ben beğendim formaları.Turuncu forma hariç geriye kalan bütün formaları alacağım cumartesi günü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Aslında kabahati Serkan'a bulmuyorum da en azından uzun boylu bir adama giydirselerdi de AVEA yazısı göbek hizzasında görünmeseydi.
Şu duruşunu görünce çocukluk yıllarım geldi aklıma yahu.
Formaya baktıkça benimde kanım kaynamaya başladı ama hepsine değil malesef.İşin acemiliğine değinmek bile istemiyorum.Fotoğraf çeken vatandaş ''Serkan şu yakayı indir bari'' de mi diyemedi.
Umarım taraftar forması anlayışı vardır bu Nike'ın ve o da çubuklu olur.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100 bin forma hedefleniyordu bunları mı çıkarabildiler
20ytlden fazlasi olmaz zaten böyle formalara
Yorum
-
Doğrusu formalar, daha doğrusu Sekan'nın giydiği formalar beni hayal kırıklığına uğrattı..
Şekil itibarı ile güzeller (beyaz şortlar istisna)..
Ama formalar Serkan'nın üzerinde biraz bol kalmış..
Logonun kaymasının ondan olduğunu düşünüyorum..
Şöyle biraz daha endamlı biri ile sunsalardı keşke formları..
Mesela Yattara..
Ya da Umut..
Ya da Hüseyin..
Ya da Adnan (Allah için oyununu çok fazla beğenmiyorum ama üzerinde iyi taşırdı)..
Formalar güzel ama iyi sunulmamış.
Yemin ile söylüyorum.
Bana verin daha iyi bir sunum sunarım size..
Neyse..
Yine de en az bir forma almak için elimden geleni yapacağım.
Yorum
-
İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaraspor'un forması parlıyor resmen.Hakikaten onların forması daha güzel.
Şu anda bu yaptığının adına ne denir? bilmiyorum ama yapıcı bir eleştiri olmadığını söyleyebilirim.Formaların görünüşlerine bakıp bu yorumu yapmanız çok doğru olmasa gerek.En azından kumaşına bir dokunalım... bu formaları beğenmeyebilirsiniz ama sıradan bir Ankaraspor formasınıda, bizim formadan daha güzel olduğuna inanmamızı bekleme...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş yapma Serkan çirkinler çirkini bir adam mı? Yapmayın insaf...Tanıtım da kötü onu görebiliyoruz ancak formalar da kötü onu da siz görebilseniz.Tasarımı da geçtim bari armalar yan durmasaAz önce bir arkadaşın da dediği gibi sadece bordo mavi olduğu ve armamızı taşıdığı için değil aynı zamanda da güzel olduğu için giymek isterdik.
Yorum
-
Bakın gerçekten de tanıtım böyle yapılır!Futbolcu böyle durur.Ayağına böyle ayakkabı giyer.Oraya Buğra'yı,Gökhan Ünal'ı,Yattaray'ı,Ceyhun'u hatta Hüseyini çıkartmaları gerekirdi.Anlam veremediğim bir konu da o serkanın ayaklarına giydiği ayakkabılar afedersiniz ama futbolcuların ayağında şortun altında çok Kro duruyor!Yukardaki fotoğrafa bakın kramponlarla ne kadar güzel bi görüntü vermiş.Tabi fotoğrafların kalitesi arka plan hele o paintte pembe arka plan yapılmış olan resim Rezalet.Yeni bir konu açacağım zaten forma tanıtımlarında o ormanlarda kros yaparken giyilen Kro görünümlü ayakkabılar kullanılmasın!Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
sürekli sabırdan hoşgörüden iyi niyetten bahseden arkadaşlar , burda kimsenin kimseye rencide edecek tavır takındığını görmüyorum ,
tabiki herkes aynı zevklere sahip değildir fakat çoğunluk beğenmediyse bunda bir sorun var demektir , yapılan yorumlara bakılırsa çoğunluk beğenmemiş ,
eğer denildiği gibi logo ve birçok detay düzeltilecekse neden düzeltildikten sonra tanıtılmadı,
yukarıda renkdaşın dediği gibi kappa dan başkası yalan , umarım bu formalar ve serkan sadece bir şakadırşampiyonluk gerçekti hayal oldu...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda bu yaptığının adına ne denir? bilmiyorum ama yapıcı bir eleştiri olmadığını söyleyebilirim.Formaların görünüşlerine bakıp bu yorumu yapmanız çok doğru olmasa gerek.En azından kumaşına bir dokunalım... bu formaları beğenmeyebilirsiniz ama sıradan bir Ankaraspor formasınıda, bizim formadan daha güzel olduğuna inanmamızı bekleme...
Yorum
Yorum