Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnsanların beklentleri böyle değildi...bence bütün şikayet bu...
    Sponsor Nike olacağını millet duyunca(o milletin içine bende dahilim) süper ürünler bekledi.Sorun burda sadece..
    Ayrıca Afs abi ve diğer üyelerin yapmış oldukları dizaynlarıda görünce,çok güzel şeyler olacak dedik,ama çok güzel şeyler olmadı...Sorun Sadece bu....
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bu forma harika bence.birde turuncu olanı
      Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gaziosmanpaşa'daki TsClupa formaların 3 çeşidi gelmiş.Yarın satışa sunuluyor..
        Hangi çeşitleri gelmiş bu konu hakkında bilgin var mı? Bende sultançiftliğinde oturuyorum, beğendiğim gelmişse yarın almaya giderim. Olmassa Olimpiyatta maça gittiğimde stadın oradan alırım. Şimdiden cevap için teşekkürler.

Yorum

• forma güzel de kolları çok bol bakınca rahatça anlaşılabilir

Yorum

• hamburgun formaya bak kırmızı forma bordo şort
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hani derlerdi ya Trabzon'da teknik drektör olmak zor, tribünlerde 20.000 teknik direktör oluyor. Görünen o ki teknik direktörden çok tasarımcı ve tekstil mühendisi varmış.
              KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hani derlerdi ya Trabzon'da teknik drektör olmak zor, tribünlerde 20.000 teknik direktör oluyor. Görünen o ki teknik direktörden çok tasarımcı ve tekstil mühendisi varmış.
                Sanırım formayı beğenenlerin hepsi tasarımcı ve tekstil mühendisi...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hani derlerdi ya Trabzon'da teknik drektör olmak zor, tribünlerde 20.000 teknik direktör oluyor. Görünen o ki teknik direktörden çok tasarımcı ve tekstil mühendisi varmış.
                  Ara sıra koymak lazım.

Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• resme bak ya çok ilginç gerçekden
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• formaları beğenmeme hakkımız var sanırım ve hiçbirini beğenmedim.forma alacağım ama içime sinmeyecek.
                      En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 16:22.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
                        ....
                        Onu bunu boşver Kaya....
                        Olimpiyatda Nike formamızla oluyormuyuz sen onu söyle.....
                        Seni Nıke lı formanla fotoğraflayıp siteye koyacağım ona göre....
                        En son Kaya tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 16:21.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onu bunu boşver Kaya....
                          Olimpiyatda Nike formamızla oluyormuyuz sen onu söyle.....
                          Seni Nıke lı formanla fotoğraflayıp siteye koyacağım ona göre....
                          Ben sözümü verdim Uğur abi... 3 adet formamı alacağım...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Çok fena gaza gelen bir toplumuz , ya çok iyi var bizde ya çok kötü....İnternete ara sıra takılan bizim kadar çok ilgilenmeyen bir arkadaşımla konuştum az önce ''formalar ne biçim olmuş '' dedi...düşünebiliyor musunuz şu anda her yerde bunlar konuşuluyor, gündem ne kadar da hızlı değişiyor....lütfen nankörlük etmeyip herkes verdiği sözde dursun ve formalardan alsın....

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              formaları beğenmeme hakkımız var sanırım ve hiçbirisini beğenmedim.forma alacağım ama içime sinmeyecek.
                              Hayır beğenmezseniz boğazınıza sarılız.
                              Ya kardeşler yapmayın Allah aşkına, isteyen beğenir, isteyen beğenmez yahu bu kadar basit.
                              Bak ne güzel söylüyorsun "beğenmedim ama alacağım" işte budur olay.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Yapmamamıza gerek yok, cillop gibi formalarımız var zaten..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Yükleniyor...
                                X