Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak hayykolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi bu beyaz forma taraftar forması olan mı yoksa futbolcu forması mı?
Armalarla ilgili sıkıntıyı da orijinal formalarda düzeltirler umarım.
Şu an TS Club içi kalabalık ve dışında kuyruk varmış.
Trabzon'daki kardeşim, ortalık sakinleşince, TS Club'a girmeyi başarabilirse yeni haberleri bizimle paylaşacak.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formalar orijinal, futbolcuların giyeceği formalardan.
Trabzon'daki kardeşim, ortalık sakinleşince, TS Club'a girmeyi başarabilirse yeni haberleri bizimle paylaşacak.Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk
Yorum
-
Yeni formalarımız satışa sunuldu
Kulübümüzün ürün sağlayıcısı Nike tarafından hazırlanan yeri kreasyon formalarımız Ts Club mağazalarında satışa sunuldu.
Satışın ilk gününde taraftarlarımız yeni ürünlere büyük rağbet gösterdiler. 5 ayrı dizaynda tasarlanan formalarımız arasına katılacak olan klasik çubuklu ürünlerinde ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacakları açıklandı. Ürün sağlayıcı firmamızın kreasyonlarını 6 aylık dönemde belirlemesi nedeniyle anlaşma detaylarının bu süreler içerisinde kesinlik kazanması çubuklu formaların sezon başına yetişme ihtimalini ortadan kaldırdı. Bu gecikme nedeniyle taraftarlarımızdan özür diliyor, yeni formalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.
web.site
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Sadece beyaz formada logo aşağıda diğerleri çok iyi.Bordo formayıda beğendim ben.Ama şuşort seçimleri yanlış gibi geldi; turuncu altına mavi, mavi altına beyaz??''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formalar orijinal, futbolcuların giyeceği formalardan.
Trabzon'daki kardeşim, ortalık sakinleşince, TS Club'a girmeyi başarabilirse yeni haberleri bizimle paylaşacak.
Yorum
Yorum