Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya şu avea kaç para veriyor bize çok merak ediyorum.formanın yarısı avea yazısı.adamlar görgüsüz gibi reklam yapıyorlar.bi ara maçları yayınlayan teleonda böyleydi.alışveriş merkezlerinde açılan avea standlarında çalışanlar bile daha kibar tshirtler giyiyorlar.

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Toprağım gercekten cok iyi yakalamıssın . bende west ham taklidi sanıyordum sayende gercekleri gördum =) nostalji hesabı cıkmıs bi forma diyebiliriz yani =)
      bazı arkadaslar mesaj yazarken yazdıgımızı anlamıyorlar mı acaba.madem taklit forma değil neden nike ile anlastık resimdeki formalara avea yazısını koyar onlarla maca cıkarız.yorumcuların demek istediği nike daha kaliteli forma yapabilirdi.benim yazılan mesajlardan anladıgım budur.
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• arma yukarı nike aşagı ...

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili agabeyim, derdimiz bize özel olmayan dizayn, formanin rengi, kumas kalitesi, güzelligi veya cirkinligi degil. Nitekim daha diger formalari görmedik bile.
          Ama logoyu, hem antrenman t-shirtlerinde hem formanda egri basarsan orada bir ciddiyetsizlik var demektir.
          Doğru, bunun herkes farkında. Bu hatalarından dönmelerini sağlamanın en demokratik ve pratik yolu burda birbirimizi kırmak değil çözüm üretmek olmalı.
          Ben kendi adıma yaptığım uygulama örneklerini ve bugünkü formadaki hataları düzeltmeleri için kulübe ve nike'a mail attım.

Dışardan bakan bize gülüyordur eminim 'adamların Nike forması var birbirlerini kırıp geçiriyorlar'

Tez canlıyız, hemen dalgalanıp duruluyoruz. Sakin sakin izleyelim şu süreci bakalım neler olacak. Herkes Trabzonsporumuz için en iyisini ve en güzelini istiyor.

Taraftarın gösterdiği hassassiyeti kulüp veya orada çalışan her kimse fazlasıyla göstermek zorunda.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 15:53.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ayrıca arkadaşlardan bazıları armaların trabzonda dikildiğini söyledi sanırım.. eğer bu doğruysa nike ne yapsın?

Yorum

• İlk olarak a.hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bazı arkadaslar mesaj yazarken yazdıgımızı anlamıyorlar mı acaba.madem taklit forma değil neden nike ile anlastık resimdeki formalara avea yazısını koyar onlarla maca cıkarız.yorumcuların demek istediği nike daha kaliteli forma yapabilirdi.benim yazılan mesajlardan anladıgım budur.
              milli takıma yapılan nostalji forması çizgisinde bi nostalji formasıda bize yapılmıs nike tarafından diye dusunmustum yalnıs anlasıldım veya yalnıs anladım sanırım

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buyrun arkadaşlar , orjinal-e yakın- beyaz dengesi yapılmış tonlar.Fotoğraf makinasından kaynaklanan ton sekmesini düzelttim.

Arkada kalmasın.
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Formadaki Amblem hatalarını düzelticeklerini düşünüyorum ama resmi sitede oyuncuyu tanıtırken ve bir şekildede olsa formayı tanıtırken böyle hatalı formayla direk taraftara göstermek hoş olmamış.
                  Birde şu Avea reklamı biraz ufaltılsa dah hoş durur gibi.

Yorum

• kim ne derse desin kaliteli bi forma...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğru bunun herke farkında. Bu hatalarından dönmelerini sağlamanın en demokratik ve pratik yolu burda birbirimizi kırmak değil çözümm üretmek olmalı.
                      Ben kendi adıma yaptığım uygulama örneklerini ve bugünkü formadaki hataları düzeltmeleri için kulübe ve nike'a mail attım.

Dışardan bakan bize gülüyordur eminim 'adamların Nike forması var birbirlerini kırıp geçiriyorlar'

Tez canlıyız, hemen dalgalanıp duruluyoruz. Sakin sakin izleyelim şu süreci bakalım neler olacak. Herkes Trabzonsporumuz için en iyisini ve en güzelini istiyor.

Taraftarın gösterdiği hassassiyeti kulüp veya orada çalışan her kimse fazlasıyla göstermek zorunda.
                      aynen katiliyorum... arkadaslar...

hayde herkes mail atsin.. telefon acsin.. birsey yapin! gec olmadan halledelim bu sorunu yoksa... cok ama cok pahaliya patlar bize!

Yorum

• bence arma yerinde duruo tam kalb hizasında nike in arması da hep orda ztn bence bizim armayı biraz daha büyük yapmaları lazim o zmn cözüm olur bence

Yorum

• Düz Bordo veya Düz mavi olan formalar daha güzel olur inşallah zaten bu forma puma'dan daha güzel

Yorum

• forma Song için alelacele imal edilmiş olma ihtimali yuksek. trabzona ayak bastıgında songun elindeki forma puma. tabi bunun bi taraftar tarafından verilmiş olma olasılıgıda var...

Yorum

• moralim bozuldu o formayi gorunce yaa bizim arma ne kadar berbat!!! hizasi, gecen sezon oldugu gibi bir yikamada solur gider... yahu o armayi bir yukari cekin daa

Yorum

• o beyaz dengesi ayarlanmış fotoda renkler çok hoş olmuş
                                logo işine gelince sanmam ki o halde maça çıksınlar 25inde mağazalara geleceğine göre ozamana kadar düzeltilr
                                ayrıca düşük bel pantolonun imalat hatası olduğunu sananlardan da olmaktan korkuyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X