ya ben nasil alicam forma...almanyada nerde bulabilriimm..beyaz forma,songun giydigi parcali forma,turuncu forma..sortlari,ve coraplariyla birlikte hepsini alicam..fiyat 49,59,69 sa tabii...ben 100 bekliyodum uygun cikti..daha once bi takim alcaktim simdi uc takim alicam...herkesin atip tuttugu gibi degil vallaha..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebacakları yattaranın bacaklarına benzıyooooooo
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıkca söylemek gerekirse formalar gözüme daha hoş gelmeye başladı.. eminim herkesinde gözüne öle geliyodur. ah o pembe fonu koyan yokmu . . .
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19*20
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzon'dan güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre ( formayı görüp, dokunan ) formalarımızın en yenisi ve en kalitelisi beyaz formalarımız olacak. Fiyatı 85 YTL. Kumaş kalitesine ve görüntüsüne kimsenin itiraz edemeyeceği güzellikte.
Diyeceklerimizi testi kırılmadan çok önce söyledik ama keşke bu forma modellerine ve kumaşlarına karar verenler bu taraftarın beklentilerini dikkate alarak hepsini en iyisinden yapıp az yapsaydı. Eleştirileri ön görüp bilinçli hareket etselerdi. Ama herkes sabırsız.
Bekliyorum hala...
Oy oy oyy işte forma bu...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
arkadaslar bilenlerden yardim bekliyom..avrupada nasil alicaz forma..malesef izindende dondum pazar gunu...tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bilenlerden yardim bekliyom..avrupada nasil alicaz forma..malesef izindende dondum pazar gunu...
Nike storelerden alabilirsiniz sanırım ama ne zaman onlara ulaşır formalar sormak gerek tabi...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzon'dan güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre ( formayı görüp, dokunan ) formalarımızın en yenisi ve en kalitelisi beyaz formalarımız olacak. Fiyatı 85 YTL. Kumaş kalitesine ve görüntüsüne kimsenin itiraz edemeyeceği güzellikte.
Diyeceklerimizi testi kırılmadan çok önce söyledik ama keşke bu forma modellerine ve kumaşlarına karar verenler bu taraftarın beklentilerini dikkate alarak hepsini en iyisinden yapıp az yapsaydı. Eleştirileri ön görüp bilinçli hareket etselerdi. Ama herkes sabırsız.
Bekliyorum hala...
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bilenlerden yardim bekliyom..avrupada nasil alicaz forma..malesef izindende dondum pazar gunu...
Yorum
-
İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebabacım turkıyede hıc akaraban falan yok mu? onlar alıp yollasnlar sana. yada kulup ıle ıletısıme gec. onlar mutlaka yurtdısına da gonderırler forma. yanı alacagım dedıkten sonra forma her sekılde ulasır sana.tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Düz bordo ve düz mavi forma arasındaki şortta amblemimiz yok. Ya da ben göremiyorum.
Bunun dışında formalar çok kötü gözükmüyor yahuHer giyene yakışmış.
Bu arada, simetri hatası varsa, bu kızın kafasının üstündeki mavi formada var.
Arada oluyor demekkiTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, simetri hatası varsa, bu kızın kafasının üstündeki mavi formada var.
Arada oluyor demekki
sadece forma yamuk duruyor bende basta ölye düsündüm ama degilGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir yok
sadece forma yamuk duruyor bende basta ölye düsündüm ama degil
aynen bencede oyle..forma asili durdugundan yana dogru sarkmissstut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
Yorum