Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendi özümüzden utanmayalım. Tişörtüme kuymak resmi koydurup gezmemiz lazım sende diyosun hamsi figürü istemiyorum adamın amblemi kanarya o ne yapsın bu işler sözle değil inanmakla olur olsun bence ince bir fikir yönetime katılıyorum bu yenilikci fikrinden dolayı.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hamsili forma istemiyorum !

İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu hamsi figürlü formaya karsıyım zaten hamsi hamsi diye dalga geciyorlar şimdi hepten hamsii diyecekler başka bi şekil bulamadılarmı fırtınayı andıran birşey olabilir mesela....

hamsiye karsıyım !!!!!!!!
      BU fikre bende tamamen karşıyım.Resmen gülünç duruma düşücez biran önce vazgeçilsin bu saçma fikirden Hamsinin imajını düzeltmek ne demektir Allah aşkına biri bunu bana açıklasın.Kendi imajımız ne olacak ??
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Afs abi senden gri renkli ve hamsi figürlü formalar tasarlamanı rica ediyorum.Eminim sen güzel şeyler yapacaksın.
        Mesele güzel olup olmaması değil arkadşım ben balık hamsi falan değilim. Takımımı da sahada komik durumda görmek istemiyorum.
        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Abi siz balıkçıdan hamsi alırkende böyle çekiniyormusunuz?
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hamsinin komik olduğunu kim söyledi? İstanbul takımı taraftarları mı?

Yorum

• Hamsi nimettir

Hamsi canlılıktır

Hamsi harekettir

Hamsi Karadenizdir

Hamsi,başkalarının kendi kendilerine taktığı gibi bir isim değil bizim öz kültürümüzdür.

Başkaları ne demişse demiş ne diyeceklerse desinler yeterki bana hamsi kafalı diye hakaret etsinler ben bunu iltifat sayarım vede teşekkür ederim
              TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Hamsili forma hamsili pilav gibi yani gayet güzel olur
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• turuncudan kurtuluyoruz. bundan güzel ne var...

Yorum

• Gri renk ilaveli formayı çok merak ediyorum nasıl bişe olacak acaba..
                    TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                    Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Şeftali diyarında timsah yok ama timsahlar diye anılıyorlar.

Bizim 7 cihana nam salmış Hamsimiz var.Hamsi kokulu desinler hansiciler desinler İltifat sayarım.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ben vallah cok kararsizim. Hamsi neyse zaten bütün formada hamsi olmayacak. hamsi logosu sadece bir yerde olacakmis ama gri rengi beni düsündürüyor. gri forma? misali varmi? nasil görünecegine hic ama hic fikrim yok.

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben vallah cok kararsizim. Hamsi neyse zaten bütün formada hamsi olmayacak. hamsi logosu sadece bir yerde olacakmis ama gri rengi beni düsündürüyor. gri forma? misali varmi? nasil görünecegine hic ama hic fikrim yok.
                          besiktasin siyah beyaz gri formasi vardi galiba...

ama tam gri-bordo-mavi fenada olmaz...

Yorum

• Bunu genelde yapmam ama ' only ts ' nin yazıklarından sonra O'nun gerçek bir Trabzonsporlu olmadığını düşünüyorum.

Çok özür dilerim fakat yenildiğimiz bir maçtan sonra Sen ürün almaktan vazgeçiyorsun ve yine Sen bizim özdeğerlerimizden olarak gördüğümüz hamsi'den resmen utanıyorsun.

Gerçekten üzüldüğümü de ifade etmek isterim.

Saygılar..
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hamsiden utanan bu takımı Tutmasın...Kusur Bakmayın

Hamsi=Trabzon
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu formalar ciktiktan sonra zaten kimse artik hamsi ile bizimle dalga gecmeye kalkamaz cünkü biz hamsiyiz dersek bize "hamsi ts li", "oo burasi hamsi kokuyor" diyemez cünkü biz onu diyoruz. böyle iki kusu bir tas ile vuracagiz:P

Yorum

Yükleniyor...
                                X