.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Parçalı ve beyaz formalar için yanıp tutuşmaya başladım bile.....zaman nasıl geçecek? formama ne zaman kavuşacağım ? Sabır, sabır , sabır....:

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada, simetri hatası varsa, bu kızın kafasının üstündeki mavi formada var.

Arada oluyor demekki
                          olmamasi lazim, hersey %100 dikkatli ve düzenli yapilmasi lazim, herkes isini dogru yapmasi lazim

Yorum

• Nasıl 'Bir an önce futbolcularla formaların tanıtımını yeniden yapın. Formaları farklı futbolculara giydirin. Haber yapmak için çırpınan gazetecilere biraz malzeme verin. Fotoğrafları yeniden çektirin' tavsiyemiz etkili olmuş mu?

Kızmak, küfretmek değil, anlamaya çalışıp, en iyisi için çözüm, proje üretmek zor olan.
                            BMN farkı ile...

Forma modellerinin güzel bir yanı da farklı kombinasyonlara imkan sağlaması.
                            Formaları değişik renkteki şortlarla giyince farklı etkiler yapıyor.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 13:54. Sebep: tarihe not düşelim diye...
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Resimlere bakınca her şey tamam sadece bir eksik var oda turuncu şort ve tozluk bence onlardanda yapılmalı, böylece 5 forma alırız, değişmeli-farklı kreasyonlarda giyince yaklaşık 25 farklı formamız olur
                              Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Parçalı ve beyaz formalar için yanıp tutuşmaya başladım bile.....zaman nasıl geçecek? formama ne zaman kavuşacağım ? Sabır, sabır , sabır....:
                                Sırasıyla
                                Parçalı,Beyaz,turuncu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X