Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir İnter bir Trabzon

Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.
    29.7.2008

FANATİK´in gündeme getirdiği çubuklu formalar için Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.

Çok tepki çekmişti

Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği formalarda herkesin merakla beklediği çubuklu formaların olmaması tepki çekmişti. Bordo-Mavililer’in, ‘klasik’ olarak nitelendirdiği forma konusunu gündeme getiren FANATİK Gazetesi, futbolseverlerin hassasiyetini dile getirmişti. Yönetim de sorunu ilgili firma Nike’la görüştü ve yeni ürünlerin Süper Lig’in ikinci yarısında kullanılmaya başlanacağını açıkladı. Nike firması, İtalya Şampiyonu İnter’den sonra ilk kez başka bir takıma çubuklu forma üretecek.

fanatik.com.tr

Bu yazıdan anladığıma göre Nike'ın yeni formalarını ligin ikinci yarısında kullanabilecek miyiz....İkinci yarı başka formalarla oynayacağız anlaşılan...

Yorum

• Özkan tam ben diyecektim...Demişsin...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Bir İnter bir Trabzon
        Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.
        29.7.2008

FANATİK´in gündeme getirdiği çubuklu formalar için Nike, İnter´in ardından ikinci kez aynı tarzda bir tasarıma imza atacak.

Çok tepki çekmişti

Trabzonspor'un yeni sezonda giyeceği formalarda herkesin merakla beklediği çubuklu formaların olmaması tepki çekmişti. Bordo-Mavililer’in, ‘klasik’ olarak nitelendirdiği forma konusunu gündeme getiren FANATİK Gazetesi, futbolseverlerin hassasiyetini dile getirmişti. Yönetim de sorunu ilgili firma Nike’la görüştü ve yeni ürünlerin Süper Lig’in ikinci yarısında kullanılmaya başlanacağını açıkladı. Nike firması, İtalya Şampiyonu İnter’den sonra ilk kez başka bir takıma çubuklu forma üretecek.

TS Club çoğalıyor
        Bu firma ürettiği ürünlerde genellikle bu dizaynı kullanmıyor. Ve sadece İnter, çubuklu formayı giyiyordu. Şimdi ise Bordo-Mavililer’le bu ikinci kez gerçekleşecek. Ayrıca yönetimin sağlam bir anlaşmaya imza attığı, hem Nike hem de TS Club’larda satılan formalardan ilk günde 80 bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi. Yurt dışındaki taraftarların da internetten ürünleri satın aldığı belirtildi. Oldukça kısıtlı olan TS Club mağazalarının sayısının da İzmir, Ankara ve İstanbul’da artırılacağı açıklandı.

fanatik.com.tr
        Öyle bir haber yapmislar ki, sanki Fanatik cubuklu forma istedi, Yönetim de bunu Nike'a iletti Cubuklu foma zaten yapilacakti fakat üretimi diger formalardan daha uzun sürecekti. Bunu Ali Fuat abi sayesinde aylar önce ögrenmistik zaten

Sadece Inter'in cubuklu forma giymesi konusuna hic girmiyorum bile
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Soldaki formanın aynısı olsa güzel olurdu.Bordo ağırlıklısı...
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Şu truncu işini hiç tutmadım. Hem bugüm hem dün...
            1.Forma rakip takımı sahada darlatmalı. Canını sıkmalı. Truncular ise insanın içini açıyor, iç sıkıntılarını gideriyor. İşimiz zor. Tek alternatifimiz var bu durmdan kurtulmak için :
            Şort ve tozluklarda truncu olursa belki başarılı olabiliriz. Çünkü ancak o şartta rakip takıp gevşer, kendinden geçer, cıvıklaşır. Ful truncu adamı tutar!
            2.Tribünlerde tek rengi tutturmaya çalışan bizler neden abuk subuk başkaca renkleden forma yapmaya çalışıyor ki! Avrupa şampiyonasında İsveç tribünlerini gördük. İnanılmaz güzeldi. Hep istediğimizden. Şimdi bizim formalara bakalım. Saece mavi, saece beyaz, ve sadece truncu. Bunlar bordo mavinin dışındaki formalarımız. Sonuç taraftar grupları gibi çoklu, bibirinden ayrık formalar. Mavilerin, beyazların, kazakların arasına bir de truncular! İlerleyen yıllarda bence bu işe e el atmalıyız. Herkesin zevki başka elbette ama biliktelik, görev, soumluluk başka bence.
            Şu olabilir: herkes zevkine göre formasını alsın ama maç forması tek olsun. Mesela sadece çubuklu olsun...
            Neyse bu truncu formayı konuşunca mesajlarım da cıvıklaşıyor nedense. Sustum...

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor taraftarı büyüklüğünü bir kez daha gösterdi gerçekten.
              Formalara gösterilen ilgi müthişti.
              Trabzon'da daha ilk cumartesi günü çok büyük volümde bir forma satışı oldu.
              Nike TS için özel tasarımlar yapınca acaba nasıl bir talep olacak?

Bu arada...
              AFS'nin tasarımları değil Nike, değil Türkiye
              bu evrenin her ucunda ödüle layık çalışmalar.
              TS'un potansiyeli her açıdan müthiş yani.

Çok daha güzel şeyler olacak.
              Bu camia kendine geliyor.
              Hem de nasıl
              Daha önceki mesajlarımda da yazmıştım, yanlış anlamazsanız yine paylaşayım:
              Gördüğünüz güzellikler Trabzonspor'un güzellikleri.
              Biraz bilgi, biraz sevgi ile bu renkler ve bu camia için yapılabilecek güzellikler o kadar fazla ki.

Ben biraz da sonuca odaklı olarak, Nike'ın mevcut çizgileri ile bizim renklerimiz ve tamamlayıcı renklerle güzel ürünler çıkarabileceğini göstermek istedim.

Kendimce hayallerimi renkli olarak paylaştım. Sorun gördüğüm uygulamaların çözümlerini önerdim.

Nike'ın yeni sezon çizgilerinde bizim için orijinal ve şaşırtıcı tasarımlar olduğuna eminim.
              Ve beklentim benim tasarımlarımın çok daha güzellerini bize sunmaları.

Derdim marka ile ilgili değil, sponsorumuz farklı olsaydı, benim beklentilerim ve önerilerim yine aynı çizgide olacaktı. Benim derdim Trabzonspor'un marka değerini yükseltmek ve içindeki mevcut potansiyelleri ortaya çıkarmaya katkıda bulunmak. Bunu kendi adıma ne kadar başarırım bilemem, fakat bildiğim bir şey varsa o da; eğer uzun yıllar sponsurluk anlaşmamızı sürdürebilirsek, Nike'ın Trabzonspor'a ve TSClub'a çok şey katacağıdır.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yok ya türkiyede iki şehirde satılıyor formamız. bu böyle olmaz. bi murat 131 kartal alalım arkaya dolduralım formaları, cami çıkışlarında işporta satalım her ilde. başka çare yok sanırım
                İmza...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul'da Trabzonsporlu olmak ne zormuş ...

Ürün bulmak zor bulsan bile ulaşmak zorr ...
                  ah bea abicim wallaha sen gel bide izmir de yaşa gör ozman izmir mi ist mu.. ===(şükret) :@ :P

Yorum

• Bende Cumartesi Haznedar'dan alırım artık formaları, Nike mağazaları satış yapmak istiyorsalar mecbur getirecekler , siz bakmayın Trabzonspor forması gelmeyecek diyen elemanlara orda çalışanların ayakkabı ve ürün modellerinden bile haberleri yok,yakında alışveriş merkezlerinde boy gösterir formalarımız.
                    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yenteli Sarikayanun ordan geçersen kaşan taşina doğri bağir
                      ben orda her seferinde bagırıyrum ne diye bagırayım sen söle

belki görürsün beni
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İnternetten ne zaman satışa cıkacak merak ediyorum.Bir an önce çıksa da alsak şu formları...

Yorum

• http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...adı!&ver=2598

habunu izleyin da bu sene stadı bizde böle sallayalım uşaklar...

Yorum

• formaların kumaşları pek hoşuma gittiğini söyleyemem fakat değişik özelliklerini sayıyorlar demmeki kaliteli. Formlardan beyaz ve turuncu haricidekiler hiç hoşuma gitmedi. bir forma sözüm vardı, beyaz alacağım. belki ikinci yarı çubulu çıkarsa bir tanede çubuklu alırım. Denildiği gibi inşallah seneye bizi şaşırtacak tasarımlar yapılır.

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...adı!&ver=2598

habunu izleyin da bu sene stadı bizde böle sallayalım uşaklar...

Yapamayız biz bunu..
                              Birlik yok..

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapamayız biz bunu..
                                Birlik yok..
                                eskidendi o "birlik yok". bu yönetim saha dışındaki birliği kurdu, saha içindeki birlik de bizim görevimiz. yavaş yavaş onu da halledecez inşallah
                                İmza...

Yorum

Çalışıyor...
                                X