lottonun resmi açiklamasi gelmeden paçayi sivadik simdi puma puma der onunda formalari ile gönül eglendiririz en son yönetim el altindan imza atma basarisini bir kez daha gösterir ve taraftarin gönlündeki kappa'yaimzayi attirir. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
lottonun resmi açiklamasi gelmeden paçayi sivadik simdi puma puma der onunda formalari ile gönül eglendiririz en son yönetim el altindan imza atma basarisini bir kez daha gösterir ve taraftarin gönlündeki kappa'yaimzayi attirir. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
-
İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildiBilmiyom ama bence PUMA daha iyi.Iyikide degistirmisler.
yasin hayatin muhalefet senin olm. benden betersinHAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
Abi igrenç ya habu lotto nun formlari.Aslinda TRABZPONSPOR umuza
DOLCHE GABBANA yakisir ama nerdeee ....
la dolce gabbana yapmiyo forma ama ben yildirim mayruk u tercih ederdim.ya da barbaros sansal da olabilirTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
lottonun resmi açiklamasi gelmeden paçayi sivadik simdi puma puma der onunda formalari ile gönül eglendiririz en son yönetim el altindan imza atma basarisini bir kez daha gösterir ve taraftarin gönlündeki kappa'yaimzayi attirir. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ya da şöyle olabilir: gündemde konuşulan Lotto, Pumave Kappa yerine bir anda "Le coq Sportif" patlayabilir.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak miracciftci tarafından gönderildiİlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
Abi igrenç ya habu lotto nun formlari.Aslinda TRABZPONSPOR umuza
DOLCHE GABBANA yakisir ama nerdeee ....
la dolce gabbana yapmiyo forma ama ben yildirim mayruk u tercih ederdim.ya da barbaros sansal da olabilir
Nasi yapmiyo forma yaaa.Italya milli takiminin bu dünya kupasindaki formalarini kim hazirladi o zaman????MİMOZA
Yorum
Yorum