Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şortlarda da armamız yok onu da yapıştırmayı unuttular sanırım sevgili ts club çalışanları
    Var Fatih abi...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• nike gerçekten çok uğraşmıştır bunları bu hale getirmke için.. sadece hayal kırıklığı.. ne bekliyorduk ne bulduk..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında kabahati Serkan'a bulmuyorum da en azından uzun boylu bir adama giydirselerdi de AVEA yazısı göbek hizzasında görünmeseydi.

.

serkanın boyuyla alaksı yok uzun boylu songda da göbek hizasındaydı

acemilik,iş bilmezlik savsaklama desek daha doğru olur
        Bordomavi.net

Yorum

• yahu arkadaşlar sakin ne oluyor yaw
          birçoğunuzun beklentisi farklı olabilir lakin bir ürünü yapmak kadar onu pazarlayabilmekte o kadar önemlidir değilmi
          buradaki sorun sadece bir çok arkadaşın belirttiği gibi reklam sorunu oldu bakın aynı formaları açılışta size ne kadar farklı gelecektir hepinizi seviyorum artık formalar çıkmıştır bu saatten sonra yapmamız gereken en doğru hareket formamızı alıp sırtımıza geçirmek saygılarımla ....
          giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• almasına alıcaz ama tepkimizide koyarız...
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Allah bilduğu gibi eylesun ne diyim. Rezillik nike açısından.
              Mustafa KARA
              Trabzon ÇayKARA

Yorum

• tanitim böyle olmamaliydi...

acaip sekilde amatörce olmus, serkan'in ayakkabi baglari bile acik...

formalar hakkinda yorum yok, acikcasi daha iyisini beklerdim....neyse.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Abi çokmu zor yapımı düşünülen formalardan siteye koyup, taraftar görüşü almak.. Yaparsın bi anket bakarsın bu renklere can veren adamlar hangilerini daha çok sevmiş diye..
                  Böyle tasarım mahalle takımlarına yapılır ancak..:!!
                  Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Var Fatih abi...

bazılarında var bazılarında yok

biz gidecez nike mağazısına amblem olan şortlardan alıcaz
                    Bordomavi.net

Yorum

• kimse kusura bakmasın ben bu formayı almam en kısa zaman da haznedara gidip eski puma formalarının tüm çeşitlerinden birer adet alıcam kulube katkımı puma forma alarak yapıcagım

ayrıca nike yazıklar olsun
                      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• bence serkana xxl forma giydirdilerr...

Yorum

• fiyatlar ne olacak merak ediyorum bu formalara kaç para diyecekler bakalım

Yorum

• yorum yapanlar arasında polyannacılar çok gene hala sözde formaya dokunup karar verecek olanlar var ya kaliteli bişi dokunmadan da kendini belli eder dimi bide belki avea bize göbek reklamı vermiştir olamaz mı yane
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• Aradaki 70 farkı bulunuz.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hala fotoğraf çekimine bakıp, Ankaraspor'un formaları ile o kötü çekimli formalarımızı karşılaştırıyorsunuz öyle mi? Yarın aynı mesaja iyi çekilmiş bir fotoğrafla Trabzonspor Ankaraspor maçının görüntüleri yapıştırılınca ne diyeceksiniz peki? Hangi forma güzelmiş denince aynı şeyi mi söyleyeceksiniz merak ediyorum.
                                Bravo size. Fotoğraftan forma kalitesi tahlillerine devam yani.

Sabırsızsınız diyorum. Formaları bugün beğenmeyenler, hemen duygusal tepki verenler bile, takımın üzerinde görünce kararlarını değiştirecekler.

Hatırlayın Milli Takımın formalarının ilk lansmanı yapıldığı zaman ile şampiyona sonrası formaya bakışınız aynı mıydı?

Fotoğraf çekimi, lansmanı, konu mankeni, elbette kaliteyi formayı algılamamızı değiştirir. Bunun örneklerini Aston Villa forması üzerinde göstermiştim.

İlk bakışta beklentilerinizin yüksekliğinden ve sunumun kötülüğünden gözünüze kötü gelmiş olabilir. Burada ne söylediğinin farkında olmadan formalar hakkında ve benim hakkımda ağır kelimeler kullanlar yarın söylediklerine pişman olacak gibime geliyor.

Beğenmeyenler hemen tepki verdiği için sanki 'hiç kimse beğenmemiş, eyvah mahvolduk' gibi hava oluşturuluyor. Yarın beğenenlerin daha çok olacağını düşünüyorum.

Ben formaları beğendim. İyi ki Trabzonspon Nike ile anlaşmış. Bu kadar insafsız ve sabırsız taraftarlarımız olduğu için ( hepsi değil ) Allah bu yönetime sabır versin.

Eleştirilerimi, gödüğüm hataları ben de söyledim. Üstelik kuru kuruya kötülemek, moral bozmak için değil. Arada büyük bir fark var: eleştirirken çözümü de ortaya koyuyorum ben.

Tanıtım kısmını çok amatör ve kötü bulduğum, modellerin nasıl olacağını aylar öncesinden bildiğim formaları ben beğendim.

Bana katılmayabilirsiniz, fakat bu beni veya bir başkasını kırmanızı ve haraket etmenizi gerektirmez.
                                Anlayan anladı.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X