Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ts club gidipte fiyatları bakan arkadaşlar
    hangi forma ne kadar yaza bilirmi

Yorum

• edittt.......
      En son Berk tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 12:41.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bu arada benim alicagim forma kesinlikle mavi olan olucak bence hem renkleri super hem sade gunluk giyilebilir hemde bize daha uygun oldugunu dusunuyorum.stadda butunluk icinde herkes mavilerle cok guzel gonunurdu eminim.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar bu resimde arkada yerde mankenin üzerindeki parçalı formanın sırtında isim ve numara yazıyo bilmem dikkatinizi çektimi.. acaba bu şekilde de satılıyomu ve sezon içinde futbolcularımızın kullanacakları numaralar bu şekildemi olacak..
          19*20

Yorum

• formalar 45-85 ytl arasında değişiyormuş arkadaşlar
            kaynak:haber61
            Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• benim anlamadığım şey neden hep bu sene olmadı seneye diyoruz ...şampiyonluklar içinde aynı şeyleri söylüyoruz formalar içinde stad içinde...hep seneye.içinde olduğumuz seneye dair gerçekleşen hiçbir işimiz yok..enteresan...acaba oda seneyemi olur...

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ali fuat kardes sana bisey sormustum arkadaslar beyaz daha iyi diyor bende tamam oyle olsun diyorum ben her turlu formami seviyorum alirim,ama yinede sana sormak istiyorum sence turuncu formada bordo avea yazisi nasil olurdu,yapilabilecek bir seymi?
                Bence ikisi de güzel. Fakat altın yaldız bordo ve turuncu üzerinde daha güzel görünüyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• riquelme yazıyo olabilirmi
                  MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• çok kötü formalar cubuklu yapsalardı barı böle saçmalıkmı olur en ii forma west hamın formasına benzeyen forma oda bişeye benzemiyor ama neyse buna bir care bulunmalı çok kötü formalar....
                    --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

• Turuncu formadaki Nike logosu bordo olabilirdi ve Avea yazısı da aynı şekilde olsa daha şık olurdu.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        riquelme yazıyo olabilirmi
                        sonu E ila bitiyo ama öncesi okunmuyo belki Riquelme yazıyodur
                        19*20

Yorum

• İlk olarak CaMoKaEnEs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok kötü formalar cubuklu yapsalardı barı böle saçmalıkmı olur en ii forma west hamın formasına benzeyen forma oda bişeye benzemiyor ama neyse buna bir care bulunmalı çok kötü formalar....
                          çubuklu yapılacak

Yorum

• ama o mankenin üzerindeki forma yeni ürünlerden değil galiba
                            Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              riquelme yazıyo olabilirmi
                              evet son 2 harf ME ama ortalarda B harfi var
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Sayın Afs arkadaşlara çok güzel formalar yapıp yollar mısınız maliyetini biz karşılamaya çalışırız artık.
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Çalışıyor...
                                X