Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağ tarafta ki çocuğun giydiği parçalı formadan söz ediyorum.Nike işareti yukarıda değil mi arkadaşlar?

Valla göz doktoruna gidicem birisi beni onaylamazsa
    kızdaki hizayla sağdaki çocuğunkine baktığımızda çocuktaki fazla uçmuş havaya

Yorum

• Ali fuat kardesim,sana bisey sormak istiyorum sence portakal rengi formanin avea yazisini bodro olarak basmak cok zor biseymi,eminim cok daha guzel gorunurdu.mavi formalara bordo olarak basilabildigine gore sanirim olabilecek bisey bi oneri getirsen diyorum bizim yoneticilere.sen ne dersin?

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sağ tarafta ki çocuğun giydiği parçalı formadan söz ediyorum.Nike işareti yukarıda değil mi arkadaşlar?

Valla göz doktoruna gidicem birisi beni onaylamazsa
        sana öyle geliyor resim bu taraftan çekildiği için öyle bayanın üstündekine bak..

Yorum

• Formalar fena değil. Haznedar'daki Ts Club mağazasını aradım. Formalar en geç pazartesi burda olacak diyor. Haznedar'a yol göründü.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadece şunu söylüyorum formaları yakından görmekle ekranda görmek arasında dağlar kadar fark var
            nası yani iyimi kötümü..?? istabulda nereden bulabilirzs millet..?? haznedardaki ts clup hariç..??
            beşikdüzü_akkese

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalar fena değil. Haznedar'daki Ts Club mağazasını aradım. Formalar en geç pazartesi burda olacak diyor. Haznedar'a yol göründü.
              bunlarda karar versin kardeşim yaw en erken pazartesi gelecek dediler bana sana da en geç pazartesi mi dediler.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• abi çocuğun duruş açısını atlamıyalım perspektif
                turunculu çocuğun hızasına bir bak oda aynı yani varsada ufak fark var

tutmuş neleri tartışıyoruz

Yorum

• Nerdedir bu Haznedar nerye yakın nereye uzak
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaş var mı
                    şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
                    Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

• Selman abi nin mesajını 454645 kişi alıntı yapmış komedi
                      En son Selman tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 12:26. Sebep: İsmimi düzgün yaz Emirhan:):)
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali fuat kardesim,sana bisey sormak istiyorum sence portakal rengi formanin avea yazisini bodro olarak basmak cok zor biseymi,eminim cok daha guzel gorunurdu.mavi formalara bordo olarak basilabildigine gore sanirim olabilecek bisey bi oneri getirsen diyorum bizim yoneticilere.sen ne dersin?
                        bence bordo formayı bogardı beyaz açmış. nike ablemi bordo gördüğünüz gibi. ona göre hayel edelim.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak 61 baha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaş var mı
                          59 ytl mis diye duydum
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bakış Açısı

Yine başladınız fotoğraftan tahlillere ya bravo size

Fotoğrafta benim dikkatimi çeken asıl şey, çocuklar için de forma çıkarmaları.
                            Bu işe benimle aynı formayı giyecek oğlum Abdullah Ferkan kadar ben de sevineceğim.
                            Çünkü Puma'nın -nedenini anlamadığım şekilde- büyüklerle aynı fiyata satılan naylon formalarının içinde yanmaktan kurtulacak çocuklar.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunlarda karar versin kardeşim yaw en erken pazartesi gelecek dediler bana sana da en geç pazartesi mi dediler.
                              Hüseyin Kazancı formalar yolda dedi. Pazar akşamı burda olur, olmadı Pazartesi sabahı garanti dedi. Dursun hesabı olmasın da
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ya ts clup ın sitesine konsun artık da alalım bari siteden sinirime dokunuyo artık formasızlık
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Çalışıyor...
                                X