Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike logosu neden siyah dedim. Yani trabzonsporun önceki formalarında marka logoları hiç bir zaman siyah olmadı. Ya bordo, ya beyaz, ya mavi, ya da altın sarısı yaptılar. Çünkü Trabzonspor için yapılabilecek renkler. Mademki hollanda forması değil neden siyah logo kullanıldı dedim. Çünkü gönderdiğim linkteki hollanda formasında siyah logo kullanılmış.

Yorum

• Hepimiz bir adım atmalıyız abi haklısın. Ben de Ts Club ta satış elemanlarına sormuştum fontlar hakkında. Bunlar puma fontları daha sonra değişecek denmişti ama bu fontlar puma fontları da değil ki Nike'ın küçük takımlara yaptığı fontlardan bir tanesi. Ankaraspor da bu fontları kullanıyor. Oranlar da aynı. Ama lig başlayınca puma fontlarını kullanırsak çok daha iyi olur.

Yorum

• Yarın alıcam.
        Més Que Un Club

Yorum

• Formaları ben beğendim açıkçası. Ancak bir iki konuda düzeltilme yapılırsa çok çok daha güzel olacak.
          1) Amblemler dikişli olursa,
          2) Fontlar düzeltilirse.
          Her iki adım da nike den değil, klüpten kaynaklanan bir sorun. Eleştirilerimizi iletirsek belki bir düzeltilme yapılabilir.

Yorum

• bu haberde nıke'ın 4 takıma sponsor oldugunu yazıyor
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Kocaelispor, Ankaraspor, Eskişehirspor ve Trabzonspor

Yorum

• kocaelinin sponsoru Umbro..Diğerlerine de sponsor değil O takımlar para verip yaptırıyor malzemeleri bizise para alıyoruz..
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Beyler bir şey sorcam.İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda formalar satılacak ya.Orada şapka, bere, kaşkoli eldiven gibi malzemeler satılacak mı? Yada BMN ürünleri felan.? Orada Ts Clup'ta bunlar olacakmı ?
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hollanda giyince süper

Tayfun giyince olmamış (!)

Hepsi güzel olmuş.
                    abi yalnız su yakalar iyi mi duruyo yani ? hem forma cok detaylı hollanda yani bilmiyorum sence bizimki mi daha guzel ?

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler bir şey sorcam.İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda formalar satılacak ya.Orada şapka, bere, kaşkoli eldiven gibi malzemeler satılacak mı? Yada BMN ürünleri felan.? Orada Ts Clup'ta bunlar olacakmı ?
                      Ali Fuat Abi Bi bilgin var mı?
                      Més Que Un Club

Yorum

• Nike'ı değerlendirirken biraz zaman geçmesini ve bize özel yapacağı formalardan sonra algıların, beğenilerin değişeceğini söylemiştim. Yaşadığımız bir geciş süreci. Hollanda'ya yapılan formanın, Hollanda'ya özel olması, kesimi, tasarımı, kumaşı, detayları ile elbette güzel. Benim örneği verme nedenim aynı renk ve kombinasyonları biz yapınca bazılarımız beğenmiyordu.

Nasıl futbol takımımız daha kaliteli futbolculardan oluşmasına rağmen lig başlamadığı için potansiyelini göremiyorsak, aynen öyle de Nike ve yönetim Trabzonspor taraftarının potansiyelini ve ilgisini zamanla anlayacak ve ona göre tedbirler alacaktır. Marka değerimiz nasıl başarılarımızla orantılı ise sponsorlara karşı pazarlık gücümüz de bu marka değerimiz ve ekonomik gücümüzle orantılı.

Formalarla yapılabilecek kombinasyonlar fazla. Yıllardır mavi formalarımızın altına mutlaka bordo şort giymeliyiz derim, nihayet hazırlık maçı da olsa görebildik. İki renk yanyana olunca etkisi daha fazla oluyor. Mavi forma - mavi şort - mavi çorap yerine, mavi forma bordo - şort, altına ister beyaz ister mavi ister bordo daha güzel duruyor.

Olimpiyat stadında TSClub tırı olacak. Yönetim Nike'ın da tırının orada olması için girişimlerde bulunuyor.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalarla yapılabilecek kombinasyonlar fazla. Yıllardır mavi formalarımızın altına mutlaka bordo şort giymeliyiz derim, nihayet hazırlık maçı da olsa görebildik. İki renk yanyana olunca etkisi daha fazla oluyor. Mavi forma - mavi şort - mavi çorap yerine, mavi forma bordo - şort, altına ister beyaz ister mavi ister bordo daha güzel duruyor.
                          bu konuda çok haklısın abi
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kocaeli Ts Club ile bugün yine görüştüm. Formalarımız inşallah cuma günü yani yarın satıştaymış
                            Düzletme yapayım bari Başladık yine her zamanki gibi. Formalar bugün değil önümüzdeki hafta sonuna kadar gelecekmiş. O da muhtemelen.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kocaelinin sponsoru Umbro..Diğerlerine de sponsor değil O takımlar para verip yaptırıyor malzemeleri bizise para alıyoruz..
                              antalyaspor ile ankarasporun resmi web sitesinde nike sponsor olarak gözüküyor

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                antalyaspor ile ankarasporun resmi web sitesinde nike sponsor olarak gözüküyor
                                Türkiyedeki tüm takımlarda sponsor olarak gözükür.3 İstanbul takımı Ve Bizim durumumuz farklı ama biz Para alıyoruz.Kaliteli formaları giyiyoruz.
                                Geçmiş sayfalarda eskişehir formalarında görmüşsünüzdür kumaş kalitesini..
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X