Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapmayacağı için sorun yok.

Ali Fuat abinin tasarımları ile iç geçiriyoruz anca.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Armayı düzelttim:

Kasımpaşa maçı öncesi İstanbul'da TS Club yetkilileri ile bir görüşmemiz olacak. Son gelişmeleri sizinle paylaşırım.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bize yeni formadan önce, adam gibi yapılmış ve formalarımıza işlenmiş armalar lazım. Şu anda formalara yapıştırılan ve çoğu ilk yıkamayla iflas eden armalara bakıyorumda, biz zaten o t-short lere parayı arması için veriyoruz. Sanırsınız adamlar bize sadaka forma dağıtıyor, şu anda yapılan işin ciddiyeti bu malesef.

Yorum

• İnce çubuklular benim hoşuma gitmiyor.Barca ya yakışmadığı gibi bize de yakışmıyor bence.Kalın çubuklu her zaman favorim olmuştur.
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armayı düzelttim:

Abi yapma bunu ya,pis alistiriyosun bizi forma begenmiyoruz sora.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• A F S abi sanırım yaptığın forma şuna çok yakın birşey.

t @Selim_Turan

Yorum

• Çizgilerin simetrik oluşu formaya daha bi güzellik katıyor
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Armayı düzelttim:

Kasımpaşa maçı öncesi İstanbul'da TS Club yetkilileri ile bir görüşmemiz olacak. Son gelişmeleri sizinle paylaşırım.
                  Şöyle bi forma çıksın daha ne isterim
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu hangi oyun?

arkadaki stad iyi olmamis

al kat tribün üsttekinden daha dik

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu hangi oyun?

arkadaki stad iyi olmamis

al kat tribün üsttekinden daha dik
                      PES 2010, Stada gelirsek dikkat etmedim hiç bakış açısı görüntüyü etkilemiş olabilir.
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        PES 2010, Stada gelirsek dikkat etmedim hiç bakış açısı görüntüyü etkilemiş olabilir.
                        Bu PES 2010'da Trabzonspor varmi ki?
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu PES 2010'da Trabzonspor varmi ki?
                          Oyunun Orjınalınde yok Ama ınternetten patch ındırerek Trabzonsporu ekleyebılırsın
                          Kumral Bir Çocuk
                          Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyunun Orjınalınde yok Ama ınternetten patch ındırerek Trabzonsporu ekleyebılırsın
                            Iyi güzelde, peki ben bu oyunu PS3'de oynamak istiyorsam?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şu Aston Villa'nın formaları çok güzel oluyor. Onların gibi formalarımız olmasını isterim.
                              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Iyi güzelde, peki ben bu oyunu PS3'de oynamak istiyorsam?
                                İmkânı yok bildiğim kadarıyla sadece yeniden düzenlenmiş PES 2010 PS3 DVD si bulman gerek...
                                t @Selim_Turan

Yorum

Yükleniyor...
                                X