Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sırada diğer forma modelleri var.

Peki hazır mısınız tepkilere?

En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 16:29.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu formayı eleştirenlere karşı herkesin cevap vermesini anlayabilmiş değilim.Beğenmeyen almaz ne demek arkadaşlar ?

Mesele sadece forma alıp almama meselesi değil.Mesele şu; eminim hepimiz burda Trabzonspor formasının ligdeki en güzel formalar olmasını istiyoruz.Bunun içinde formada kötü gözüktüğünü düşündüğümüz şeyleri eleştiriyoruz ki en iyiyi bulalım.Ne yani söylemiyelim mi? O formayı almasam da sahada takımımın üzerindeki forma iyi değilse rahatsız olurum.Yani alıp almamak değil bütün mesele.Renkler soluk diyorum, bordo daha koyu olmalıydı, diyorum bu benim fikrimdir.Ayrıca Nike amblemi ile bizim logomuz resimde orantısız gözüküyor.Nike amblemi daha yukarda duruyor.Büyük markayla anlaştık diye susucak değilim.İnter formasını nasıl hatasız yapıyorsan benimkini de öyle yapmasını istiyorum.

Beş formadan birini ya da birkaçını beğenir alırız elbet.Ama nasıl olsa bir tanesi güzeldir diye diğer formalar kötü veya vasat olsa da farketmez mi demeliydim? Arkadaşlar benim eleştirilerim daha iyiye ulaşmak içindir.Bence Trabzonspor en iyisine layık ve bu formaların bir tanesinde olsa dahi basit hatalar görmek istemiyorum. Nike, Adidas farketmez yamuksa duruyosa yamuk derim.Artık her eleştiri doğru mu yanlış mı diye tartılmadan direk savunma yapılıyor.

Bir de beğenmeyenlere size Albayrak'ın Puma'sı yakışır denmiş.O daha kötüydü diye sevinelim mi? Öyle bir hava varki burda sanki Nike'ı küsücek bize aman eleştirmeyelim gibisinden.Abes şeyler söylemediği sürece bence herkes fikrini söylemeli açıkca.

Forma hakkındaki kişisel görüşüm şu; çok çok güzel değil ama iyidir yinede.Logo imza töreni için alelacele dikilmiş de olabilir.Öyle temenni ediyorum daha doğrusu.Saygılar...
      Renkdaş iyi hoş güzelde...

Bu sponsor hiçmi kendi imajını düşünmez,Hiçmi kurumsal kimliğini düşünmez,Hiçmi beklentileri bilmez,Hiçmi rakibine karşı olan beğeniyi yıkmak istemez...

İstesede istemesede İnter'e Manu'ya Arsenal'e yaptığı formaların aynı kalitede olanı yapıcak...Zorla..

Yapmazsa kimse demezmiki ''Nike batırdı iyice''-''Suraya bak hizayı bile tutturamıyor''-''Renklere bak''-''Tasarımlar çok kötü'' denmezmi...

Bende senin gibi formanın alelacele hazırlandığı kanaatindeyim..

Yoksa burda kimse kendi firmasının bu lafları işitmesini istemez...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• eğer o söylenen formalar çıkarsa herhalde en çok tutan mavi forma olur

Yorum

• Emiroğlu tarafından yazılan
          Buyrun arkadaşlar , orjinal-e yakın- beyaz dengesi yapılmış tonlar.Fotoğraf makinasından kaynaklanan ton sekmesini düzelttim.

Arkada kalmasın.

Arkadaşlar Formamızdaki orjinal renkler aynen budur.

Fotoğraf makinası tam renkleri yansıtmamıştır.

Diğeri soluk denen resim ve renkler.
          En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 16:34.
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sırada diğer forma modelleri var.

hocam gormek istemiyorum artik hayal kirikligi mi olacak! cok bekliyorduk bu Nike'dan... insallah yonetim uyanir!!! yoksa cok zarar yapacak trabzonspor.

Yorum

• Songun formasini begendim sahsen...güzel forma...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sırada diğer forma modelleri var.

bu forma cok güzel abi, beyendim.

Yorum

• Ne demiştim ben?

Yorum

• renkleri güzel dizayn kötü ama seneye daha güzel olacağı kesin yetiştirmek için böyle yapılmıştır

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocam gormek istemiyorum artik hayal kirikligi mi olacak! cok bekliyorduk bu Nike'dan... insallahyonetim uyanir!!! yoksa cok zarar yapacak trabzonspor.
                        katılıyorum

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emiroğlu tarafından yazılan
                          Buyrun arkadaşlar , orjinal-e yakın- beyaz dengesi yapılmış tonlar.Fotoğraf makinasından kaynaklanan ton sekmesini düzelttim.

Arkada kalmasın.

Arkadaşlar Formamızdaki orjinal renkler aynen budur.

Fotoğraf makinası tam renkleri yatmamıştır.

Diğeri soluk denen resim ve renkler.

Renkler güzelmis. Mavimiz de tam istedigim tonda.

Yorum

• Fotoğraftaki renk sizi yanıltmasın

Yorum

• arma berbat! arma'nin hizasi yanlis ve yamuk ... arma birde kendisi olarak gecen sezonun berbat yapistirma armalari... bir yikamda solar gider... bu formaya ben 70YTL degil.. 10YTL vermem...

Acilen Yonetime Bildirmemiz Lazim... yoksa Cok Pahaliya Patlar!!!!

Yorum

• sabır arkadaşlar biraz daha sabredelim bekleyip göreceğiz herşeyi.Song un üzerindeki formanın acele edilerek yapıldığını düşünüyorum.hatta o formayı nike bile yapmamıştır belki de sırf sponsorumuz gözüksün diye song a giydirildiğini düşünüyorum ( bunlar benim düşüncelerim )

formalarımız hakkında daha iyi fikir sahibi olabilmemiz için formalarımızın çıkıp satışa sunulmasını beklemekte yarar var.ne demişler "Acele işe şeytan Karışır."
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X