ya şu avea kaç para veriyor bize çok merak ediyorum.formanın yarısı avea yazısı.adamlar görgüsüz gibi reklam yapıyorlar.bi ara maçları yayınlayan teleonda böyleydi.alışveriş merkezlerinde açılan avea standlarında çalışanlar bile daha kibar tshirtler giyiyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToprağım gercekten cok iyi yakalamıssın . bende west ham taklidi sanıyordum sayende gercekleri gördum =) nostalji hesabı cıkmıs bi forma diyebiliriz yani =)Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili agabeyim, derdimiz bize özel olmayan dizayn, formanin rengi, kumas kalitesi, güzelligi veya cirkinligi degil. Nitekim daha diger formalari görmedik bile.
Ama logoyu, hem antrenman t-shirtlerinde hem formanda egri basarsan orada bir ciddiyetsizlik var demektir.
Ben kendi adıma yaptığım uygulama örneklerini ve bugünkü formadaki hataları düzeltmeleri için kulübe ve nike'a mail attım.
Dışardan bakan bize gülüyordur eminim 'adamların Nike forması var birbirlerini kırıp geçiriyorlar'
Tez canlıyız, hemen dalgalanıp duruluyoruz. Sakin sakin izleyelim şu süreci bakalım neler olacak. Herkes Trabzonsporumuz için en iyisini ve en güzelini istiyor.
Taraftarın gösterdiği hassassiyeti kulüp veya orada çalışan her kimse fazlasıyla göstermek zorunda.En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 15:53.
Yorum
-
İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı arkadaslar mesaj yazarken yazdıgımızı anlamıyorlar mı acaba.madem taklit forma değil neden nike ile anlastık resimdeki formalara avea yazısını koyar onlarla maca cıkarız.yorumcuların demek istediği nike daha kaliteli forma yapabilirdi.benim yazılan mesajlardan anladıgım budur.
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun arkadaşlar , orjinal-e yakın- beyaz dengesi yapılmış tonlar.Fotoğraf makinasından kaynaklanan ton sekmesini düzelttim.
Arkada kalmasın.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru bunun herke farkında. Bu hatalarından dönmelerini sağlamanın en demokratik ve pratik yolu burda birbirimizi kırmak değil çözümm üretmek olmalı.
Ben kendi adıma yaptığım uygulama örneklerini ve bugünkü formadaki hataları düzeltmeleri için kulübe ve nike'a mail attım.
Dışardan bakan bize gülüyordur eminim 'adamların Nike forması var birbirlerini kırıp geçiriyorlar'
Tez canlıyız, hemen dalgalanıp duruluyoruz. Sakin sakin izleyelim şu süreci bakalım neler olacak. Herkes Trabzonsporumuz için en iyisini ve en güzelini istiyor.
Taraftarın gösterdiği hassassiyeti kulüp veya orada çalışan her kimse fazlasıyla göstermek zorunda.
hayde herkes mail atsin.. telefon acsin.. birsey yapin! gec olmadan halledelim bu sorunu yoksa... cok ama cok pahaliya patlar bize!
Yorum
-
o beyaz dengesi ayarlanmış fotoda renkler çok hoş olmuş
logo işine gelince sanmam ki o halde maça çıksınlar 25inde mağazalara geleceğine göre ozamana kadar düzeltilr
ayrıca düşük bel pantolonun imalat hatası olduğunu sananlardan da olmaktan korkuyorum
Yorum
Yorum