İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
mavi-bordo(yakalı) ne oyle ya bide kravat takalım bari turncu desen laf bulamıyorum rezalet kusura bakmayın ben hiç forma hakında konusmadım kesin süper birsey çıkar diye hatta milet abartıyor diyordum burda yok kardesim alıncak tek forma beyaz olan oda idare eder.
hayal kırklığı içindeyimmENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem beğenmedin, sende alma kardeşim o zaman, ne diyeyim ben sana?
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Yorum
-
a f s ye tamamen katılıyorum ışık çok önemli bence bu serkan ı sadece taraftarın heycanını biraz dindirmek hiç olmassa formaları göstermek için yapmışlar. Işığı iyi olmayan bi ortamda çekilen bir insan resmi bile korkunç ve bambaşka birşey oluyor yani yine sabır o formaların avni akerde futbolcuların üstünde çok daha güzel görüneceğine inanıyorumMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
Bu formaları taraftar giyinmecek mi ?.. Burda yapılan önce ki tasarımları görünce içim kan ağlıyor...
Al burda ki o tasarımları koy Resmi Siteye anket düzenle bak bakalım taraftar hangilerini istiyor...
Yahu bu formaları biz giyinmeyeceğiz mi bize niye seçim hakkı vermiyosunuz,hayret birşey...
Nıke dedik hepimiz havalara uçtuk sevindik,şimdi olanlara bak hala inanamıyorum çubuklu forma nasıl olmaazz !!Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
Yorum