Kendi özümüzden utanmayalım. Tişörtüme kuymak resmi koydurup gezmemiz lazım sende diyosun hamsi figürü istemiyorum adamın amblemi kanarya o ne yapsın bu işler sözle değil inanmakla olur olsun bence ince bir fikir yönetime katılıyorum bu yenilikci fikrinden dolayı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Hamsili forma istemiyorum !
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hamsi figürlü formaya karsıyım zaten hamsi hamsi diye dalga geciyorlar şimdi hepten hamsii diyecekler başka bi şekil bulamadılarmı fırtınayı andıran birşey olabilir mesela....
hamsiye karsıyım !!!!!!!!Hamsinin imajını düzeltmek ne demektir Allah aşkına biri bunu bana açıklasın.Kendi imajımız ne olacak ??
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfs abi senden gri renkli ve hamsi figürlü formalar tasarlamanı rica ediyorum.Eminim sen güzel şeyler yapacaksın.Takımımı da sahada komik durumda görmek istemiyorum.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Hamsi nimettir
Hamsi canlılıktır
Hamsi harekettir
Hamsi Karadenizdir
Hamsi,başkalarının kendi kendilerine taktığı gibi bir isim değil bizim öz kültürümüzdür.
Başkaları ne demişse demiş ne diyeceklerse desinler yeterki bana hamsi kafalı diye hakaret etsinler ben bunu iltifat sayarım vede teşekkür ederimTRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
Şeftali diyarında timsah yok ama timsahlar diye anılıyorlar.
Bizim 7 cihana nam salmış Hamsimiz var.Hamsi kokulu desinler hansiciler desinler İltifat sayarım.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben vallah cok kararsizim. Hamsi neyse zaten bütün formada hamsi olmayacak. hamsi logosu sadece bir yerde olacakmis ama gri rengi beni düsündürüyor. gri forma? misali varmi? nasil görünecegine hic ama hic fikrim yok.
ama tam gri-bordo-mavi fenada olmaz...
Yorum
-
Bunu genelde yapmam ama ' only ts ' nin yazıklarından sonra O'nun gerçek bir Trabzonsporlu olmadığını düşünüyorum.
Çok özür dilerim fakat yenildiğimiz bir maçtan sonra Sen ürün almaktan vazgeçiyorsun ve yine Sen bizim özdeğerlerimizden olarak gördüğümüz hamsi'den resmen utanıyorsun.
Gerçekten üzüldüğümü de ifade etmek isterim.
Saygılar..Yaşamak Direnmektir!
Yorum
Yorum