Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bakın bu gün ne çektim...

Hüseyin Avni Aker'in orada Yavuz Selim'in karşısındaki Forma satıcıları bakın hangi tasarımı yaptırmış satıyorlar... Tanesi 20 ytl ... Acaba Tasarım sahibinden izin aldılarmı ?

İşte bakın ortadaki yan çizgili forma birebir aynısı çakma olduğu için logo ve nike işareti koyamıyorlar. Nike yerine Taraftar club var, Logo yok sadece yıldız var. Ve görüntüdeki gibi formanın yakası olmamış kendini vermiş resmen : )

Fiyatını sorarken dedik bu tasarımlar daha güzeldi keşke bunları kullansaydılar filan.. Adam bize diyorki, bu tasarımı ligde giyecek takım. Bu orijinal tasarım. Olduk deli adam küçük uşak sanay bizi hemen ticari yalanlara girdi. sanki biz bilmiyoruz taraftarın yaptığı tasarımla nike ın tasarımlarını, bize öğretecek. Ne insanlar var ya!
    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 19:56.
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar bakın bu gün ne çektim...

Hüseyin Avni Aker'in orada Yavuz Selim'in karşısındaki Forma satıcıları bakın hangi tasarımı yaptırmış satıyorlar... Tanesi 20 ytl ... Acaba Tasarım sahibinden izin aldılarmı ?

İşte bakın ortadaki yan çizgili forma birebir aynısı çakma olduğu için logo ve nike işareti koyamıyorlar. Nike yerine Taraftar club var, Logo yok sadece yıldız var. Ve görüntüdeki gibi formanın yakası olmamış kendini vermiş resmen : )

Fiyatını sorarken dedik bu tasarımlar daha güzeldi keşke bunları kullansaydılar filan.. Adam bize diyorki, bu tasarımı ligde giyecek takım. Bu orijinal tasarım. Olduk deli adam küçük uşak sanay bizi hemen ticari yalanlara girdi. sanki biz bilmiyoruz taraftarın yaptığı tasarımla nike ın tasarımlarını, bize öğretecek. Ne insanlar var ya!

Valla çakma falan ama güzel durmuş tasarımı yapanı tebrik ediyorum bunu profesyonel olanını düşünebilir misiniz? kesinlikle çok güzel olurdu...

Bunlardan da mı alsak ne yapsak
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

puhahahahahahhahha ççç

Yorum

• ts arması yaptıkları formanın malıyetınden pahalı oldugu ıcın arma koymamıslar
          tam pazar malı gıbı duruyooo
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bakın bu gün ne çektim...

Evet yahu bunu bende farkettim çok komik duruyor
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ulan b ne insanlar var bea
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• haydaa..

ayıp etmiş esnafımız.
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İnanılacak gibi değil.

Hulusi tiriko yapıyor, Nike yapamıyor...

Şaka bir yana çok ilginç yau... Girişimcilik ruhu budur...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Arma koyduklarında hukuken suç işlemiş oluyor ondan koymamışlar. İşi biliyorlar yani

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arma koyduklarında hukuken suç işlemiş oluyor ondan koymamışlar. İşi biliyorlar yani
                      ne koymuyolar anlamadım

Yorum

• ya arkadaşlar ben bu zeynep giyimden umutu kestim kadıköydeki mağazanın telefonu varmı artı bide orda forma varmı

Yorum

• beyler istanbulda aksaray mevkiinde oturuyorumm.cumartesi maca gidecegiz insallah.orada forma satisi olacak deniyor fakat ben oraya gitmeden isimi bitirmek, formami alip gitmek istiyorum.size soracagim sey istanbulda nereden temin edebilirim formamizi ilgileriniz icin simdiden tesekkurler ...

Yorum

• Valla arkadaslar acikcasi nike forma tasarımında bizi salladı sanki. Ben hala begenmiyorum. alacak olmamın tek nedeni bordomavi olması.
                            Umbro nun bjk ye ozel formalarını bir grun derim. ne dedigimi anlarsınız
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla arkadaslar acikcasi nike forma tasarımında bizi salladı sanki. Ben hala begenmiyorum. alacak olmamın tek nedeni bordomavi olması.
                              Umbro nun bjk ye ozel formalarını bir grun derim. ne dedigimi anlarsınız

bence saçma sapan formalar onlar. tek özellikleri süslü olmaları.

şimdilik formalarımızdan gayet memnunum.

hele bir çubuklu çıksın

Yorum

• İlk olarak acs8561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler istanbulda aksaray mevkiinde oturuyorumm.cumartesi maca gidecegiz insallah.orada forma satisi olacak deniyor fakat ben oraya gitmeden isimi bitirmek, formami alip gitmek istiyorum.size soracagim sey istanbulda nereden temin edebilirim formamizi ilgileriniz icin simdiden tesekkurler ...
                                haznedarda var...medical hastanesi mi medico hastanesi mi onun civarında bir yerde

Yorum

Çalışıyor...
                                X