Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi forma alacaktım ondan da vazgeçtim... böle kulüp yönetenlerin ta a.k.
    3 maçta 1 puan
    yazıklar olsun defolun gidin..

Yorum

• bu arada puma bursaya parçalı forma üretmiş...bilgilerinize
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Nefret ediyorum şu pumadan nefret. Nerde kappa ya. Fırtına takımımıza en uygun forma oydu. O ruhu yansıtıyordu oooof oof.
        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• bence beyazı daha dogrusu formaların hepsını gerı gonderelım,ozellıkle yakaları ve dızaynları degıssın.

yanına parcalı ve CUBUKLU forma uretılsın.gonul ısterkı puma ıle anlasma bozusun ama neyse.

cubuklu dıye taktık ama dıgerlerı guzel olsada onları alsak.evde cubuklu doldu.

Yorum

• ne yazıkki puma bizi bursaspor kadar kaale almıyor.adamlara yaptıkları formalara bakın bide bize yaptıklarına.hala daha çubuklu forma bekliyoruz bu uğursuz markadan.
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• Bursaya bile değişik forma yapmışlar.Şrfsiz puma
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ya 3 tane forma var biri düz bordo biri düz mavi biri de düz beyaz
                çok uğraşmışlar mı acaba bu formalar için
                kimi kandırıyo bunlar be
                bu formayı 20 milyona satsalar yine almam bu kadar basit mi ya

Yorum

• Puma bizim yönetimin istegine göre 4 adet forma siparişinin alındıgını söyledi.
                  Yani bizimkiler 3 adet düz renkli bir tanede klasik cubuklu istemis.
                  Aynı puma yetkilisi önümüzdeki sene için çizimlerin yapılacagını ve Trabzonsporun ayrı çizimler kullanacagını iletti.Kısaca Türkiye lansmanımız Trabzonspor olacak dedi.
                  Bursaspor ise düzlerin yanında parçalı istemiş.Yanii kim ne isterse o veriliyor.
                  Haa bizimkiler niee istemedi derseniz.Formaları karton üstünde tanıtım yapan bir yönetici ahlakından daha fazlasını nasıl isteyebiliyorsunuz.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya 3 tane forma var biri düz bordo biri düz mavi biri de düz beyaz
                    çok uğraşmışlar mı acaba bu formalar için
                    kimi kandırıyo bunlar be
                    bu formayı 20 milyona satsalar yine almam bu kadar basit mi ya
                    ewet hepsi farklı renk modeller aynı.off off yapılan işe bak
                    Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• sözde apoel macinda yeni cubuklu formalarla cikacaklarmis sahaya
                      ama dedigim gibi sözde tam emin degilim

Yorum

• bu formaları begendım dıyenler resmı sıtedekı antep macı goruntulerıne baksınlar cuval cuval denıyoya onu gıyserler daha guzel durur.

özellikle ferhat ve stepanoza dıkkat.adamlar cusselı onların ustunde bıl nasıl udrmus.

bide ne diyolar değişik geliyomuş herkese.kıçıyla gulecek herkes bize.

Yorum

• resmi nasıl eklıyoruz yazımıza eskı forumda vardı bunda yok.ama kendı pc mızden olanı soruyorum.

Yorum

• Bir de cagdas ın uzerınde bak ıstersen? Aynen Kappa formaları gıbı, Kaslı vucutta cok guzel duruyor. Huseyın gıbı "bl forma ıstıyorum" dıyen adam uzerınde de cuval gıbı durur. Biz begendık arkadasım. Zevk ve renk meselesı... Sen begenmedıysen alma. Basit.

Yorum

• İlk olarak Yako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir de cagdas ın uzerınde bak ıstersen? Aynen Kappa formaları gıbı, Kaslı vucutta cok guzel duruyor. Huseyın gıbı "bl forma ıstıyorum" dıyen adam uzerınde de cuval gıbı durur. Biz begendık arkadasım. Zevk ve renk meselesı... Sen begenmedıysen alma. Basit.
                              seramonıde 11 futbolcuyuda ınceledım hadı huseyın zayıf.stepanov u da gorduk.yok sen stepanov da sıska dıyosan.ne yapacagız hepımız kasmı yapalım forma guzel dursun.dıye.

sen begen mıs olabılırsın gıt ozaman bızım yerımızede al.

ben begenmedım.ne rengını ne dızaynını.

bu arada aynı foruma yazı yazmamız arkadas olmamızı gerektırmez.

Yorum

• Ben batil seylere inanmam ama PUMA nin ugursuz bir forma markasi olduguna kesin inandim...
                                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                                You'll Never Walk Alone...
                                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Yükleniyor...
                                X