Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamın biri ortaya bi yorum attı millet biribrine gircek nerdiyse begenen begenmitir beğenmeyen arkadaşlar diğer çıkacak formalarda alırlar bu kadar basit... formayı begenmeyen veya çuval taklit olmuş diyene haaa diyin geçin bence
    ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çuvalı beğenirsen çuval yapmaya devam eder adam Egemen'cim. Bence çok yanlış bir düşünce kalitesizliğe prim vermek. Bu bir.

İkincisi ben sinema-tv mezunu bir arkadaşınız olarak bu bordonun soluk çıkma hadisesin fotoğraf makinesiyle alakalı olduğunu sanıyorum. Çoğu zaman renkleri doğru göstermek makineler. O yüzden ya tanıtımında ya da canlı gördüğümüzde emin olabiliriz renklerden.
      abicim logonun orantısız oladugunu ve hataların elbet düzeltileceğini söyledik

yani hatayı bizde gördük ve söyledik.. ama durduk yerde ufacık bir şeyden fırtına koparmanın alemi nedir

anlatamıyorum derdimi.. neyse sağlık olsun..

nike da hayırlı uğurlu olsun..
      Hadi eyvallah..

Yorum

• formada her şey bitti de bi yalnış duruşumu kaldı alahım ya ne adamlar var hiç bişe beyenmezmisiniz siz ya

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beklentilerinizi doğru ayarlarsanız hayal kırıklığına uğramazsınız.
          Nike'ın bu sene mevcut modellerden bize uyarlama yapacağını aylar öncesinden biliyorduk. Neden hala bu konuda şaşıranlar var?
          Bütün büyük firmalar forma modellerine ve üretimine en az bir sene önceden başlıyor.
          Nike bizim için özel tasarımları asıl gelecek sezon bize sunacak ve büyük ihtimalle sitemizde yayınlayacak.
          Bütün markalar o sezona ait çizgilerini sponsoru oldukları takımın renk ve çizgilerine uyarlıyor zaten. Adidas veya Kappa olsaydı sponsorumuz durum değişmeyecekti yani.
          Burada kimse bir markanın borazanlığını da yapmıyor. Yaptığım borazanlık varsa o da Trabzonspor borazanlığı olur. Bizim sevgimiz markaya değil Trabzonspor'a anlamadınız mı hala?
          Gördüğünüz forma Aston Villa veya başka bir takım forması değil Trabzonspor forması.
          Üstelik tarihimizden gelen gayet güzel nostaljik bir forma olmuş.
          Durumu öncesini sonrasını bilmeden değerlendirince bazı şeyler eksik kalıyor. Anlayan demek istediğimi gayet net anladı.
          Geçen sene formalarımız -ki bu tarihte çıkmamıştı henüz- için ses çıkarmayanlar lütfen çoğunluğun kimyasını bozmasın.
          Camiamıza hayırlı olsun yeniden.
          Sevgili agabeyim, derdimiz bize özel olmayan dizayn, formanin rengi, kumas kalitesi, güzelligi veya cirkinligi degil. Nitekim daha diger formalari görmedik bile.
          Ama logoyu, hem antrenman t-shirtlerinde hem formanda egri basarsan orada bir ciddiyetsizlik var demektir.

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1967-68 tarihe dikkat kuruluş tarihimiz neyin taklidi beyler bu efsane formalardan biri

Toprağım gercekten cok iyi yakalamıssın . bende west ham taklidi sanıyordum sayende gercekleri gördum =) nostalji hesabı cıkmıs bi forma diyebiliriz yani =)

Yorum

• İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              formada her şey bitti de bi yalnış duruşumu kaldı alahım ya ne adamlar var hiç bişe beyenmezmisiniz siz ya
              kardes... sen su formaya bir baksana yaa... hersey guzel tamam, renkler mukemmel!!!

ama...

Arma.. nike ile ayni hizada degil!!!! deli olacam yaa! herkes dalga gececek simdi!

Yorum

• armamız azacık yukarıda olsa süper olacak forma çok güzel saol sadri başkan

Yorum

• arkadaşlar burada yorum yapanların Trabzonspor için en iyisini istediklerini unutmadan yorumlarımızı yapmamız lazım.bazı seyleri bilemeyebiliriz yorum yaparken bazı seyleride siz bilemeyebilirsiniz ama biraz daha özen gösterelim başkaları hakkında yapılan yorumlarda.ben senden daha iyi bilirim ben senden daha iyi trabzonsporluyum die değilde bak arkadasım bunun dogrusu bu şekilde dedir die yazılan mesajlarda böyle olması gerekir diye düşünüyorum.tek tek kişilere cevap vermiyorum.herkes kendine bir paye çıkarsın artık.saygılar.
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• Merhaba ,

Forma zaten kalıp bir forma ( Renkleri gerçekten güzel ) ekledikleri sadece Trabzonspor amblemi ! Koskoca '' nike '' bir amblemi bir formaya ancak bu kadar kötü ekleyebilirdi onu da Trabzonspor Forması üzerinde başardılar Tebriler

Yönetimimizin en kısa zamanda müdahele etmesi temennisiyle ...

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      katılmıyorum ve sizi eleştiriyorum..gerçi herkesin zevki kendine ama bu formayı bu şekilde eleştirenlere puma ve albayrak yakışır..

hahahhah haklisin da abicim senin yazdiginin bi üstüne bak ne güzell formalar var nikedan bu formalarin aynisini türkiyede pazarlarda da görüyordum nikesiz.. yani haklisin herkezin sevkine göre ama ne biligim hosuma gitmedi yinede alcam bitane
                      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili agabeyim, derdimiz bize özel olmayan dizayn, formanin rengi, kumas kalitesi, güzelligi veya cirkinligi degil. Nitekim daha diger formalari görmedik bile.
                        Ama logoyu, hem antrenman t-shirtlerinde hem formanda egri basarsan orada bir ciddiyetsizlik var demektir.
                        ben antrenman formalarında bi eğrilik yamukluk göremedim onlarda da mı varki ? ben simdi tekrar baktım öyle bişi yok. fakat formada çok bariz hata var. umarız bu songun formasında böyle olmustur. aceleye gelmiştir de böyle yapmıslardır. surda formayı göreli yarım saat oldu tepkiler çığ gibi büyüdü. kulüp mutlaka bu konuda gerekli düzeltmeleri yapacaktır.

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardes... sen su formaya bir baksana yaa... hersey guzel tamam, renkler mukemmel!!!

ama...

Arma.. nike ile ayni hizada degil!!!! deli olacam yaa! herkes dalga gececek simdi!
                          tamam da düzeltilmicek bişe değil ki onu biz göriozda onlar görmiyormu düzeltirlir hem daha yakından görmedik bi yakından görek ondan sonra eleştirmizi yapak

Yorum

• renkdaslarim,

habuarada asil sorun armamiz...! biz diyoruzki... zaman erken'ken... daha gec olmadan degisleim!!! Lutfen!!!

oyle basit bir sorun degil... yahu su foto'ya bir baksana.. nike nerde arma nerde... yazik yaa! hemen daha erken lutfen arkadaslar ileride cok sorun olacak!!! arayalim trabzonspor'u birsey yapalim.. burada konusmakla biryere varmayiz!!!

Arma Degissin!!!!! Yonetime duyuralim... Lutfen!

Yorum

• İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tamam da düzeltilmicek bişe değil ki onu biz göriozda onlar görmiyormu düzeltirlir hem daha yakından görmedik bi yakından görek ondan sonra eleştirmizi yapak
                              insallah duzeltirler gardasim

Yorum

• Buyrun arkadaşlar , orjinal-e yakın- beyaz dengesi yapılmış tonlar.
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Yükleniyor...
                                X