Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali fuat kardesim,sana bisey sormak istiyorum sence portakal rengi formanin avea yazisini bodro olarak basmak cok zor biseymi,eminim cok daha guzel gorunurdu.mavi formalara bordo olarak basilabildigine gore sanirim olabilecek bisey bi oneri getirsen diyorum bizim yoneticilere.sen ne dersin?

bence o formanın altına beyaz sort giyileceginden daha uyumlu olur

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyin Kazancı formalar yolda dedi. Pazar akşamı burda olur, olmadı Pazartesi sabahı garanti dedi. Dursun hesabı olmasın da
      bende tekrar aradım şimdi dedi formalar yolda. uçakla geliyor dedi. yarın satışa başlamayı planlıyoruz dedi. p. tesi günü haznedar yapabilirim.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Haznedar'daki Ts Club mağazası şöyle. Bakırköy'den geldiğimizi düşünürsek Çalışlar Caddesi'nden yukarı çıkıyoruz. Haznedar'ın oraya gelince sağda Maxi alışveriş merkezi var. Yola devam ediyoruz. Maxi alışveriş merkezini 20 metre felan geçince ışıklar karşımıza çıkacak. Işıklardan hemen sağa dönüyoruz 10 metre gitmeden sağda. Zaten tabelasını görürsünüz. Ayrıca ışıklardan sağa dönünce o cadde Güngören Belediyesi'ne çıkar.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak 61 baha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaş var mı
          49-59-69 ytl ama hangisi hangi fiyat bilgi yok..
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence bordo formayı bogardı beyaz açmış. nike ablemi bordo gördüğünüz gibi. ona göre hayel edelim.
            evet belkide bogardi bilemiyorum ama gormek lazim.aman neyse trabzon taraftari begensinde benim begenip begenmemem onemli degil nerdeyse yonetimi istifaya cagiracaklardi bazi arkadaslar dunden beri formalara sallamayan kalmadi,tabii herkes degil aceleci ve genc atesli arkadaslar.

Yorum

• Alın size malzeme,
              Sebat'ın formalarındaki armalar ile Nike logosunun hizalaması, simetrisi üzerine derin tahliller bekliyorum.

Şaka bir yana, imza gününden ve TS Club'tan gelecek haber ve fotoğrafları bekliyoruz hadi ne duruyorsunuz?
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yaw şu beyaz formadan alan yokmu hiçbiyerde göremedim daha beyazı...
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• formalar tek kelime ile harika
                  bağlılığımız renklere olan aşkımızdan....

Yorum

• Beyaz Forma?

Arkadaslar, buraya yüklenmis resimlerinden hicbirinde beyaz forma yok. Yoksa benim gözümden mi kacti?

Yorum

• İlk olarak 54Sinan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar, buraya yüklenmis resimlerinden hicbirinde beyaz forma yok. Yoksa benim gözümden mi kacti?
                      eet ya bende soledim az once beyaz forma nerde magazada da gozukmuyo arkalara mı attılar yoksa

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eet ya bende soledim az once beyaz forma nerde magazada da gozukmuyo arkalara mı attılar yoksa
                        ikimizde ayni seyi düsünmüsüz

benim encok beyaz forma hosuma gidiyor, insallah o da satilir...

Yorum

• ali fuat kardes sana bisey sormustum arkadaslar beyaz daha iyi diyor bende tamam oyle olsun diyorum ben her turlu formami seviyorum alirim,ama yinede sana sormak istiyorum sence turuncu formada bordo avea yazisi nasil olurdu,yapilabilecek bir seymi?

Yorum

• İlk olarak 54Sinan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ikimizde ayni seyi düsünmüsüz

benim encok beyaz forma hosuma gidiyor, insallah o da satilir...
                            beyaz daha çıkmamış,sonra çıkacakmış

Yorum

• Beyaz forma öğleye doğru satışa çıkmış. Fotolar daha erken çekilmiş. Futbolcuların imza gününde bütün formaları detaylı görürürüz.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyaz daha çıkmamış,sonra çıkacakmış

Saat 11 de beyaz formalarda satışa çıkmış sanırım şu sıralar resimlerini görebiliriz beyazı sabırsızlıkla bekliyorum açıkcası...
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X