Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sinirden ellerimi yiyeceğim yahu...
    koskoca nike'ta afs kadar kemalaz kadar halitaydın kadar tasarım yapabilen yok mu
    nike bizi sallamış.işin özeti budur.

Yorum

• teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• tamam resim yanıltır ama aşağı yukarı moddler budur kumaşı kaltiledirnı dokunmadan anlaşılmaz. sekiler çok kötü ya resimde neyse onu çıkartır ürün ortada.burda Afs nin yaptığı formlara bir baksınlar hele afs nin bi beyaz ve çubuklu yapmıştı ts ablemin etrafında çelenk vardı muhteşem birseydi,bunları yapmak çokmu zor ya ablemi bi çelenk yaprsın etrafına,altın sarısyla nıke logosnu yaparsın,bence bi bmn'ye girsin onları yapan elemanlar
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Madem beğenmedin, sende alma kardeşim o zaman, ne diyeyim ben sana?
          Meseleyi sadece alıp almama meselesi olarak görmek çok yanlış.Trabzonspor sahaya bu formalarla çıkıcak.En iyisiyle çıksın istedik onun için aylarca burda yazdık karaladık tartıştık.Büyük takım forması böyle baştan savma olmaz.Çıkan formalara vasat bile demek zor.Trabzonspor bu formalara mı layıkdı ??
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu formaları taraftar giyinmecek mi ?.. Burda yapılan önce ki tasarımları görünce içim kan ağlıyor...

Al burda ki o tasarımları koy Resmi Siteye anket düzenle bak bakalım taraftar hangilerini istiyor...

Yahu bu formaları biz giyinmeyeceğiz mi bize niye seçim hakkı vermiyosunuz,hayret birşey...

Nıke dedik hepimiz havalara uçtuk sevindik,şimdi olanlara bak hala inanamıyorum çubuklu forma nasıl olmaazz !!
            bence cok dogru bir konuya degindi arkadasimiz.

Madem biz giyecegiz bu formayi ozaman biz taraftarlara secenek hakki sunun.

Atiyorum, 4 tane forma ile anket yapin ve bakin hangileri cok oy aliyor ve ona gore yaptirin formalari.

Hem benim anlamadigim, neden yakali forma yapiliyor ki? gomlek mi giyiniyoruz yoksa forma mi giyincez.

kimse yalnis anlamasin.. ben burda Trabzonsporumuzu kotulemek adina soylemiyorum bunlari..

Trabzonspora boyle amatorce seyler yakismadigi icin icime sindiremiyorum...

Yorum

• formalarda nike ambelmiyle Trabzonspor'un amblemi arasında bile tutarsızlık var..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• 5 yerine 1 yada 2 tane doğru düzgün bişeyler yapsalardı daha iyiydi

Yorum

• Lansman, sunum olaya bakış açımızı direkt etkilen bir güç

Kusur varsa Nike'ta değil bu işi böyle sunanlarda bence.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formalardan sadece 1 tanesi güzel diğerleri ise sıradan başkalarına yaptıklarını bizede yapıp göndermişlerr bence yönetim bu konuya el atmalı bide çubuklu klasık forma bile yapmamışlar puma bile daha iyi forma yapıyordu bunlardan....
                    tRaBz10SpOr

Yorum

• allah askına kim yaptı bu formaları,bence bunları yapanlar kesinlikle işin ehli değil saçma sapan yapmışlar 100 bin forma satılır bakalım nasıl satacaklar,alırım gıymem bi durumu olmayan hediye ederim pumayla devam ederiz
                      KÜLTÜRÜ!

Yorum

• tabiki nike'ta kusur yok.
                        bizimkiler tişörtle don ısmarlamışsa nike ne yapsın.

Yorum

• bu armalar kesinlikle böyle olmamalı.burda o kadar konuştuk kaç hafta bekledik bir de bakıyoruz ki armalar gene aşağıda..Bu forumda herkesin dikkatini çektide kulüpteki yöneticiler veya çalışanların bir tanesinin bile ilgisini nasıl çekmedi anlamış değilim avea yazısınıda göbeğin üstüne koymuşuz. dünyadaki göğüs reklamı kullanmayıp göbek reklamı alan ilk takım olcaz heralde. Bence armanın aşağıda olmasını isteyerek yaptılar yoksa bütün antreaman ürünülerin formaların böyle olması imkansız..Peki niye böle bir şey istediler onu anlayabilmiş değilim.

Yorum

• ben beğenmedim.
                            belki de fotoğrafların çekiminden böyle bir beğenmeme durumu oluştu.
                            umarım fotoğraflar kötü;formalar iyidir.
                            yine de forma alacağım.
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• ya afs abi bu formalara bu tanıtım fazla bile.bunlar resmen depoda kalan mallar yapmayın Allah aşkına
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• afs abi sen bi el at bu işe kulube gidip
                                KÜLTÜRÜ!

Yorum

Yükleniyor...
                                X